- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Leslieye de artini koy senin adini bos gormek hosuma gitmiyo:)iki arada bir derede sporumu da yaptım 1 mil leslie+ 130 mekik+ ilk sayfadaki karın ve bel videosu +55 squat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leslieye de artini koy senin adini bos gormek hosuma gitmiyo:)iki arada bir derede sporumu da yaptım 1 mil leslie+ 130 mekik+ ilk sayfadaki karın ve bel videosu +55 squat
açsanız yazmayım misafirlikten geldimSporun cok iyi yediklerini de yaz bakiyimmm
koydum artımı canım gün içinde yaptım hatta mutfakta tezgahın başında yaptım ama artımı anca koyabildim squatı bile pilav pişerken yaptımLeslieye de artini koy senin adini bos gormek hosuma gitmiyo:)
Hic bisey yememissin canooom kalk da bisiler ye :daçsanız yazmayım misafirlikten geldim
öğleyi çayın yanında bir iki gofret yedim
akşam birkaç kaşık pirinç pilavı ufak bir tabak ıspanak yarım dilim ekmek yedim
misafirlikte de 1 dilim pasta 1 haşlanmış mısır yedim
aslında çok da yememişim
Örnek ana ornek ev kadinikoydum artımı canım gün içinde yaptım hatta mutfakta tezgahın başında yaptım ama artımı anca koyabildim squatı bile pilav pişerken yaptım
Yaptım kuzum bir önceki sayfada bilgilendirme raporumu attım ya okumuyon mu hıhDikkat et bitanem
Leslieyi yaptin mi?
Hadi bakalım yarasın canım ..iki arada bir derede sporumu da yaptım 1 mil leslie+ 130 mekik+ ilk sayfadaki karın ve bel videosu +55 squat
aklımda dolaptaki puding çekmecedeki çikolatalar var çiğ köfte mi yesekHic bisey yememissin canooom kalk da bisiler ye :d
inşallah canım sana da yarasınHadi bakalım yarasın canım ..
Sağol canım ne yedin bakayım bugün dökül..inşallah canım sana da yarasın
Sen anlaşılan bugün çok yorulmuşsun aşkım aşkımÖrnek ana ornek ev kadini
valla ne saçma gündü doğru düzgün bi iş etmedim ama hiç oturmadan gün bitti.mekik çekerken kızım başımı kaldırıyor ya sonra kahkahalar atıyorÖrnek ana ornek ev kadini
yazmıştım aslında dur sana kopyala yaıştır yapayımSağol canım ne yedin bakayım bugün dökül..
Oh afiyet olsun kuzumyazmıştım aslında dur sana kopyala yaıştır yapayım
öğleyi çayın yanında bir iki gofret yedim
akşam birkaç kaşık pirinç pilavı ufak bir tabak ıspanak yarım dilim ekmek yedim
misafirlikte de 1 dilim pasta 1 haşlanmış mısır yedim
sağol canım senin boy kilo kaçOh afiyet olsun kuzum
niyekıpırdayamıyoruuum her yerim ağrıyor
spordan ötürü
ne güzel tatlı yorgunluk ospordan ötürü