2 aylık nişanımız bitti

Açık bir sürü kadın atmışlar birbirlerine en çok da o atmış iğrenç herifler.Aldatma potansiyeli varmış yani ben görmemişim.Bana çok aşık olduğuna inanmışım saf gibi .Dahası benim ailemin beni doldurduğunu söylemiş annesi aileme de düşman olmuştu bitirrken.İyiki aileme sırtımı dönmemişim o dönemki psikolojiyke.Çünkü suç bizde diye düşündüm bir dönem yoğun manipüle ettiği için.Altınları ben direkt verdim aldatıldığımı bilmiyordum bilseydim hiç vermezdim sonuçta masraf yaptım ben de .Ve bizim hakkımızdı,Neyse sadaka niyetine sayıyorum.İnanın çok çok zor psikoloji ama Allahın imtihanı

Teşekkür ederim evet annenle yaşa o zaman diye söyledim kendisine 0-3 yaş anne dili oğlundan biz diye bahsediyor oğluda annesinden biz diye bahsediyor ilk önce sütten kesilmesi lazım
Aşk hersey değil aileci erkeği Brad Pitt olsa gondereceksin arkadaş bu kadar net

Oyy bitanem benim resmen adam love bombinge tutmuş seni hayvan herif.sakın kendini suçlama hata arama ya bunlar normal psikolojide insan hareketleri değil ne sevmeyi bildiler ne ayrılabildiler neden birliktelik sürdürdüler tek anlayamadığım şey bu bizim neyimizden beslendiler acaba. Kurtulduk bitti. Daha güzelleri bizi bulsun. Bende vericem herşeyi , aldığım herşeyi de geri istedim çoluğa çocuğa sadaka yaparım diye. Bir ton hediye aldım hepsi ihtiyaç sahiplerne gitsin hiçbir şey haketmiyorlar. İyiki ailemiz var iyiki karşımıza almadık Allah bizi bizim gibilerle karşılaştırsın

Ailesi seni istememiş malesef o da onlara gitmiş güle güle de canım. Kendi kararını veremeyen bi apışık daha sinir oluyorum böylelerine

Ailesi seni istememiş malesef o da onlara gitmiş güle güle de canım. Kendi kararını veremeyen bi apışık daha sinir oluyorum böylelerine
Aaaaa olurmu istememe lafını yediremiyormuş annesi istemese beni istemeye mi gelirlermiş zahmet oldu bi bucuk saat geç geldiler ama adam kör kör ailesinin farkında değil ona ailesiyle mutluluklar diliyorum

Aaaaa olurmu istememe lafını yediremiyormuş annesi istemese beni istemeye mi gelirlermiş zahmet oldu bi bucuk saat geç geldiler ama adam kör kör ailesinin farkında değil ona ailesiyle mutluluklar diliyorum
Hııı bende duydum o lafları annen beni istemiyorsa söyle dedim yok öyle bişey diye böğürdü salak yaa bunlar

Elbet bulursun. Bu bi ders olsun

Hııı bende duydum o lafları annen beni istemiyorsa söyle dedim yok öyle bişey diye böğürdü salak yaa bunlar
Peki karşındaki erkek böğürdükçe sana gelen soğuma hissi o an durmaya çalışıyorsun yanında düzeltmeye çalışıyorsun ama sevgin güvenin büyük oranda zedelenmesi ıyyyy böğüre böğüre bu hale getirdiler kız. Ben en son ayrıldığında sen ne bicim erkeksin eril bile değilsin, annenle yaşamalı ve yaşlanmalısın senin yüzünden kendimi ilişkide anne gibi hissetmeye başladım zaten ben istemiyorum seni diyip çektim resti sefam olsun

Ohh iyi demişsin affffferinnn... Bende anneden kaynaklı olduğunu net biliyodum söylediğimde yok öyle bişey diyo geçiyodu toz kondurmadı. En son konuşmada da ailemi suçlama benim kararım dedi mall yaa kendini ele veriyo zaten

Belki tepki gosterenler olacak ama ben erkegin 30yasindan once evlenmesini saglikli bulmuyorum anca doyuyorlar, kisilikleri oturuyor evlilik icin. İstisnalar vardir o ayri.. sizin de yasiniz kucuk zaten bence iyi olmus..

Hahahh benim salakta öyle dedi dümen benim elimde anne babamı suçlayamazsın gibi bir şey yazmış annesinin evinden notlar

Bak az önce bir tivit beğenmiş hazır mısın 2 ağustosa ayrılmış adamın beğendiğine bak
Geçmiş olumsuz yaşantıların, daha önceki olumsuz öğrenmelerin
etkisi bunları düşünerek değil, yeni yaşantılarla yeni şeyler öğrenerek azalır.
Bu erkekler MAL sen suan birini yara bandı olarak kullanıcaksın yani?

Valla geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…