Afiyet olsunhatta şimdi kocamı pastaneye gönderiyom kocaman bi pasta yiyip gene en zayıf en sıfır beden ben olcam ohhh
rejim yok kuzum sırf spor o da karın bölgem ağırlıklı doğumda saldı da birazkız zaten sen 45 kılosun rejım yapma bence
bak bende aynı seyı yapıyorum bugun baklavamı yedım mesela .. hepsınden yıyorum ama olcumu bılıyorumhatta şimdi kocamı pastaneye gönderiyom kocaman bi pasta yiyip gene en zayıf en sıfır beden ben olcam ohhh
hah tamam o zaman yoksam senı topıkte dıslardıkk bızrejim yok kuzum sırf spor o da karın bölgem ağırlıklı doğumda saldı da biraz
Yaramaz mı hiçBenim boynum çok ağrıyor sonra yapamıyorum
Yürürüyüş yapıyorum işe yarar belki
Başlasında devamını getirir diye dedim kuzucum10 dakıkada kendısını yorar sadece kuzum yağ yakamaz
Sonunda tolinle seni atcam kapıyahatta şimdi kocamı pastaneye gönderiyom kocaman bi pasta yiyip gene en zayıf en sıfır beden ben olcam ohhh
sen şişkosun şimdi yiyemezsin de istersen senin yerine de yiyimAfiyet olsun
regl donemınızde barı tatlı yıyın ya sızdeTamam o zaman Cuma günleri göreceğizÖyle haftada 100-200 gr kabul etmiyoruz
senin kaç kilo fazlan var dobişhah tamam o zaman yoksam senı topıkte dıslardıkk bızhaha
Tamam ye bakalımsen şişkosun şimdi yiyemezsin de istersen senin yerine de yiyim
kapı deyince gözümde hansl le gretel deki ev geldi kapı kekten olabilir mi lütfenYaramaz mı hiç
Başlasında devamını getirir diye dedim kuzucum
Sonunda tolinle seni atcam kapıya
Yok ben 1 ay dolmadan tatlı yemeyeceğimregl donemınızde barı tatlı yıyın ya sızde
Kız noldu sanasen şişkosun şimdi yiyemezsin de istersen senin yerine de yiyim
kuru uzumde olabılır mesela :) cayın yanında ıyı gıdıyo nevomYok ben 1 ay dolmadan tatlı yemeyeceğim
Yediğim tatlı gün kurusu kayısı ve incir
ohh en çok ben pasta yicem gene en zayıf ben olcamTamam ye bakalımTolin mi kaçtı içine
içine tolin kaçtıKız noldu sanaminnos tatlı bi kizdin sen,içine ne kaçtı boyle
kapı deyince gözümde hansl le gretel deki ev geldi kapı kekten olabilir mi lütfen
Evet olabilirkuru uzumde olabılır mesela :) cayın yanında ıyı gıdıyo nevom
Hepimizin ahını alıp löp löp et olmasın o pastalarohh en çok ben pasta yicem gene en zayıf ben olcam
takılıyorum canım ya biraz canım sıkkın gibi içim darlanıyor durduk yere kafa dağıtıyomKız noldu sanaminnos tatlı bi kizdin sen,içine ne kaçtı boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?