• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Yemesemde zayıflarım bence:KK60: Spor yapmadın mı yine?
akşam arkadaş aradı bizim evin önünde bir dernek var spor salonuda var gidelim mi diye..bende dedim en son senle salona yazıldığımızda kebapçılardan çıkamadık..o da diyoki bu sefer öyle değil..dedim ben bebek düşünüyom olsun sadece yürürsün diyo..e ben kardiyo yapmadan duramam orda biliyo zamanında da kas yapmak için baya halterle uğraştım...bilmiyom şimdilik sıfır spor ama binamızı taşıyolar ordan eve araçta imkansız hiç yok her gün işe gitmek için sanırım 1 saat yürüyecem git gel iki saat:KK53:

Inncirrler olanaa kadar kalsaydin bariiii onca sözden birini tutsaydin bariiii
Pinkyyymmmmm dombikin geldi bu gübecik gidecek o kadarrrr :p:p:p
Kuzucum hoş geldin. Eritelim göbeğini:KK19:

akşam arkadaş aradı bizim evin önünde bir dernek var spor salonuda var gidelim mi diye..bende dedim en son senle salona yazıldığımızda kebapçılardan çıkamadık..o da diyoki bu sefer öyle değil..dedim ben bebek düşünüyom olsun sadece yürürsün diyo..e ben kardiyo yapmadan duramam orda biliyo zamanında da kas yapmak için baya halterle uğraştım...bilmiyom şimdilik sıfır spor ama binamızı taşıyolar ordan eve araçta imkansız hiç yok her gün işe gitmek için sanırım 1 saat yürüyecem git gel iki saat:KK53:
Olurr :)) O da spor sonuçta. Ya bu sporun bebeğe olumsuz etkisi var mı ki?

Tozu içmeye devam et o zaman. İnşallah başlamaz sancın tekrar. İyiyim ama acıktım:110:
Kutunun içinde 1 tane vardı. Başka yoktu ki:cool:
Çok gaz yaptı ama var ya, karnım patlacak kadar şişti gece.

Tablet şeklinde olanlardan alabilirsin ama toz olan daha etkiliymiş.

Anaaa:KK57::KK57:sen halterdemi yaptınn uf o kolları düşünemiyorum bi kodunmu otutturursun annemm. senn..:KK17::KK17::KK17:
ca9d5eb99c96270dea89278de14def9a.gif

İçimi kuruttu sanki :)
İlaçtan sonra Yanma hemen geçti, sancım kalmıştı sadece o da şimdi yok. Garip bir şey bu ilaç çözmeye çalışıyorum:-)
Bana etkisi bu kadar olmamıştı ama geçirmişti :) Ben tablet olanlardan hep bulunduruyorum evde hissedersem hemen başlıyorum içmeye :)

Bana etkisi bu kadar olmamıştı ama geçirmişti :) Ben tablet olanlardan hep bulunduruyorum evde hissedersem hemen başlıyorum içmeye :)
Bende bir daha sürünmem, hemen alır içerim :) bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum, Şeye göre pahalı ama içinde 1 tane var 10 lira. Gerçi işlevi büyük :-)

Yahuu beybi geçmiş olsun ne sancısı buuu..
ca9d5eb99c96270dea89278de14def9a.gif
Teşekkür ederim canım, idrar yolu enfeksiyonu vardı da, dün dürünüyordum. Bi ilaç aldım bu gün iyileştim:KK71:

ya ben ağır hareketler yapar isem illaki etkisi olur ;) kendimi mi kandırıyom acep:KK22:

Bende bir daha sürünmem, hemen alır içerim :) bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum, Şeye göre pahalı ama içinde 1 tane var 10 lira. Gerçi işlevi büyük :-)

Teşekkür ederim canım, idrar yolu enfeksiyonu vardı da, dün dürünüyordum. Bi ilaç aldım bu gün iyileştim:KK71:
Ooooo şifa olsun canımm kadınlar çık sık yakalanıyor bu rahatsızlığa....

Back