- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
öyle canım da işte vucudum alışık değil ya biraz zorlandımne güzel tatlı yorgunluk o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle canım da işte vucudum alışık değil ya biraz zorlandımne güzel tatlı yorgunluk o
bişey olmaz ben alıştım squat bile yoramadı beniöyle canım da işte vucudum alışık değil ya biraz zorlandım
ooo darısı bana olsuuuunbişey olmaz ben alıştım squat bile yoramadı beni
1.64 boy kilom 58 canim seninsağol canım senin boy kilo kaç
inşallahooo darısı bana olsuuuun
155 boy 45 kilo 43 de olabilir1.64 boy kilom 58 canim senin
inşallah
Bende bit hafta once 58 dim suan bakmadim daha : )155 boy 45 kilo 43 de olabilir
ben de çoktandır tartılmıyorum ama sağlık sorunlarım vardı o iki kilo öyle gitmiştir diye düşünüyorumBende bit hafta once 58 dim suan bakmadim daha : )
Gecmis olsun canim hayirdir onemli bisi degildir insallah simdi nasilsinben de çoktandır tartılmıyorum ama sağlık sorunlarım vardı o iki kilo öyle gitmiştir diye düşünüyorum
sağol canım aklım gitmişti ama yanlış ilaçtanmış.şimdi çok iyiyim şükür hatta sanki spor toparlanmama yardım da ediyorGecmis olsun canim hayirdir onemli bisi degildir insallah simdi nasilsin
haha babamda sevınıyodu gecmıs olsun canım tam hastalık havası bende ne gıycegımı sasırıyorum kazak gıysem fazla gelıyo baharlıkları gıysem eksık ..İyiyim kuzum benim , grip olcam sanırım ateşim var ama akşam sporumu falan yaptım birazdan da raporlayacağım
Çok mutluyum beee ! liverpoola güle güle dedik !
Evet askim askimSen anlaşılan bugün çok yorulmuşsun aşkım aşkım