Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az gıtsın ama gıtsın canm55.8 Azda olsa verdiğime sevindim
ne kadar vermişsin55.8 Azda olsa verdiğime sevindim
Ayy vallahi öyle, bide rahatsızdım diye sporu da tam yapamadıydım. Demekki sporuda yapsam tamamen vercemaz gıtsın ama gıtsın canm
saglıgın ıyı olsun da sporunu da yaparsın :)Ayy vallahi öyle, bide rahatsızdım diye sporu da tam yapamadıydım. Demekki sporuda yapsam tamamen vercem
56.3 tümne kadar vermişsin
Sizin yaptığınız spor yürüyüş mü?saglıgın ıyı olsun da sporunu da yaparsın :)
leslie durdugun yerde yürüyüş gibi bişey canm yrüme bandna ıhtıyacın yok odugun yerde hareket falan yapıyorsunSizin yaptığınız spor yürüyüş mü?
hiç yoktan iyidir tabii56.3 tüm
Hmm onada bi bakayım benleslie durdugun yerde yürüyüş gibi bişey canm yrüme bandna ıhtıyacın yok odugun yerde hareket falan yapıyorsun
Hiç vermemişimdir diye düşünüyordum, moralimi bozmayacaktım. Süre azdı yeni başladık. Kaçırdığımız günler vardı. O yüzden sende takma, önümüzdeki haftalar için daha sağlam tutarsın.hiç yoktan iyidir tabii
bi kaç gün oldu zaten ben vermediğimi biliyordum zaten önümüzdeki haftaya kadar iyi sonuçlar alırım inşallahHiç vermemişimdir diye düşünüyordum, moralimi bozmayacaktım. Süre azdı yeni başladık. Kaçırdığımız günler vardı. O yüzden sende takma, önümüzdeki haftalar için daha sağlam tutarsın.
Canım kilonu da yazgünaydın kızlar kahvaltımı yazayım sporumu yapıcam öpüyorum hepiciğinizi çoluğunuzu çocuğunuzu
1 dilim ekmek
15 kadar zeytin
1 yumurta
4 gün oldu senin Ha işte şöyle istek lazım istek :))bi kaç gün oldu zaten ben vermediğimi biliyordum zaten önümüzdeki haftaya kadar iyi sonuçlar alırım inşallah
istekliyim valla pes etmicem bu seferCanım kilonu da yaz
4 gün oldu senin Ha işte şöyle istek lazım istek :))
Süperistekliyim valla pes etmicem bu sefer
61,6 KİLO CANIMBugün ki kilon?
Sağol tatlım61,6 KİLO CANIM