- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Evlerdesin demi :)ay canım mutlu oldum : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlerdesin demi :)ay canım mutlu oldum : )
İnşaallahhoşbulduuum işe gireyim olcam hemen
Mekik aletiyle rahat oluyorda evde çok zor oluyor yapması ben uğraşamam onunla ya..ayyy en sinir spor hareketi şu göbekten bi kurtulsam rüyasında bile göremez mekik beni yaklaşık 1 aydır çekiyorum ama
ayyy olur mu dersin belirlensinde deneyeyim bi belki kazanırım çook mutlu olurum vallaŞuan yemek yarışması mevcut , yeni kategori belirleniyor..
Belirlendikten sonra duyurular yapılır..
Yarışmadan sorumlu olan yöneticimiz nevoşşşumuz yani nevreste abla..
Katıl belki gelir bi proluk ha , şansına..
Bi bakmışın kuşağıda kapmışın
Öyle hemen listeden atmaz ama bu uzun sürerse atabilirBen şimdi cuma bildirim vermesem pinko beni listeden atar mı
veresim yok ya verirsem hevesim gitcek
Ay vermişim diyip salcam biliyom kendimi
Evdeyim evet dışardaydım ama 9 a kadar minyatür puzzle aldım onunla uğraşıyorum ya : DEvlerdesin demi :)
yemek yarışmasına katılmayı düşünüyorum yarışmalardan da veriliyor kart ama ne yalan söyliyim ben hiç eksikliğini hissetmedimbende aktifim ama bi pro olamadık işte
yarışmalarda da veriliyomuş pro kart katılayım bende kazanırım belkimİnşaallah
bende burda hissettim ilk olarakyemek yarışmasına katılmayı düşünüyorum yarışmalardan da veriliyor kart ama ne yalan söyliyim ben hiç eksikliğini hissetmedim
Bak bende en tarz üye yarışması düzenledim..ayyy olur mu dersin belirlensinde deneyeyim bi belki kazanırım çook mutlu olurum valla
Sen yemek yarışmasına katılmak istiyorsan ben sana bilgi veririmYarışma ile ben ilgileniyorumya düşündümde nasıl katılacağımı bulamadım bilgileneyimde katılayım belki kazanırım bi pro kart
mekiğin aleti mi var ben nasıl bilmem canım çıktı bugün 120 tane çekesiyeMekik aletiyle rahat oluyorda evde çok zor oluyor yapması ben uğraşamam onunla ya..
Zor valla..
Haha uğraşacak bir şey bulmuşsun , bari onunla uğraşırken yemek yeme kızım!Evdeyim evet dışardaydım ama 9 a kadar minyatür puzzle aldım onunla uğraşıyorum ya : D
hiç çekmemişti dikkatimi aslında sen diyene kadar inanbende burda hissettim ilk olarak
Ben şerbetli tatlılara oy verdim şekere muhtaç bir bünye ileSen yemek yarışmasına katılmak istiyorsan ben sana bilgi veririmYarışma ile ben ilgileniyorum
Yeni kategorimiz ya sütlü tatlılar yada yöresel yemekler olacak
Her kategoride değil ama genelde veriliyor.yarışmalarda da veriliyomuş pro kart katılayım bende kazanırım belkim
nasıl katılıcam peki direk fotoğraf mı atıcam? her yarışmada veriliyor mu ki pro kart. aydınlatın beniBak bende en tarz üye yarışması düzenledim..
tatlibikiz ordan kaptı proluğu mesela..
Bizim yarışmaya şuan ara verdik tarih düzenlemeleri olcak diye..
Yemek yarışmasını kaçırmaa
beni de bilgilendir lütfenSen yemek yarışmasına katılmak istiyorsan ben sana bilgi veririmYarışma ile ben ilgileniyorum
Yeni kategorimiz ya sütlü tatlılar yada yöresel yemekler olacak
Canım sütlü tatlılar isteniyor bakalım ne olacakBen şerbetli tatlılara oy verdim şekere muhtaç bir bünye ile