2 aylık nişanımız bitti

Unutursun şu kısacık dünyada kimse için değmez üzülmeye biraz zaman geçsin kendine gelirsin yat kalk şükret Allah'a böylesi dengesizden kurtuldum diye bunlar teselli değil gerçekler kim bilir kaderinde kim var Rabbim en iyisini çıkarsın karşına

Yaslariniz zaten uygun değilmiş. Dün bir konuya yazdım. Yine yazayım. Olayların mantığa uygun akışı diye birşey var. Sizinkinde o bozulmuş. En baştan bozukmus zaten. Bu bozuluyorsa bir taraf ya da taraflarda kişilik patolojisi, patolojik aile ilişkileri oluyor. Abartılı sevgililik teklifi, sevgili iken sadece sizin isteklerinizi ön plana koyması, q5 kilo vermeler bunlar çoğu kadınca ooo çok aşık olarak yorumlanıyor demeniz gereken ooo çok kişiliksiz. Nişan esnasinda kafasında bir nebze sizi garantileyen adam ana bağımlılık kaynağına dönmüş. Siz yahu bir gariplik var deyince tahammül edememiş çünkü o esnada ana bağımlılık objesine geri donebilmis. O iletişimden sizi gözü bile görmemiş. Çünkü bir başka kadının varlığı da annedeki patolojiyi uyandirmis.
Sonuç: Uzatmadan ver altınlarını, al hediyeni, bir daha da a. biti adamlarin patolojik davranışlarını aşk sanma.

Benimde aynı hikayem var ama tek farklı herşeyi ben mahvettim evlenmek istemıyırum ya diye sımaeıklık yaptım o da olur dedi

Hahahh benim salakta öyle dedi dümen benim elimde anne babamı suçlayamazsın gibi bir şey yazmış annesinin evinden notlar
Biz de de aynısı oldu benimkendi düşüncelerim dedi ama cümleler bile annesinin cümleleriydi

Umarım çok daha güzel yollar çizmiştir Rabbim

Evet yaşım 21ken bana hoş gelen o abartı sevgi 23 olduğumda gerçekten soru işareti yarattı çok haklısın aşk böyle birşey değil olmamalı. Eleştiriye kesinlikle kendisi de ailesi de çok kapalı hatta bırak eleştiriyi karşılıklı iletişime istiyorlarki bir kulağının üstüne yat uyu duymazlıktan gel. E biz böyle yetiştirilmedik ben kocaman 16 yıl bir adam için saçlarımı süpürge edeyim diye dirsek çürütmedim. Şimdi gerçekten ne hali varsa görsün modundayım. 10 gün önce buraya konu açmış olsam asla böyle yazmazdım ama bu ilişkide tutunacak hiçbir şey görmüyorum bende.

Benimde aynı hikayem var ama tek farklı herşeyi ben mahvettim evlenmek istemıyırum ya diye sımaeıklık yaptım o da olur dedi
Kız ne şımarıklığı aynı hikayeye sen ben istemiyorum demişsen ondan önce akıllılık yapmışsın kendini suçlama sen söylemeseydin bile o bunu sana söyleyecekti ama bu krizde değil bir sonraki krizde emin olabilirsin. Kararının arkasında dur ki değerli olasın.

öf Öfke sorunları var diyorsun o adam sana yarın küfürde eder hatta döverde iyi olmuş Allah bişeyler olacağı zaman sürekli aksilikler çıkarıyorsa önünüze bu bi işaret uzaklaşınnn...

Duramadım sonea özürler diledim affetsin diye affetti ama ertlemek istedi annesiyle ama onu da ben istemedim o da kaçtı

Diğer kız bekarsa gidip onunla evlenir

Herkes aynısını söylüyor ama yaşadığım güzel günler çok aklımı karıştırıyor acaba alttan alsam yürür müydü hissi de var
Sakın ha öyle bir hataya düşmeyesin emin ol karşına ileride öyle birisi çıkar ki iyi ki bitmiş onunla dersin hem alttan alsan devam edelim desen senin değerin düşer bunu kendine yapma evlenip çocuklu olarak boşandığını düşün birde şuan ki halini hangisini görmek istersin

Biz de de aynısı oldu benimkendi düşüncelerim dedi ama cümleler bile annesinin cümleleriydi
Diğer kız bekarsa gidip onunla evlenir
Umarım öyle birşey yapmaz, o kadarını da yapmaz gerçi o kızda gururlu bir kız şimdi neden gittin beni sevmiyorsun vs diye sürekli konuşacağı için o kız benim exin kendine yedirebileceğini sanmıyorum sürekli konuşan eleştiren bi gelin istemiyor ailesi de kendisi de zaten

Bir arkadaşım evleniyor, çocuk evlendikten sonra tam bir anneciye dönüştü işte annesi bir gün hasta olmuş arkadaşım da istenilen kadar ilgilenmedi diye eşi boşandı . Boşandıktan 2 ay sonra ailesinin istediği eski sevgili ile evlendi

İnanılmaz sağlıksız bi ilişki aslında zaten benden ayrıldıktan sonra ne yaptığı nereye gittiği beni ilgilendirmez ki ha x kıza gitti ha y kıza sonuçta artık benimle değil ve olmamalıda boşverdim artık sonrasını

Bunların aynısını ben de yaşadım ve evlendim. Evet eşimi seviyorum ama bir daha dünyaya gelsem böyle bir aileye sahip biriyle evlenir miydim? Hayır. Demem o ki kurtulmuşsun. 1 2 gün ağlarsın, bundan sonra rahat edersin

Akilli kızlarımız varmış. Unutursun cnm geçiyor hersey ama biraz zaman istiyor. En iyi kararı vermişsin şüphen olmasin

Peki senin esin elinden tutmus nasıl evliliğe kadar gittiniz benimki ilk sorunda kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…