Geçmiş olsun doktora gitseydiniz keşkegünaydın bugün çok kötüyümsabah baygınlık geçirdim sonra istifra tansiyonum çok düşük nabzım 120 çıktı
elim ayağım titriyo bir de bugün tekim arkadaşım izinli kalkamıyorum yerimden
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinegünaydın bugün çok kötüyümsabah baygınlık geçirdim sonra istifra tansiyonum çok düşük nabzım 120 çıktı
elim ayağım titriyo bir de bugün tekim arkadaşım izinli kalkamıyorum yerimden
Geçmiş olsun doktora gitseydiniz keşke
sağolun kızlar son zamanlarda bu olay sürekli oluyo baş dönmesi tansiyon düşüklüğü neden anlamadım ama bugün daha kötü oldum işe gelince iş yeri doktoruna göründüm işte o ölçtü nabzımı falan p.tesi doktora gidicem detaylı araştrma içinGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Geçmiş olsun yavruu dikkat et muhakkak bir görün doktora şifalar diliyorum senin içinn..
sağolun kızlar son zamanlarda bu olay sürekli oluyo baş dönmesi tansiyon düşüklüğü neden anlamadım ama bugün daha kötü oldum işe gelince iş yeri doktoruna göründüm işte o ölçtü nabzımı falan p.tesi doktora gidicem detaylı araştrma için
bacaklarım kasılıyo yaa anlamadımhiç geçmedi de mide bulantısı baş dönmesi , burdaki doktorda ilaç vermedi neden olduğunu bilmediğimiz için bişey veremem dedi
çok sağol canım , hepte tek olduğum zamanlara mı denk geliyo böyle şeyler anlamadım izin de alamam bugünGeçmiş olsun yavruu dikkat et muhakkak bir görün doktora şifalar diliyorum senin içinn..
hamile değilsin dimi sençok sağol canım , hepte tek olduğum zamanlara mı denk geliyo böyle şeyler anlamadım izin de alamam bugünbacaklarım damarları niye kasılıyo olabilir yaaa mide bulantısı için ne içsem tansiyonum da pek düzelmedi
Allah mı söyletti bunu aman yarabbim 83.8bugün cuma 73,8
sabah tam buğday ekmeğinin arasına peynir zeytin ve karmin içermeyen salam koydum yedim 12 de öğlen aramız bugün yemek getirmedim hafif bir şeyler düşünüyorum çorba sebze salata gibi akşamda herifim patlıcan pişirecekti bakalım zeytinyağlı
Bugün ki kilon?26/02/2015
SABAH:
2 DİLİM PEYNİR
2 EL BÜYÜKLÜĞÜNDE TAM BUĞDAY UNUNDAN YUFKA
YEŞİLLİK
ÖĞLE:
8 YK ISPANAK
1 BÜYÜK SU BARDAĞI YOĞURT
2 DİLİM EKMEK
YEŞİLLİK
ARA: 1 İNCE DİLİM YAŞPASTA(ÖĞLEDEN SONRAKİ ARA ÖĞÜN MEYVE+
SÜT YAPMAYACAĞIM.)
AKŞAM:
8 YK ISPANAK
2 EL BÜYÜKLÜĞÜNDE TAM BUĞDAY UNUNDAN YUFKA
YOĞURT
YEŞİLLİK,TURP
64.5Hanımlarrr...
Hadi bildirim yapaılım
Daha ilk haftamız sürede azdı64.565 olmuşum demekki
inşallah pinkDaha ilk haftamız sürede azdı
Gittikçe daha çok veririz
Moral bozmak yok. Bende tartılayım belki vermemişimdir. isteyi koyunca görürsün çok bi fark olmamış olcak herkeste. 1 2 kişi iyi vermiş gerçi :)inşallah pink
Kuzu senin ilk klonu da 57.4 yazmışızMesajlarini goruyorum
yakalandıkMesajlarini goruyorum
tartıl da yaz bakalım bekliyoruzMoral bozmak yok. Bende tartılayım belki vermemişimdir. isteyi koyunca görürsün çok bi fark olmamış olcak herkeste. 1 2 kişi iyi vermiş gerçi :)
Kuzu senin ilk klonu da 57.4 yazmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?