5 senedir birlikte olduğum adam çok değişti. Cidden evlenince aşk bitiyor dedikleri doğruymuş . Biz cinsel hayatımız daha erken yaşamaya başladık evlenmeden öncede birlikte oluyorduk elimizden gelse hergün yapıcaz . 5 senenin sonunda evlendik çok romantik çok kibar bir adam değildi aksine çok sinirli çok asabi ama ben onun üstesinden geliyodum benmle çok ilgilenen beni heryere götüren işim bitene kadar bekleyen bi adamdı . Her vaktimizi beraber geçirirdik taaakii evlenene kadar . Evlendikten sonra değişimler başladı bi rahatlamaya geçti ben çok zorlandım yeni bi eve alışma evresi zor geçti allahtan eşime alışkındım birde o sıkıntıyı çekseydim psikolojik olarak dağılırdım . Geceleri uyuyamıyorum benmle dalga geçti işte bilerek yapıyosun bilerek uyumuyosun diye . Belli bi düzen istedim evimizde işe giderken beni öpüp gitsin yada iyi geceler dediğinde öpüptw uyumasını istedim o yapmasada ben yapmaya devam ediyorum . Kendi ailesinin yanında beni küçük düşürüyor söylüyorum hatalarımı benmle paylaş yada eve gelince rahatsız olduğun bi hareketim mi var diye soruyorum ama her seferinde yok kendi kendine problem çıkartıyorsun diyo . Eve gelince telefon elinden düşmüyo benmle ilgi yok ya önceden hep yanmda durmak isteyen adam gitti yerine başka hödük biri geldi . Söylediklerine alınıyorum kırılıyorum üzülüyorum bunu dilede getiriyorum bu hareketinden rahatsızım diye cevabı ya saçmalama diye kızıyor yada çekip odadan gidiyor ben hiç böyle olucanı düşünmemiştim . Sevgisini göremiyorum artk herşey köprüyü geçene kadarmış diyorum . Hiçbişeyide eksik değil nereye giderse giderim gitmem demem evimle ilgilenirim yemeğini yaparım ben eşimden daha yoğun çalışıyorum ama hiçbişeyi eksk yapmamak için çalışıyorum 9 dada işten gelsem açmısın ne hazırlıyım diyorum herşeyini fazlasıyla yapıyorum bunuda gördüğünü farkındayım . Artık bünyem kaldırmıyor kırıldım diyince kırılırsan kırıl napiyim diyen bi adam var karşımda napmam lazım nasıl bi yol izlemem lazım bilmiyorum . 2 ayda ben bu hale geldiysek devamını düşünemiyorum . Dün gece artık sana kırıldığımı cidden üzüldüüğümü görene kadar benm gönlümü alana kadar sennle konuşmıcam dedm 2 gün geçti üstünden hala tık yok . Önceki kadar benmle cinsellikte yaşamıyor ben istemesem o beni hiç istemiyo ben yanaşmasam yanaşmıyo napicamı bilmiyorum bana yol gösterin ? bekarken ne kadar rahat he kadar özgürmüşüm hatamı yaptım diye düşünüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesi 2 aylık evliyim pişmanım 😔
- Konu Sahibi Zz123456
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #eşimbenimleilgilenmiyor #yenievli
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kuzum bende senin durumundaydim evlenmeden önce hep birlikte olurduk benim kendi evim vardı gelirdi giderde böyle zor olunca evlendik ilk zamanlar bizde çok kavga ederdik boşanmaya kadar geldik ama sonra birbirimize daha iyi alıştık oturduk birbirimizj yanlışlarını hareketlerini düzeltmek için konuştuk zamanla herşey rayına oturdu 3.5 sene oldu bir kere bile büyük kavgalar etmedik ettik ama ufak tefek birbirimizin gönlünü almayı başardık sende eşini al karşın oturun muhabbet edin bir iki duble biseyler için zamanla herşey oturur rayina
- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
Arkadaşım senin durumundayım ve dört aylık evliyim iki zamanlar aynı senin gibi sürekli üzerine gidiyordum ağlydum kendime stres ediyordum ona hiçbir şey olmuyordu hayatını devam ediyordu ama ben şişik gözlerle başlıyordum güne ağlamaktan Ben kaynanamla konuştum hatta öyle ki o kadar üzerine gittim bana babanın evine git dedi çıktım gittim ama tekrar geri geldim senin dediğin konular yüzünden kaynanam bana dediki kızın üzerine gitme ağlama güçlü ol seni yenemediğini görsün dır dır etme ben de artık hiçbir şey lafının üzerine laf demyrm Gelince 1 saat konuşmuyorum çünkü erkekler eve gelince 1 saat dışarıdaki olayları düşünüyo Sen eşine görevlerini yap anlıyorum ki sen evliliği tam hazır değildin evlilik sadece ev işi koçan işi değil bunu idare edebilmen gerekiyor sen işlerini yap Eşin eve gelirken kendine bakm yap Uğraşlar bul üzme kendini şükret hiç değilse eve geliyor kumarı içkisi başka kadın yok şükür et sevdiğin adamla evlenmişsin seni yarı yolda bırakmamış
Çok denedim hep düzgün konuşmaya çalışıyorum ama çok konuşuyosun diyip gidiyo biraz beklicem bakalım konuşmıcam bakalım ne zaman farkedicek yokluğumuKustugumde 5.6 gün konusmazdik ama sonra dayanamaz barisirdik seni sevdiğine inaniyorsan gözlerinde onu görebiliyorsan dediğimi yap otur muhabbet et çocukça değil daha olgun bir kadın gibi akıllı bir şekilde konuş derim cnm
Bende 2 ay sonra senin gibi düşünücem gibi görüyorum çok şey istemiyorum ki öyle mız mız biride değilim Öyle sürekli dibimde olsunda istemiyorum sabretmeye devam edicem bakalım inşallah düzelir bazı şeylerArkadaşım senin durumundayım ve dört aylık evliyim iki zamanlar aynı senin gibi sürekli üzerine gidiyordum ağlydum kendime stres ediyordum ona hiçbir şey olmuyordu hayatını devam ediyordu ama ben şişik gözlerle başlıyordum güne ağlamaktan Ben kaynanamla konuştum hatta öyle ki o kadar üzerine gittim bana babanın evine git dedi çıktım gittim ama tekrar geri geldim senin dediğin konular yüzünden kaynanam bana dediki kızın üzerine gitme ağlama güçlü ol seni yenemediğini görsün dır dır etme ben de artık hiçbir şey lafının üzerine laf demyrm Gelince 1 saat konuşmuyorum çünkü erkekler eve gelince 1 saat dışarıdaki olayları düşünüyo Sen eşine görevlerini yap anlıyorum ki sen evliliği tam hazır değildin evlilik sadece ev işi koçan işi değil bunu idare edebilmen gerekiyor sen işlerini yap Eşin eve gelirken kendine bakm yap Uğraşlar bul üzme kendini şükret hiç değilse eve geliyor kumarı içkisi başka kadın yok şükür et sevdiğin adamla evlenmişsin seni yarı yolda bırakmamış
Baktın hala aynı devam ediyor düzelecek gibi değil bırak kendi haline sende kendini çok üzme yıpratma normal hayatına devam et biraz suslen eşin evde olduğunda müzik falan aç mutlu mutlu dinle şen şakrak ol ozman bak bakalım seninle konuşacak mı kıskandıracak şeyler yapÇok denedim hep düzgün konuşmaya çalışıyorum ama çok konuşuyosun diyip gidiyo biraz beklicem bakalım konuşmıcam bakalım ne zaman farkedicek yokluğumu
Vaaaaoowww iyi fikirmiş o zaman bi kaç gün bekliyim baktım olmuyo bide öyle deniyim bakalım değişiklik olucakmıBaktın hala aynı devam ediyor düzelecek gibi değil bırak kendi haline sende kendini çok üzme yıpratma normal hayatına devam et biraz suslen eşin evde olduğunda müzik falan aç mutlu mutlu dinle şen şakrak ol ozman bak bakalım seninle konuşacak mı kıskandıracak şeyler yap
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Asla inanmıyodum evlenince insanlar değişir evlenince asıl insanı tanırsın aynı evin içinde belli olur diyenlere ama cidden öyleymiş siz evlimisiniz ?Ben buna inanmiyorum. 5 senelik adam evlenince tamamen degisir mi? Belki daha da once gormek istemediniz.
Evlenmek için o kadar uğraştık emek verdik bu kadar kolay olmamamlı bazı şeyler benceYa 2 ay evli kal boşan bu nasıl kafa daha yenisiniz düzelir belki
- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
Canm kendi haline bırak görcenBende 2 ay sonra senin gibi düşünücem gibi görüyorum çok şey istemiyorum ki öyle mız mız biride değilim Öyle sürekli dibimde olsunda istemiyorum sabretmeye devam edicem bakalım inşallah düzelir bazı şeyler
Dün akşam işten çıktım eve gittim yemeğimi hazırladım o sırada arkadaşlarımız geldi çat kapı hep beraber oturduk gayet güzel vakit geçti sonra onlar gittikten sonra aynı küslüğğ devam ettk senn dediğin gibi gayet keyifliydim evde biraz kendimle ilgilendim arkadaşlarımla telefonla konştk güle eğlene oje falan sürdüm biraz kendimle ilgilendm saçımı başımı güzelce toparladım falan sonra geçtm yatağıma film izlemeye başladm oda salonda tv izliyo hiç knşma yok geçerken hiç kafamı çevirip bakmadım bile yarım saat sonra damladı odaya Yattı ama normalde yatağın en ucuna giden adam yanaşmaya yer arıyordu ben arkamı döndüm yatıyorm onun ayağı çarpıyo kolu çarpıyo falan yanaşcak ama gururuna yediremedi 1 saatten fazla debelendik durduk yüz vermedim hiç zaten nefes alışından anlıyorum sabrettm bekledim hiç knşmadkmej sonnda cesaretini topladı küsüm ben sana dedm kocalara küsülmez dedi devamı geldi ama özür dilemedi konuştumuz konularla ilgili hiçbi konşma geçmedi aramızda sabaha kadar benle ilgilendi yattımızda saat 5 ti şuanda gayet iyiz inşallah neye kırıldımı neye üzüldümü anlamıştır fikirleriniz için çok teşekkür ediyorumVaaaaoowww iyi fikirmiş o zaman bi kaç gün bekliyim baktım olmuyo bide öyle deniyim bakalım değişiklik olucakmı
Hayat şartları öyle gerektirdi eşim çok düşkün eğer bunları yaşamamış olsaydık bu kadar süre birlikte olamazdk eşimleKusura bakmayın, evlenmeden tüketmişsiniz her şeyi. Heyecanı kalmamış. O yüzden eşinizi değişti sanıyorsunuz
Evliliğe hiçbir şey bırakmamışsınız heyecan kalmamış sıradanlaşmış. Ama iki ay ani değişim için çok erken yani önceden de vardır belki bu kadar değildi fark edemediniz aynı evde olunca haliyle ister ister gözünüze çarpmış bu gerçekler.. aşk bitmiş yada sıkılmışyada evliliği kaldıramamış bilemem ama en kötüsü de adam seni umursamıyor kırılırsan kırıl napim nedir ya . Konuşarak bile durumu düzeltemiyorsun.. Ailesine anlat durumu onlar konuşsun belki değişen bir şey olur.
Aileleri araya katmak benim gözümde en büyük yanlış 2 olgun insan evimin problemini onlarla paylaşmam bence doğru değilEvliliğe hiçbir şey bırakmamışsınız heyecan kalmamış sıradanlaşmış. Ama iki ay ani değişim için çok erken yani önceden de vardır belki bu kadar değildi fark edemediniz aynı evde olunca haliyle ister ister gözünüze çarpmış bu gerçekler.. aşk bitmiş yada sıkılmışyada evliliği kaldıramamış bilemem ama en kötüsü de adam seni umursamıyor kırılırsan kırıl napim nedir ya . Konuşarak bile durumu düzeltemiyorsun.. Ailesine anlat durumu onlar konuşsun belki değişen bir şey olur.
- 18 Mart 2011
- 7.761
- 22.075
- 548
Fazla fedakarlık yapmayın, o sizi eş yerine koymuyorsa siz niye hala akşamın 9'unda işten yorgun argın gelip sana bir şeyler hazırlayayım mı diyorsunuz? Eşinizin kolu mu yok?
Evlenene kadar canım cicim, evlenince hareketlere bak çok kızıyorum ya.. İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Mutsuz olduğunuz yerde kalmak zorunda değilsiniz.
Evlenene kadar canım cicim, evlenince hareketlere bak çok kızıyorum ya.. İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Mutsuz olduğunuz yerde kalmak zorunda değilsiniz.