- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
sarışınlığıma ver canım en kısa zamanda tartılıp bildiricemTatlım yoksa sonra tartıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarışınlığıma ver canım en kısa zamanda tartılıp bildiricemTatlım yoksa sonra tartıl
Yemeğimi yedim ve ardından şurubu içtim..Ay yok ya saldıydım kendimi, toparlıycaz hep beraber
Bize göster o görmese de olurYa tolin nerde ona bisey gostercm cagirin onu bana
Hoşgeldin ablacım , naber nasılsın :)Ben geldim
Bu arada geçmiş olsun hı :) nasıl gidiyor sporsarışınlığıma ver canım en kısa zamanda tartılıp bildiricem
lavabodayken arama benı sakın hahahahBize göster o görmese de olur
Göster bakayımlavabodayken arama benı sakın hahahah
gostersemmı kı
Hoş geldin :))Ben geldim
Bize de gösterYa tolin nerde ona bisey gostercm cagirin onu bana
Tamam canımsarışınlığıma ver canım en kısa zamanda tartılıp bildiricem
Süper kuzucum, bende birazdan yerimYemeğimi yedim ve ardından şurubu içtim..
Bir iki saate fayda eder, sonra sporumu yapıcam..
Hoşbuldum canım Bacaklarımın verdiği ağrı haricinde iyiyim:) Senin eklediğin vodeodaki squat challengeyi yapayım dedim yerlerde süründümHoşgeldin ablacım , naber nasılsın :)
Ye canım geciktirmeeeHoş geldin :))
Bize de göster
Tamam canım
Süper kuzucum, bende birazdan yerim
Hoşbuldum canım Nasılsın? Rahatsızlığın geçti mi canımHoş geldin :))
Bize de göster
Tamam canım
Süper kuzucum, bende birazdan yerim
Hahaha, o karışık ama çok fayda ediyor canım ..Hoşbuldum canım Bacaklarımın verdiği ağrı haricinde iyiyim:) Senin eklediğin vodeodaki squat challengeyi yapayım dedim yerlerde süründüm
Sen nasılsın
Kocam gelmedi ama daha Yalnız yiyemem kiYe canım geciktirmeee
Geçti canımcım çok şükür Spor nasıl gidiyor?Hoşbuldum canım Nasılsın? Rahatsızlığın geçti mi canım
Enişteye rağmen nasıl hala az yiyorsun şaşırıyorumKocam gelmedi ama daha Yalnız yiyemem ki
Markette gerçi gelir birazdan..
Geçti canımcım çok şükür Spor nasıl gidiyor?
Onun yediği de bana yarıyorEnişteye rağmen nasıl hala az yiyorsun şaşırıyorum
gece gündüz hapur şupur götürüyo börekleri hahahaha
Yapabilsem yapıcam da canım pek ümidim yok kendimden Az önce bir deneyeyim dedim çömelebiliyor muyum diye, yok olmadı bacaklar titriyo çömelip kalıyorum Ama yine de yapıcam, en azından sadece çömel kalk hareketini yaparım:) Senin yaptığın çok zorHahaha, o karışık ama çok fayda ediyor canım ..
Bak 2 gün ağrıyacak bacaklar, 3 . gün bacaklarında hiç ağrı kalmayacak hafifleyecek.. :)
Bende iyiyim canım spor için müzik dinleyerek enerji topluyorum
Bir adet tolin de bende var
Tolinin ikizi gordugunuz gibi
Dikkat et o konuştuğun tolin çıkmasın, bu kadar benzerlik olmazBir adet tolin de bende var
Tolinin ikizi gordugunuz gibi
Onun yediği de bana yarıyor
Oğlum olursa seni alcam, seviyorsun mutfak işlerini. Sen doyurursun artık kayınpederini kocanı