- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
skşsm dürüm çiğ köfteyle olmaz gece yiyeen üstüne de çikolata bütün zulayı bak bana bu sayede 45 kiloyumbende sabah 4 lahmacun
oglen 1.5 porsıyon ıskender
aksamda durum cıgkofte yedım
nasıl ama harıkayım demiiiiii
Bana cekmemis babasi kilikli buMaşallah maşallah :)eeeeeeeee hepimiz o zamanlardan geçtik annesi
Ustune baklava yada kunefe yeseydin az olmusbende sabah 4 lahmacun
oglen 1.5 porsıyon ıskender
aksamda durum cıgkofte yedım
nasıl ama harıkayım demiiiiii
Amiiin inşallah bakalim nasil gecicek zamanOlcak onlar bi süre, Çabucak atlatırsınız inşallah
Canım hiç istemiyor, zorla yemeye çalışıyorum o zamanda midem bulanıyor
Ama suyu iyi tüketiyorum artık
yapta yıyım nevossssUstune baklava yada kunefe yeseydin az olmus
Biraz gecmisi okumayi ogren bebegimhangı cılgın benı bu topıkten atacakmış şaşarımmmm
bu arada nevos kayıp dun bana hava atıyodu kılo verdım yarın goruceksın dıye kesın kılo aldı benden kacıyo
bızde boyle beybı
hava yapma nevos 250 kılosun tabıkı zayıflıycaksınBiraz gecmisi okumayi ogren bebegim
Gel yapayim hangisinden istersenBiz burda niye toplandik biliyor musun biz diyet yapiyormus gibi yapiyoruz ama amacimiz sana kilo aldirmakBoyle giderse hedefimize ulasacagizyapta yıyım nevossss
Tartida kac olduguma degil kac gorundugume bakiyorum 1-2 kilo bile versem yetecek gibihava yapma nevos 250 kılosun tabıkı zayıflıycaksın
sen onu cok beklersın nevosss ben hergun spor yapıyorum ama buraya yazmıyorum nanikkkGel yapayim hangisinden istersenBiz burda niye toplandik biliyor musun biz diyet yapiyormus gibi yapiyoruz ama amacimiz sana kilo aldirmakBoyle giderse hedefimize ulasacagiz
1 2 nın yanına 0 koymayı unutmussunTartida kac olduguma degil kac gorundugume bakiyorum 1-2 kilo bile versem yetecek gibi
Ne yapiyorsun cok merak ettimsen onu cok beklersın nevosss ben hergun spor yapıyorum ama buraya yazmıyorum nanikkk
1 ay sonra resim yollarim1 2 nın yanına 0 koymayı unutmussun
bugun 45 dakıka yurudumNe yapiyorsun cok merak ettim
1 ay sonra resim yollarim
Vay vaybugun 45 dakıka yurudum
40 mekık
20 squat beybi
o kadar yemedım ama yemıs gıbı gostercem sıze kılo verdırtmıycemVay vay
Tabi o kadar yersen baskasi kurtarmaz seni
İnan hic canim birsey cekmiyor benim icin ugrasmatabi digerlerini bilmemo kadar yemedım ama yemıs gıbı gostercem sıze kılo verdırtmıycem
sende benı tanımıyorsun tanısırız nevoşşşşşİnan hic canim birsey cekmiyor benim icin ugrasmatabi digerlerini bilmem
Beni tanimiyorsunKafaya koydugum herseyi yaparim