İçimizde kalınca bize benzedi galibaKız noldu sanaminnos tatlı bi kizdin sen,içine ne kaçtı boyle
yok etle aram yok anca çikolata dök üstüne o zaman cazipleşirsinYok artık, beni de yermisin?
Benmde aklıma geldiiçine tolin kaçtı
Itiraf et tolinsin sen Dimitakılıyorum canım ya biraz canım sıkkın gibi içim darlanıyor durduk yere kafa dağıtıyom
ben spor yapıyom bi kere gene sıkı sıkı olurum sizin gibin puding kıvamında değilHepimizin ahını alıp löp löp et olmasın o pastalar
Ben sessiz sakin çıkıyorm aranızdanİçimizde kalınca bize benzedi galiba
ınsan bıseye taktı mı soguyana kadar ondan vazgecemıyo zatenEvet olabilirŞimdi favorim kayısı
oov bak sen bızım hatunaBen sessiz sakin çıkıyorm aranızdanbyhkn'i arayip ateşli sohbetler ederim napim
Mantıklıkızlar tolib birkibirn şifresini çalmış bence
Bi deneyelim bakalımyok etle aram yok anca çikolata dök üstüne o zaman cazipleşirsin
Kavgada söylenmezben spor yapıyom bi kere gene sıkı sıkı olurum sizin gibin puding kıvamında değil
oov bak sen bızım hatunatamam gıt sohbetını et sen
Sen mi sessiz sakinBen sessiz sakin çıkıyorm aranızdanbyhkn'i arayip ateşli sohbetler ederim napim
En tatlı o geliyor ne yapayımınsan bıseye taktı mı soguyana kadar ondan vazgecemıyo zaten
kıyamam ya , varken yıyemıyoz .. ye gıtsın nevoEn tatlı o geliyor ne yapayım
ayy canım çikolatalı pinkstrap çekti iyi miMantıklı
Bi deneyelim bakalım
Uykuya direniyorum
Yok artıkayy canım çikolatalı pinkstrap çekti iyi mi
Yok ben şimdi daha gaza geldim 45 kilo olacağımkıyamam ya , varken yıyemıyoz .. ye gıtsın nevocan bogazdan gelırr
erkencısın pınks .. gece daha yenı baslıyoUykuya direniyorumEşim yanımda uyuduğu için benimde gözler kapanıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?