Yaptığınız tarifte görsellik,yapım aşaması,zorluk durumuna göre oy alıyorsunuzsoğol canım inşallah kızımdan fırsat bulursam yaparım peki mesela sütlü tatlılara sıradan bi kekle katılabilir miyiz içine süt koyduğumuz bu da önemli benim için
o basit bi örnekti canım hımm canım tiramisu çekti iyi miYaptığınız tarifte görsellik,yapım aşaması,zorluk durumuna göre oy alıyorsunuzKek biraz hafif olur ama onu farklı bir süsleme yaparsanız olabilir..
Kek dışında kazan dibi,muhallebi tarzı tarifler olabilir yada tiramisu falan
4 tane, 3ü normal sonuncu sezeryan:)hiçbir derken kaç çocuğun var normal mi sezeryan mi kilo ve boy kaç
Böyle sözler nasıl moral oluyor bilsenYaaaaaaa abartmaaaaaaaaaaaaa fıstık gibisin beee !
spor yapıp gelcem ben ..
öpüyorum
Yok canım arkadaşa oy verilmiyor.mesela ben yeniyim oek kimseyi tanımıyorum herkes arkadaşına oy verirse nasıl olacak canım peki oy isteme şansımız var mı yoksa yasak mı
Tabi içinde süt olan bir tarif olabiliro basit bi örnekti canım hımm canım tiramisu çekti iyi mi
bende baktım şimdi oy verdim bakalım ne yapacağızYok canım arkadaşa oy verilmiyor.
Bak istersen şuan önde olan arkadaşı ben daha önce hiç bilmiyordumTarife oy verenlerin bir kısmını tanıyorum ve oy alan arkadaşımızla pek bağlantıları yok
Ben genelde takipteyim merak etmeyin
anaaaaa benim de 1 kızım var sezeryan doğum yaptım 155 e 45 kiloyum bizi iyi tutuyor bu dombikler burda4 tane, 3ü normal sonuncu sezeryan:)
Boy 1,58 kilo 47 :)
Böyle sözler nasıl moral oluyor bilsenKolay gelsin canım
Sütlü tatlılar olursa benim tarif hazırTabi içinde süt olan bir tarif olabilir
Oyun için teşekkür ederimbende baktım şimdi oy verdim bakalım ne yapacağızbeklemedeyim
Ben de yapılmazsa bir tarif düşünüyorumSütlü tatlılar olursa benim tarif hazır
anaaaaa benim de 1 kızım var sezeryan doğum yaptım 155 e 45 kiloyum bizi iyi tutuyor bu dombikler burda
Benim hemen yapmam lazım başkası yapmadanBen de yapılmazsa bir tarif düşünüyorumHemen eklemem son günler yapılmazsa
ben de pink i görünce atladım tatlıbikız la leslie yapıyoduk senle de spor yapayım diye kaç yaşındasın
Ben kendimi zorla attım topiğe zaten
Ne yapacaksın merak ettimBenim hemen yapmam lazım başkası yapmadan
İyi geceler canımBen çok yoruldum, yatayım
Hepinize iyi geceler
36 yaşındayım canım:)ben de pink i görünce atladım tatlıbikız la leslie yapıyoduk senle de spor yapayım diye kaç yaşındasın
Ne yapacaksın merak ettim
Pinko gelmedi daha kötü mü oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?