- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Yapabilsem yapıcam da canım pek ümidim yok kendimdenAz önce bir deneyeyim dedim çömelebiliyor muyum diye, yok olmadı bacaklar titriyo çömelip kalıyorum Ama yine de yapıcam, en azından sadece çömel kalk hareketini yaparım:) Senin yaptığın çok zor
Dimi yaDikkat et o konuştuğun tolin çıkmasın, bu kadar benzerlik olmaz
zuhahahahhaha bende bugun yarım ekmek kasarlı sucuklu tost yedımBir adet tolin de bende var
Tolinin ikizi gordugunuz gibi
Ben öyle kvdelerden değilimHahaha bekliyorum küçük prensimi ..
Sorma ya ben mutfakta oyalanmasını çok seviyorum , ama tepemin tasını attırmadıkları sürecebiliyorsun yaptıklarımı yapmadın diyen insanlara ayar olduğumu ..
Ya şunu atın şuradan nolursunuz yazuhahahahhaha bende bugun yarım ekmek kasarlı sucuklu tost yedım
Dikkat et o konuştuğun tolin çıkmasın, bu kadar benzerlik olmaz
Yok canım o kadar da değil ama senden ve nevodan çok şey öğreniyorum vallaBen öyle kvdelerden değilim
Eminim benden güzel bile yaparsın
Bir tanesiyle zor baş ediyorduk , şimdi 2 tane oldular !Yok kızlar tolnin ikizi o
zuhahahahhaha bende bugun yarım ekmek kasarlı sucuklu tost yedım
Dikkat et kendine canımKocam gelmedi ama dahaYalnız yiyemem ki
Markette gerçi gelir birazdan..
Geçti canımcım çok şükürSpor nasıl gidiyor?
Bir tanesiyle zor baş ediyorduk , şimdi 2 tane oldular !
Niye kız delirtiyor falan ama eğleniyorum ben o burdaykenYa şunu atın şuradan nolursunuz ya
Birşeyler veriyorsak ne mutluYok canım o kadar da değil ama senden ve nevodan çok şey öğreniyorum valla
Ama o da sucuk yemişYok kızlar tolnin ikizi o
90 modellik bi çıtırSen ne çesitsin yaaaaa:
Amele mi yazıyordu o grup başlığındaBu hatice de hergun pogacaalari düruümleri götürür gram kilo almazyaa
hangı cılgın benı bu topıkten atacakmış şaşarımmmmYa şunu atın şuradan nolursunuz ya
bızde boyle beybıSen ne çesitsin yaaaaa:
Baştan çıkarıyor canımızı çektiriyor günaha giriyor deli hatçeeeeeNiye kız delirtiyor falan ama eğleniyorum ben o burdaykenAtmayalım, daha iyi konsantre oluruz
Birşeyler veriyorsak ne mutlu
Ama o da sucuk yemiş
Alışacaz alışacazDikkat et kendine canım
Yerlerde sürüne sürüne yapıyorum canımAma pes etmicem yapıcam
Geldi o bildirimini yaptı bile işi varmışhangı cılgın benı bu topıkten atacakmış şaşarımmmm
bu arada nevos kayıp dun bana hava atıyodu kılo verdım yarın goruceksın dıye kesın kılo aldı benden kacıyo
bızde boyle beybı
Yok canım öncesinde 1 mile leslie yaptım sonra squat yaptım, ama bende osteopeni var kemikler zayıf ondan da çabuk ağrıyor herhaldeBak ben ilk önce lesliyi yapıyorum.
Orada bacakların ısınmış ve hareketlenmiş oluyor..
Daha sonra sguat yapıyorum..
Direk sguat mı çekiyorsun sen
heee kılo almısmı vermısmı?Geldi o bildirimini yaptı bile işi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?