benim iyi olmamın tek yolu annemle senin iyi olman ne terapisi
Cok cesurca bi karararkadaşız 4 yıl boyunca arkadaşlığımız sürdü. Farklı kişilerle romantik ilişkilerimiz vardı. Bitti ve mezuniyet sonrası bana açıldı, kabul etmem inanmam zor bir süreç oldu. İliskiye başladık yaklaşık 2 sene sürdü
Sorun şu ki sevgiliyken sen ne istersen o senin mutluluğun benim mutluluğum modunda bir erkekti..Sizin açınızdan üzücü evet ama gerçekten ileride daha sıkıntı çekermişsiniz. Anneci erkekten direkt kaçmak lazım. Bir erkek aile olmanın bilincinde olmadan evlenmeye çıkmasın
Herkes aynısını söylüyor ama yaşadığım güzel günler çok aklımı karıştırıyor acaba alttan alsam yürür müydü hissi de varVallaha sükret dua et evlenmeden gördün yüzünü.
Ya o durum onun ilişkisi tamamen uzak ilişki gördüğüm bir insan değil bahsettiği bi kızda çok değildi aşk ilişkisi hiç değildi benim zaten ciddi bir ilişkim olmamıştı ve bana açıldıktan sonra reddedilme korkusuyla 15 kilo verip içine çekildiğini gördüm gerçekten ne kadar istediğini kanıtlamak için çok uğraştı.. olabilir bulabilir çünkü hayatında hiç yalnız kalmış bir insan değil şuan duruma baktığımızdaCok cesurca bi karar
Birbirinizin sevgililerini iliskilerini gordukten sonra aşk yasamaniz bana uzun omurlu gelmedi zaten
Şu saatten sonra yuzgoz olunmus herkes yoluna baksa iyi olur
Sevgilisinden ayrilip şak diye sana acilacak kadar cabuk baska birine odaklanabilen adamdan ben korkarim sahsen
Yakin zamanda yeni birini bulursa sasirma hic.
Okurken içim sıkıldı. Şurdan her gün açılan anneci eş, kv… dertlerini okuyun. Yardımcı olacaktır unutmanıza, allah kurtarmışSelamlar kızlar 23 yaşındayım, eski nişanlımda 24 yaşındaydı. İkimizde üniversiteden çok yakın arkadaşız 4 yıl boyunca arkadaşlığımız sürdü. Farklı kişilerle romantik ilişkilerimiz vardı. Bitti ve mezuniyet sonrası bana açıldı, kabul etmem inanmam zor bir süreç oldu. İliskiye başladık yaklaşık 2 sene sürdü müthiş bir ilişkiydi herkesin imrenerek baktığı. Bir gün bile ilgisinin alakasının sevgisinin azaldığını görmedim günden güne artıyordu, ciddiye gidiyordu herşey mayıs ayında bana evlenme teklifi etti, kabul ettim Haziranda nişanımız oldu. Fakat evlenme teklifinden sonra bambaşka yüzünü görmeye başlamıştım. Ailesi ile ilgili hiçbir yapıcı eleştiri öneri kabul etmeyen,öfke sorunları ortaya çıkan aslında arkadaşkende vardıda biz sevgili olduktan sonra görmedim hiç birini benimle olduktan sonra iyileştiğini söylüyordu adeta bensiz olmak ona hep kötü gelmiş öyle derdi… Ailesi isteksizdi.Bir kere onlar bize geldi bir kere biz onlara tanışma süreçleri harika geçmişti nişan tarihini belirledik. Ne olduysa sonra oldu bir kere bile aramadılar, ihtiyacınız varmı sormadılar istemeye bir buçuk saat geç geldiler misafirler içeride damadı bekledik.Bir şekilde o günü atlattık sonrasında düğün ile ilgili hiç bir plan konuşulmadı eşyalar nasıl olur alınır edilir asla. Annesi ne zaman annemle konuşsa bizle ilgili konu geçince geçiştirdi. Beni iki kere memleketlerine düğüne davet ettiler ilkinde hediyelerle gittim ikincisinde asla hediyeleşmediler soğuk davrandılar. İlkinde elim dolu diye iyi davrandılar sanırım. Bu olaylar olduğunda hep anlatıyordum inkar ediyordu nişanlım öyle birsey yok vs öfke patlamaları. Sinir krizleri ve Ne söylesem annesine anlatıyordu. Annesi ve kendisinden biz diye bahsediyordu. Adam bayağı anneci çıkmıştı, terapi alalım dediğimde bile benim iyi olmamın tek yolu annemle senin iyi olman ne terapisi, demeler ben gitmek istediğimde ben sensiz yaşayamamlar seni başkasıyla göremem yapamam arkadaş bile kalamamlar adam bensiz öleceğini söylüyordu bir yandan bana . En son artık oturup yapıcı bir şekilde herşeyi erkek arkadaşımla konuştum. Böyle olmayacağını evliliğin denge işi olduğunu herkes bir yana bizim eş olmamız gerektiğini. Gerekirse ailelerden eşya iş beklemeden düğün hazırlıklarına ikimizin başlaması gerektiğini yanında olduğumu böylelikle sorunların çözülebileceğini bile söyledim.Annemde uyarmıştı neden böyle oğlum bir sorun mu var istenmiyor mu benim kızım demişti. Haklısınız dedi ilk önce kendi ailesiyle konuştu, gerekirse ben senin elinden tek başıma tutacağım dedi sonra ben çok yorulduğumu dinlenmek istediğimi söyledim o gün annesiyle de konuştuk nişanlımlada sorun yok gibiydi. Ertesi gün aradığımda beni artık istemediğini söyledi. Hızlıca memleketine gitti yüz yüze bile bitirmeden ailesinin yanına gidip bitti demiş. 10 gün sessizce haber bekledim arar dedim.. Ne kendisi ne Ailesi bir kere bile aramadı üstüne tatile çıktılar kendi oğullarını evde tek bırakıp birde. Ex kp kv Story attılar arkada huzurlu bir şarkı ve deniz bende böyle olunca hepsini sildim. Sildiğim için bittiğini bundan sonra bizden olmayacağını söyleyip gitti. Can alıcı çok detay var siz yanıtladıkça yazacağımBitmesinin hayırlı olduğunun farkındayım fakat nasıl unutacağım?
Bak adım gibi net bir cvp sana; özelde sizi tanımadan: hayır yürümezdi!Herkes aynısını söylüyor ama yaşadığım güzel günler çok aklımı karıştırıyor acaba alttan alsam yürür müydü hissi de var
İnan nişan hazırlıklarını o kadar istekle birlikte yaptıkki adam evlenme teklifi etmeden önce bir ay heyecandan elleri titriyordu.. sırf teklif için datçaya götürmüştü beni. Bu kadar uğraşılıp emek verilen bir ilişkiyi nasıl bitirebilirsin ki daha haziranda oldu nişanımız bu aradaSen silince mi bitmis yanianneci diyosun anasinin dibinden ayrilmasin madem. Bence de hayirlisi olmus. Benim ex nisanli da nisandan sonra cepte gormeye baslayip sacmalamisti sepet havasi dinlettim ona. Bu gibi adimlardan sonra degisen adamdan hayir gelmez, her yerden her seyi yok et dua et balik bastan kokmus
Ya bu bana cok abarti geldi yareddedilme korkusuyla 15 kilo verip içine çekildiğini gördüm
Günlerdir okuyorum ve gerçekten iyi de geliyor sizlerin yorumları. En son dayanamadım açtım bir hesap bende yazmak içimi dökmek istedim. Bana dediği şey şu bir gün diyemedin X benim yanımdasın kimse olmasa arkamızdada olur. Dedim bunuda dedim.. ailen bana ne kadar samimiyet gösterirse aynısını vereceğim senin için sorun olmazsw benim için hiç değil aileler dedim kötü olmayalım yeter dedim. Ama o hep can ciğer olunsun istedi. Bunun kendi büyüklerinin elinde olduğunu anlamadı.Okurken içim sıkıldı. Şurdan her gün açılan anneci eş, kv… dertlerini okuyun. Yardımcı olacaktır unutmanıza, allah kurtarmış
Kız gerçekten beline kadar uzun saçları vardı müzisyendi gitti kısacık kestirdi üstüne adam gençleşti döndü bende adam çiçek açtı sanmıştımYa bu bana cok abarti geldi ya
Evet bende aynı şeyi düşünüyordum beni evliliğe ikna eden yaparız diyen kendisi bırakan kendisiZamanla unutursunuz. Kimler kimler ne yaşanmışlıklar unutuluyor zamanla. Daha yaşınız küçük bence zaten evlilik için.
Evet benim nisanimda istememde teklifimde de kendisi hungur zingir aglamisti sonrasinda baktim adam hanzo cikti o duygusal top goruntuleri hikayeymis. Hadi dedim hadi gulum. Aynen 2 ay ustune bitirmistim ben de.İnan nişan hazırlıklarını o kadar istekle birlikte yaptıkki adam evlenme teklifi etmeden önce bir ay heyecandan elleri titriyordu.. sırf teklif için datçaya götürmüştü beni. Bu kadar uğraşılıp emek verilen bir ilişkiyi nasıl bitirebilirsin ki daha haziranda oldu nişanımız bu arada