2 aylık nişanımız bitti

İşte hep yalanmış benimde basıma geldi

Beni sadece şaşırtan sevgiliyken annelerini aramaya bile tenezzül etmeyen erkekler ne oluyor da birden bu nişanlılık sürecinde ‘annesinin minik kuzusu’ durumuna düşüyorlar anlamıyorum.

İlk zamanlar sizin için zor olacaktır ama zamanla Allahım beni nasıl bir ateşin içinden almışsın dersiniz. Tavsiyem kesinlikle stalk yapmayın üzüntülü şarkılar dinlemeyin kendinize odakladın

Erkekler o kadar vicdansızlar ki önlerine çıksın inşallah

Herkes aynısını söylüyor ama yaşadığım güzel günler çok aklımı karıştırıyor acaba alttan alsam yürür müydü hissi de var

Huzurlu, mutlu bir evlilik tarafların alttan aldığı değil tarafların uyum içinde olduğu evliliktir.

Yaşadığınız bazı güzel günler için koca bir ömrü feda etmeye değer mi? Bence değmez...

Allahın sevgili kuluymuşsun ve seni anan Kadir gecesi doğurmuş olabilir mi ?

Şuan en büyük sorunum aşırı stalk yapmam. Kesinlikle annesinin ummmrunda bile olmayan oğlu annesinin küçük prensi oldu ya

Anliyorum! Tabi kadiniz karsi yaraftands bekliyoruz bazi seyleri. Ama ben senin icin dedim belliki cok seviyorsun onu…. Bence cok buyuk bisey degil bu, barisirsiniz.

Sorun şu ki sevgiliyken sen ne istersen o senin mutluluğun benim mutluluğum modunda bir erkekti..
boyle bir iliski tipi olamaz. padisah torunu dunya guzeli de olsan kimse kimseyi hayatinin sonuna kadar nazlayamaz. onemli olan karsidaki kisinin her istedigini yapmasi degil, genel olarak nasil bir kisiligi oldugu, problem cozme becerisi, denge kurabilmesi vs

Öyle zaten kesinlikle problem çözme becerisi ve psikolojik sağlamlığı düşük ilk sorunda bocalamamızın sebebide bu aslında

Üstüne kurban kes de dağıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…