- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
kıskanmak ne kelime çatladım sizin selulıtlere döndüm
Kiz bak doverim seni haaaşişkolar öpüşürken beni ezeyazdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıskanmak ne kelime çatladım sizin selulıtlere döndüm
Kiz bak doverim seni haaaşişkolar öpüşürken beni ezeyazdınız
Pinko görmesinNevosummm
ok o zaman kalkın iki spor yapın da eriyin acık ben de pastamın tadını çıkarayımYok yok biz Tolin'den alışkınız
Sen dur Harbi'cim onu sonra atacağızKiz bak doverim seni haaa
Şimdi hiç kalkamam sonraAfiyet olsunok o zaman kalkın iki spor yapın da eriyin acık ben de pastamın tadını çıkarayım
sen popoyu kaldır kalk gel beni dövmeye ben o zamana kadar ya karate de kara kuşak sahibi olurum ya da uzaya çıkarım hıhKiz bak doverim seni haaa
Göremez çok yogunPinko görmesin
Atalim nevosumSen dur Harbi'cim onu sonra atacağız
kafami bozma koca totomla üzerine otururm pestil olursunsen popoyu kaldır kalk gel beni dövmeye ben o zamana kadar ya karate de kara kuşak sahibi olurum ya da uzaya çıkarım hıh
sağol sana da vereyim canın çektiyse sonuçta şişkolarınki de canŞimdi hiç kalkamam sonraAfiyet olsun
Göremez çok yogun
Atalim nevosum
hah işte onu diyorum yerinden kalkabilirsen oturursunkafami bozma koca totomla üzerine otururm pestil olursun
Ben şişko değilimBalık etli olabilirimsağol sana da vereyim canın çektiyse sonuçta şişkolarınki de can
havadar bi yere atın yaaa
Tamam şimdi çaktırmayalım bir ara farkettirmeden atarızOlmadı görmezden geliriz
Ben şişko değilimBalık etli olabilirim
Ansalidi sefff
Tamam şimdi çaktırmayalım bir ara farkettirmeden atarızOlmadı görmezden geliriz
Çok atik bir siskoyum ben tikkattt ettt kendineeeeehah işte onu diyorum yerinden kalkabilirsen oturursun
tikkat şişko varAnsalidi sefff
Çok atik bir siskoyum ben tikkattt ettt kendineeeee
Senin ne işin var burda git çocuğuna baksanatikkat şişko var
uyuttum ki kocayı da arkadaşına yolladım yandınız kızımSenin ne işin var burda git çocuğuna baksana