- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
peki aşkitomYeni uyandim tatlim..
Bugun spor yapamiycam adet sancim var bilginize..
Bende yapmadım, hasta oldum da yapsam mi yapmasam mı bilemedim.Ben de spor yapmadım daha
Yaparım ama şimdi değilBende yapmadım, hasta oldum da yapsam mi yapmasam mı bilemedim.
Sen sus zatenen çok ben yaptım spor en fit ben olacam vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Niye yok vaktineve yenı geldımmm benım spor yapmaya vaktım bılemm yok
Bende :)) Karını da yapıyorum çok acıyorYaparım ama şimdi değilBen en çok bacak hareketleri yapıyorum
bak ya, sen günde 8 er tane yapen çok ben yaptım spor en fit ben olacam vurucam kırbacı vurucam kırbacı
10 dakika bile ayırsan olur yani.a.eve yenı geldımmm benım spor yapmaya vaktım bılemm yok
Benim boynum çok ağrıyor sonra yapamıyorumBende :)) Karını da yapıyorum çok acıyor
bak ya, sen günde 8 er tane yap
10 dakıkada kendısını yorar sadece kuzum yağ yakamaz10 dakika bile ayırsan olur yani.a.
yaşasın xs kıyAfetlerSen sus zaten0(Sıfır)bedeninle gelmiş bizimle yarışıyorsun
ne yapcam 8 taneBende :)) Karını da yapıyorum çok acıyor
bak ya, sen günde 8 er tane yap
yogunum nevomm valla benı bırakın sız devam edınn :)) kondısyonu saglam tutucam mayısta yogun sekılde spor yapıcam bu uc ay ara araa vakıt buldukca :) ama gorun stresten hepınızden zayıf olurum benNiye yok vaktin
kız zaten sen 45 kılosun rejım yapma benceyaşasın xs kıyAfetler
Tamam o zaman Cuma günleri göreceğizyogunum nevomm valla benı bırakın sız devam edınn :)) kondısyonu saglam tutucam mayısta yogun sekılde spor yapıcam bu uc ay ara araa vakıt buldukca :) ama gorun stresten hepınızden zayıf olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?