2 aylık nişanımız bitti

Evet o his bende de var . Herkesin hayatı çok güzel, çıktığı yolda sonuna kadar gidiyo ama ben yarım kaldım gibi düşünüyorum bu da sanırım yeni ve doğru bir kişi hayatıma girene kadar devam edecek.
Ben de bir ay boyunca hiç açıp hesabına bile bakmamıştım ama sonra o bana mesaj attı özür diledi , çok uğraştı ben engelledikce hala göndermeli yazılar yazıyor, daha iki hafta önce arkadasinin hesabından begeni atmış mesela ve ailesinden gelen laflar oldu bu süreçte. Böyle olmasa çok daha kolay atlatirdim o yüzden biraz zorlandım ama inşallah sizin durumunuz daha farklı olur

Sen birini bulunca ya da o birini bulunca unutursun. Ben bu tipleri biliyorum. Sensiz ölürüm cart curt boş laf, öfke patlaması olan adamın sonu seni dövmek oluyor, nereden biliyorsun deme.

Bak görürsün senden sonra gelecek gelini el üstünde tutarlar. Aaaa nasıl böyle değişmişler dersin.

benden özür dilemesi gerekırken tepki verme şeklim için beni suçladılar.. bu cümle geldi aklıma sen silince bizden olmaz dediği için.. yazık degmez uzulmeyın mutlu olun

Hayalkırıklığı yaşadın, uzulmek de normal, yeri gelince aglamak da, kendini sıkma zaten hiç, duygularını yaşa ve gelsin geçsin.
Zamanla daha hafif hissedeceksin.

Onun pisman olup özür dilediğini görmek rahatlatmadımı biraz bile olsa benim karşımdaki insanlar çok pişkin ben hiç olmamışım o sözler bana hiç verilmemiş gibi gerçekten sanki ölmüşümde unutulmuşum gibi, ex nisanlım bugün konser vercek büyük bi sahnede öyle söyleyeyim. İsterdim beni kaybettiği için birilerinin üzülmesini ama yok eminim tek basıma yasıyorum bu sıkıntıyı.

Bak görürsün senden sonra gelecek gelini el üstünde tutarlar. Aaaa nasıl böyle değişmişler dersin.
Gerçekten böyle bisey yasamak istemem bunun altından kalkabilmek çok sağlam psikoloji ister. Bu dediğin ancak onun sevdiği değil ailesinin seçtiği birisi olursa olur. Hiç sevmediği bir kadınla bir ömür aynı yastığa baş koyar çok pişman olur ki olsun..

Hayalkırıklığı yaşadın, uzulmek de normal, yeri gelince aglamak da, kendini sıkma zaten hiç, duygularını yaşa ve gelsin geçsin.
Zamanla daha hafif hissedeceksin.
İnsani duygular ama ben tam buldum derken bu noktaya düştüğüm için çok tepeden en diplere bırakıldığım için aşamıyorum koca bir güven kırıklığı oluşturdu bende.

Emin ol pişman olacak ama bu sefer sen asla onun tarafına bakmayacaksın.
O ilk andan itibaren pişman , ben bıraktım ama yaptıkları karşısında bana başka çare bırakmadı . Ayrılır ayrılmaz pişman oldu yalvardı , hala bir lafima bakiyo dönmesi bir sen iyi gelirsin gibi şeyler yaziyo sürekli ama o kalp bir kere kırılıyor, öyle biriyle yapamazdim. Ben de acı çekiyorum aylardır , evet hafifledi ama tamamen geçmedi buna rağmen bitti ve dönüşü yok.
Onun da içinde ne yaşadığını bilemezsin , mutlu görünüyordur ama eminim değildir. En gamsız insanın bile atlatamasinin zaman alacağı bir durum bu . Senin yerinde olsam ona inat gülümser , daha iyi olmaya çalışırdım. Emin ol benimki gibi olmasi toparlanmani zorlaştırirdi

Aldığım hediyeleri teslim ettiğim gibi ondanda istemiştim bugün çalıştığım kuruma kargolamış ulaşmış kargo iki koca çöp poşedi yapmış rezil insan.. bi insanı ayrılırken tanıyoruz cidden

Evet canım haklısın seninkide sen yanındayken kıymetini bilememiş ama dirayetli insanmışsın ben bana o kadar yalvarsa yelkenleri suya indirirdim özellikle ilk başta. Karşı taraf ayrılmıştı değil mi?

Hayır ben ayrıldım . Bana kalsa ben de yelkenleri suya indirmiştim ama karşı çıktı , ya o ya biz dediler . Herkes onunla olmayacağını biliyo çünkü ama insan kalbine hükmedemiyo. Ne kadar zor olsa da yolumun doğru olduğuna eminim ve inşallah birgün karşılığını alacağım

En güzelini yapmışsın bende keşke olmayacağını anladığımda bırakabilseydim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…