- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
Günaydın. nasıl oldun pinkstrap?Günaydın. Kahvaltı yapmadım henüz canım istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın. nasıl oldun pinkstrap?Günaydın. Kahvaltı yapmadım henüz canım istemiyor
Canım sanki dün ki sürünen ben değilim gibiyimGünaydın. nasıl oldun pinkstrap?
eee ne anladık bu iştenGünaydın. Kahvaltı yapmadım henüz canım istemiyor
Yemesemde zayıflarım bence Spor yapmadın mı yine?eee ne anladık bu işten
akşam arkadaş aradı bizim evin önünde bir dernek var spor salonuda var gidelim mi diye..bende dedim en son senle salona yazıldığımızda kebapçılardan çıkamadık..o da diyoki bu sefer öyle değil..dedim ben bebek düşünüyom olsun sadece yürürsün diyo..e ben kardiyo yapmadan duramam orda biliyo zamanında da kas yapmak için baya halterle uğraştım...bilmiyom şimdilik sıfır spor ama binamızı taşıyolar ordan eve araçta imkansız hiç yok her gün işe gitmek için sanırım 1 saat yürüyecem git gel iki saatYemesemde zayıflarım bence Spor yapmadın mı yine?
Tozu içmeye devam et o zaman. İnşallah başlamaz sancın tekrar. İyiyim ama acıktımCanım sanki dün ki sürünen ben değilim gibiyim
Geçti eski halime döndüm, tedirginim her an sancı başlayacak gibi geliyor
Sen nasılsın
Kuzucum hoş geldin. Eritelim göbeğiniInncirrler olanaa kadar kalsaydin bariiii onca sözden birini tutsaydin bariiii
Pinkyyymmmmm dombikin geldi bu gübecik gidecek o kadarrrr
Olurr :)) O da spor sonuçta. Ya bu sporun bebeğe olumsuz etkisi var mı ki?akşam arkadaş aradı bizim evin önünde bir dernek var spor salonuda var gidelim mi diye..bende dedim en son senle salona yazıldığımızda kebapçılardan çıkamadık..o da diyoki bu sefer öyle değil..dedim ben bebek düşünüyom olsun sadece yürürsün diyo..e ben kardiyo yapmadan duramam orda biliyo zamanında da kas yapmak için baya halterle uğraştım...bilmiyom şimdilik sıfır spor ama binamızı taşıyolar ordan eve araçta imkansız hiç yok her gün işe gitmek için sanırım 1 saat yürüyecem git gel iki saat
Kutunun içinde 1 tane vardı. Başka yoktu kiTozu içmeye devam et o zaman. İnşallah başlamaz sancın tekrar. İyiyim ama acıktım
canım günaydın sadece senin buraya resmini attığın hareketi yaptım sadece gece biraz ağrıdı bacaklarım bugün bi şey yok yanlış mı yaptım acep başka hareket de var mıHarikasinnnn
Tablet şeklinde olanlardan alabilirsin ama toz olan daha etkiliymiş.Kuzucum hoş geldin. Eritelim göbeğini
Olurr :)) O da spor sonuçta. Ya bu sporun bebeğe olumsuz etkisi var mı ki?
Kutunun içinde 1 tane vardı. Başka yoktu ki
Çok gaz yaptı ama var ya, karnım patlacak kadar şişti gece.
İçimi kuruttu sanki :)Tablet şeklinde olanlardan alabilirsin ama toz olan daha etkiliymiş.
Anaaasen halterdemi yaptınn uf o kolları düşünemiyorum bi kodunmu otutturursun annemm. senn..akşam arkadaş aradı bizim evin önünde bir dernek var spor salonuda var gidelim mi diye..bende dedim en son senle salona yazıldığımızda kebapçılardan çıkamadık..o da diyoki bu sefer öyle değil..dedim ben bebek düşünüyom olsun sadece yürürsün diyo..e ben kardiyo yapmadan duramam orda biliyo zamanında da kas yapmak için baya halterle uğraştım...bilmiyom şimdilik sıfır spor ama binamızı taşıyolar ordan eve araçta imkansız hiç yok her gün işe gitmek için sanırım 1 saat yürüyecem git gel iki saat
Bana etkisi bu kadar olmamıştı ama geçirmişti :) Ben tablet olanlardan hep bulunduruyorum evde hissedersem hemen başlıyorum içmeye :)İçimi kuruttu sanki :)
İlaçtan sonra Yanma hemen geçti, sancım kalmıştı sadece o da şimdi yok. Garip bir şey bu ilaç çözmeye çalışıyorum
Yahuu beybi geçmiş olsun ne sancısı buuu..İçimi kuruttu sanki :)
İlaçtan sonra Yanma hemen geçti, sancım kalmıştı sadece o da şimdi yok. Garip bir şey bu ilaç çözmeye çalışıyorum
Bende bir daha sürünmem, hemen alır içerim :) bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum, Şeye göre pahalı ama içinde 1 tane var 10 lira. Gerçi işlevi büyükBana etkisi bu kadar olmamıştı ama geçirmişti :) Ben tablet olanlardan hep bulunduruyorum evde hissedersem hemen başlıyorum içmeye :)
Teşekkür ederim canım, idrar yolu enfeksiyonu vardı da, dün dürünüyordum. Bi ilaç aldım bu gün iyileştimYahuu beybi geçmiş olsun ne sancısı buuu..
ya ben ağır hareketler yapar isem illaki etkisi olur kendimi mi kandırıyom acepKuzucum hoş geldin. Eritelim göbeğini
Olurr :)) O da spor sonuçta. Ya bu sporun bebeğe olumsuz etkisi var mı ki?
Kutunun içinde 1 tane vardı. Başka yoktu ki
Çok gaz yaptı ama var ya, karnım patlacak kadar şişti gece.
yok len eser kalmadı onlardan yumuşadın şişkolandım kolların butlandı artıkAnaaasen halterdemi yaptınn uf o kolları düşünemiyorum bi kodunmu otutturursun annemm. senn..
Ooooo şifa olsun canımm kadınlar çık sık yakalanıyor bu rahatsızlığa....Bende bir daha sürünmem, hemen alır içerim :) bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum, Şeye göre pahalı ama içinde 1 tane var 10 lira. Gerçi işlevi büyük
Teşekkür ederim canım, idrar yolu enfeksiyonu vardı da, dün dürünüyordum. Bi ilaç aldım bu gün iyileştim
Yani şüphe varsa yapmamak en iyisi.ya ben ağır hareketler yapar isem illaki etkisi olur kendimi mi kandırıyom acep
şüphe değilde günleri değerlendirdim...Yani şüphe varsa yapmamak en iyisi.