Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama araları yazarsam tolin den beter olurum ki hem ayıp olur sizeBu kadar da dürüstüm diyorsun :))
Çok olmuş senin, incelirsin tabi.
bebegm sulu yemekte yemegın sadece tanelerını ye ve pirinç pilavı hıc onerılmıyor onun yerıne bı dılım ekmek yeSabah haşlanmış yumurta peynir zeytin
öğlen turk kahvesi,elma
aksam fasulye ve pilav ekmek yok 5er kaşık
Bulgur yedim bebegim pirinç yemiyorum eskisi kadar suyundan da ictim ama cok değilbebegm sulu yemekte yemegın sadece tanelerını ye ve pirinç pilavı hıc onerılmıyor onun yerıne bı dılım ekmek ye
hı bulgursa sorun yok o zamanBulgur yedim bebegim pirinç yemiyorum eskisi kadar suyundan da ictim ama cok değil
Acliktan ölcem zaten abim çikolata almış yemedim duruyor öylehı bulgursa sorun yok o zaman
butun yağı tuzu suyunda toplanıyor yeme bıdaha
abinnnAcliktan ölcem zaten abim çikolata almış yemedim duruyor öyle
Evet gel sanada alsinabinnn
olaaaaaarEvet gel sanada alsin
Görmez görmez kimse bişey diyemezolaaaaaar
şimdi sevgilisi bi yerlerden görür ben susuyım
Görmez görmez kimse bişey diyemez
Canım listeye ekleyeyim mi? Kilonu da yaz.Sabah sabahanda yumurta oglenden once bir elma ve bir kivi oglrn patlican musakka aksam daha bisiy yemedim desem yalan olmaz duzensiz yiyorum bu aralar
Ekle Pinko ekleCanım listeye ekleyeyim mi? Kilonu da yaz.
Yazayım mı? Bildirimler tam değil diye eklemedimEkle Pinko ekle
Pinko ilk mesaja kilolarıda yazacak mısın
O zaman Cuma günü ilk kilolar ve son kiloları yazarsınYazayım mı? Bildirimler tam değil diye eklemedim
Yeni uyandim tatlim..Cevap vermedin deee