İçimizde kalınca bize benzedi galibaKız noldu sana minnos tatlı bi kizdin sen,içine ne kaçtı boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimizde kalınca bize benzedi galibaKız noldu sana minnos tatlı bi kizdin sen,içine ne kaçtı boyle
yok etle aram yok anca çikolata dök üstüne o zaman cazipleşirsinYok artık, beni de yermisin?
Benmde aklıma geldiiçine tolin kaçtı
Itiraf et tolinsin sen Dimitakılıyorum canım ya biraz canım sıkkın gibi içim darlanıyor durduk yere kafa dağıtıyom
ben spor yapıyom bi kere gene sıkı sıkı olurum sizin gibin puding kıvamında değilHepimizin ahını alıp löp löp et olmasın o pastalar
Ben sessiz sakin çıkıyorm aranızdan byhkn'i arayip ateşli sohbetler ederim napimİçimizde kalınca bize benzedi galiba
ınsan bıseye taktı mı soguyana kadar ondan vazgecemıyo zatenEvet olabilirŞimdi favorim kayısı
oov bak sen bızım hatuna tamam gıt sohbetını et senBen sessiz sakin çıkıyorm aranızdan byhkn'i arayip ateşli sohbetler ederim napim
Mantıklıkızlar tolib birkibirn şifresini çalmış bence
Bi deneyelim bakalımyok etle aram yok anca çikolata dök üstüne o zaman cazipleşirsin
Kavgada söylenmezben spor yapıyom bi kere gene sıkı sıkı olurum sizin gibin puding kıvamında değil
oov bak sen bızım hatuna tamam gıt sohbetını et sen
Sen mi sessiz sakinBen sessiz sakin çıkıyorm aranızdan byhkn'i arayip ateşli sohbetler ederim napim
En tatlı o geliyor ne yapayımınsan bıseye taktı mı soguyana kadar ondan vazgecemıyo zaten
kıyamam ya , varken yıyemıyoz .. ye gıtsın nevo can bogazdan gelırrEn tatlı o geliyor ne yapayım
ayy canım çikolatalı pinkstrap çekti iyi miMantıklı
Bi deneyelim bakalım
Uykuya direniyorum Eşim yanımda uyuduğu için benimde gözler kapanıyo :)pinkstrap sen napıyosun kız
Yok artık Sen gittikçe tehlikeli olmaya başladınayy canım çikolatalı pinkstrap çekti iyi mi
Yok ben şimdi daha gaza geldim 45 kilo olacağımSonra taşa bağlasınlar uçmayayımkıyamam ya , varken yıyemıyoz .. ye gıtsın nevo can bogazdan gelırr
erkencısın pınks .. gece daha yenı baslıyoUykuya direniyorum Eşim yanımda uyuduğu için benimde gözler kapanıyo :)