- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
kusura bakma canım insan zayıf olunca şişkoların neye alınacağını bilemiyomKavgada söylenmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakma canım insan zayıf olunca şişkoların neye alınacağını bilemiyomKavgada söylenmez
Atalım bunu pinkoYok artık Sen gittikçe tehlikeli olmaya başladın
harbıye sapıkmı takılmıs .. nolmusYok ben şimdi daha gaza geldim 45 kilo olacağımSonra taşa bağlasınlar uçmayayım
Çok sağolkusura bakma canım insan zayıf olunca şişkoların neye alınacağını bilemiyom
korkma yemem hem yesem bile kimse farketmez sonuçta inceceik kadınım benYok artık Sen gittikçe tehlikeli olmaya başladın
Sapık Harbi'ye değil kkdaki tüm hanımlara mesaj bırakmışharbıye sapıkmı takılmıs .. nolmus
2 ay sonunda biz zayıflamış olup, sen şişko olursan görüşürüz hatunkorkma yemem hem yesem bile kimse farketmez sonuçta inceceik kadınım ben
hem ipinceyim benÇok sağol
ben spor yapıyom ki kilo alsam da belli olmaz sen gibi jöle kıvamında değilim2 ay sonunda biz zayıflamış olup, sen şişko olursan görüşürüz hatun
Aminn Pinkom2 ay sonunda biz zayıflamış olup, sen şişko olursan görüşürüz hatun
Sen pastanı yehem ipinceyim ben
aaaaaa bana bırakmamış ne msjı ki ben zayıf olunca siz şişkoların arasından göremedi zaarSapık Harbi'ye değil kkdaki tüm hanımlara mesaj bırakmış
Görüşürüzben spor yapıyom ki kilo alsam da belli olmaz sen gibi jöle kıvamında değilim
ay ben kadın degıl mıyım dıyomusum baa atmamıssSapık Harbi'ye değil kkdaki tüm hanımlara mesaj bırakmış
anca gitti koca pastayı alsın yicem zatenAminn Pinkom
Sen pastanı ye
Hiç aklıma gelmedi bilsem yönlendirirdimTövbe tövbeaaaaaa bana bırakmamış ne msjı ki ben zayıf olunca siz şişkoların arasından göremedi zaar
göbeğinden göremezsin beniGörüşürüz
Seçmiş vallahi sizleri görememişay ben kadın degıl mıyım dıyomusum baa atmamıss
terbıyesızlerSeçmiş vallahi sizleri görememiş
terbıyesızler
bı daha bana da beklerım