denicem şansımı o zaman yemek yapmasını biliyorum kazanma ihtimalim olabilirHer kategoride değil ama genelde veriliyor.
Var kız internette bulursun almak istersen..mekiğin aleti mi varben nasıl bilmem canım çıktı bugün 120 tane çekesiye
Haha uğraşacak bir şey bulmuşsun , bari onunla uğraşırken yemek yeme kızım!
Tolin birinci gelir hahahaCanım sütlü tatlılar isteniyor bakalım ne olacak
Hadi bakalım başarılar şimdiden :)Yemeyecem inşallah 1 haftaya kadar toparlayacam kendimi pinkoda bana zaman tanırsa azcık süper olur : ))
İlk başta acemilik oluyor demekkiOnun öncesinde iyi ki yapmışım bacaklarım ham olsaydı şuan fena haldeydim
bir kere hiç ısınmadan sguat yapayım dedim diğer gün olduğunda adım atamadım :)
yaşında ne varmış be
hayyyy gece robot felan olup beni doğramaz de mi buVar kız internette bulursun almak istersen..
Sağol canımcım hepimize başarılar : )Hadi bakalım başarılar şimdiden :)
Yeni kategorimiz belli olsunbeni de bilgilendir lütfen
Bizim tüm tarz yarışmasında katılan herkese verdi sağolsun kazen..nasıl katılıcam peki direk fotoğraf mı atıcam? her yarışmada veriliyor mu ki pro kart. aydınlatın beni
Tamam canım bekliyorumdenicem şansımı o zaman yemek yapmasını biliyorum kazanma ihtimalim olabilir
ay yazmış bilgilendim teşekkür ederiimBizim tüm tarz yarışmasında katılan herkese verdi sağolsun kazen..
Ama bundan sonrakilerde ne olur bilemem..
Kız editor şuan aramızda sorsana ona nevresteye hahahah
Yok be kuzum çeşitleri var bu sayaçlı olan sayıyo kaç tane çektiğini ..hayyyy gece robot felan olup beni doğramaz de mi bu
ayyy ne zaman belli olur? heyecanlandımTamam canım bekliyorumBen kategori belli olsun sizlere duyuracağım
Pinko sana çok kızacakYidim evet
Katılmak istiyorum ama olmuyor pinko bana kızıcak çokk
Yaaaaaaa abartmaaaaaaaaaaaaa fıstık gibisin beee !İlk başta acemilik oluyor demekkiBen de şu 2. kalça hareketini yapamıyorum ya, ayaklar kalaslaşmış kalkmıyor
Kızımı 2 seneye eversem anneanne olurum kız
soğol canım inşallah kızımdan fırsat bulursam yaparım peki mesela sütlü tatlılara sıradan bi kekle katılabilir miyiz içine süt koyduğumuz bu da önemli benim içinYeni kategorimiz belli olsun
Yapacağınız bir tarif bulacaksınız veya bildiğiniz bir tarif onu tüm detayları ile resimleyip tarifi ile yarışma bölümüne konu açacaksınız..Konularda eksik veya sorun olursa ben yardımcı oluyorum.. 3 hafta sonunda oylamaya geçiyoruz.1 hafta oylama sürüyor..Sonra 1. olan ayın şefi kemerine pro karta ve Kazen'in sponsorluğunda bir hediyeye sahip oluyor..
Şuan oylama varayyy ne zaman belli olur? heyecanlandım
hadi eyvallah ben de uyucam artık kocayı kızdırmadan gideyim yanınaYok be kuzum çeşitleri var bu sayaçlı olan sayıyo kaç tane çektiğini ..
Benimkinde vardı ordan biliyorum..
Çok çene çaldım ben spora gidiyorum..
Hadi eyvallah
mesela ben yeniyim oek kimseyi tanımıyorum herkes arkadaşına oy verirse nasıl olacak canım peki oy isteme şansımız var mı yoksa yasak mıŞuan oylama varCumartesi gece oylama bitiyor En geç pazartesi yeni kategori açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?