- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Almış mı demek hareket olur ona ama aaaaaheee kılo almısmı vermısmı?
Sen zaten zayıfsın neden yapıyorsun kuzum kiYok canım öncesinde 1 mile leslie yaptım sonra squat yaptım, ama bende osteopeni var kemikler zayıf ondan da çabuk ağrıyor herhalde
Tamam ben size gaz veririmAlışacaz alışacazPes etme tabi, sen bu kiloda etme ki biz kendimizden utanıp bırakmayalım
Afiyet olsun çok öptümBen yemeğe kaçıyorum
Görüşürüz
onun verıgı kılodan nolur 250 kılodan anca 500 gram vermıstır oAlmış mı demek hareket olur ona ama aaaaa
Vermiş tabi ki de
sağol canım iyi gidiyor ama bugün yordu biraz sankiBu arada geçmiş olsun hı :) nasıl gidiyor spor
Hahahahaaonun verıgı kılodan nolur 250 kılodan anca 500 gram vermıstır o
Amele mi yazıyordu o grup başlığında
sporun ardından enerji verecek bir şeyler ye canım .. yarasın :)sağol canım iyi gidiyor ama bugün yordu biraz sanki
şşşşş bu aramızda kalsın gormesın haaaa yoksa kepceylen dover benıHahahahaa
Canım karnım sıkılaşsın diye yapıyorum, 4 çocuktan sonra pamuk gibi olduSen zaten zayıfsın neden yapıyorsun kuzum ki
bi tabak puding yedim:) ama geç yedim spor bitti kız kalktı onla uğraşırken unuttum yemek yemeyi 15 dk extra kızımla yürüdüm sen ne şurubu içtin canımsporun ardından enerji verecek bir şeyler ye canım .. yarasın :)
Ne kadar yoğun olsada geldiğin de tüm geçmişi okuyor nevomşşşşş bu aramızda kalsın gormesın haaaa yoksa kepceylen dover benı
Barsak düzenleyeci içtim canım , 10 dakikaya bütün yediklerimden kurtulucam karnım fokurdamaya başladıbi tabak puding yedim:) ama geç yedim spor bitti kız kalktı onla uğraşırken unuttum yemek yemeyi 15 dk extra kızımla yürüdüm sen ne şurubu içtin canım
madem okuycak daha cok yazıyım o zamanNe kadar yoğun olsada geldiğin de tüm geçmişi okuyor nevom
ben kaçıyorum spora
30 gün düzenli yaparsan istediğin kıvama gelirsin canım :) görüşürüz :)Canım karnım sıkılaşsın diye yapıyorum, 4 çocuktan sonra pamuk gibi olduBir de kalça hareketiyle forma girsin istiyorum
görüşürüz canım ben de limonlu su içeyimBarsak düzenleyeci içtim canım , 10 dakikaya bütün yediklerimden kurtulucam karnım fokurdamaya başladı
Ben spora kaçtım gelicem 1 buçuk saat sonra falan öpüyorum, afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?