2 Aylık Zayıflama Maratonu

Geçmiş olsun doktora gitseydiniz keşke

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Geçmiş olsun doktora gitseydiniz keşke
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sağolun kızlar son zamanlarda bu olay sürekli oluyo baş dönmesi tansiyon düşüklüğü neden anlamadım ama bugün daha kötü oldum işe gelince iş yeri doktoruna göründüm işte o ölçtü nabzımı falan p.tesi doktora gidicem detaylı araştrma için

bacaklarım kasılıyo yaa anlamadım hiç geçmedi de mide bulantısı baş dönmesi , burdaki doktorda ilaç vermedi neden olduğunu bilmediğimiz için bişey veremem dedi

Geçmiş olsun yavruu dikkat et muhakkak bir görün doktora şifalar diliyorum senin içinn..

Geçmiş olsun yavruu dikkat et muhakkak bir görün doktora şifalar diliyorum senin içinn..
çok sağol canım , hepte tek olduğum zamanlara mı denk geliyo böyle şeyler anlamadım izin de alamam bugün bacaklarım damarları niye kasılıyo olabilir yaaa mide bulantısı için ne içsem tansiyonum da pek düzelmedi

bugün cuma 73,8

sabah tam buğday ekmeğinin arasına peynir zeytin ve karmin içermeyen salam koydum yedim 12 de öğlen aramız bugün yemek getirmedim hafif bir şeyler düşünüyorum çorba sebze salata gibi akşamda herifim patlıcan pişirecekti bakalım zeytinyağlı

hamile değilsin dimi sen

Allah mı söyletti bunu aman yarabbim 83.8

26/02/2015
SABAH:

2 DİLİM PEYNİR
2 EL BÜYÜKLÜĞÜNDE TAM BUĞDAY UNUNDAN YUFKA
YEŞİLLİK
ÖĞLE:
8 YK ISPANAK
1 BÜYÜK SU BARDAĞI YOĞURT
2 DİLİM EKMEK
YEŞİLLİK
ARA: 1 İNCE DİLİM YAŞPASTA(ÖĞLEDEN SONRAKİ ARA ÖĞÜN MEYVE+
SÜT YAPMAYACAĞIM.)
AKŞAM:
8 YK ISPANAK
2 EL BÜYÜKLÜĞÜNDE TAM BUĞDAY UNUNDAN YUFKA
YOĞURT
YEŞİLLİK,TURP

Bugün ki kilon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…