- 24 Ekim 2019
- 1.377
- 7.526
-
- Konu Sahibi warrior princess
Cok tesekkur ederim.Günaydın.
Ben öncelikle mutluluklar dilemeye geldim.
İnsan kayınvalidesini ne kadar sevse de zorunluluk dışında içli dışlı kalmalı yatmalı görüşmek istemiyor tabii. Şekil A: Ben.
Şu dönemde kurs,eğitim gibi aktiviteler var mı oralarda bilmiyorum da meşgul olduğunu görürse uzaklaşır diye düşünüyorum.
Asla alıştırma, doğru bellemesine izin verme.
En güzeli eşi işlemek. Daha yeni evlisiniz, birbirinizi tanımaya ihtiyacınız var. Senin karakterine,huylarına,davranışlarına saygı gösterirse mutlu olursunuz. Benim kocam benim kafamın kaldırmayacağını bilir ki ben kayınvalidemi çok severim.
Size kolayliklar ve sabırlar dilerim, neyseki es ile sorununuz yok ve mesafe de koyabilmissiniz. Bayram seyran cok buyuk problem ve kusluk olmayinca gorusursunuz ona da katlanilir iste yine.Bende senin kaynananın en son hali var
Aşırı yüzsüz umrunda degil
Ne desen tinlamaz
İş buyuran gelinleri hizmetçi roluna sokmus aşırı konuşan sen soğuk dursan da anlamayan bir tip
Ne yaparsan yap birşey olmamış gibi davranıyor
Seniseviyor imajı veriyor
Esin bu durumda çok da birşey yapamaz
Çünkü annesi o
Eve geldi mesela herşeye burnunu soktu
Emrediyor şunu şöyle yap veya şu yok mu bu yok mu
Oğlunu ovmeler vs oğlumu alan çok şanslı vs
Birde benimki aşırı aşırı cahil
Ve kendini aşırı beğenmiş
Görgü kultur sifir
Esim bu aileden nasil çıkmış ben inanamıyorum
Ben aynı ilde olmama rağmen bayramdan bayrama iki kez gittim ama ne oldu
Güya mesafe koruyacağım bak sizinle anlasamiyorum gelmek istemiyorum diye
En son kurbanda gitmistim ama ne oldu
Umruma değil gram değişme yok
Asla değişmez
Sizin yapacağınız tek şey mesafe ama o da anlarsa.
Benim esim demis kalabalıktan hoslanmiyor onlar cekirdek ailede büyümüş vs
Geldimi 10 kişi geliyorlar
Görgüsüzlük hat safhada oturup gitmez
Herşeye burunlarini sokarlar.
Kayinbabam araba suremez gelince oğlu sürer gelir arabayi geldimi kalırlar 1.5 saat mesafedeyiz.
Ve en son gittiğimde kadının asiri itici hareketlerini gördüm evdeki ikigelin azarlaya azarlaya kadın laf arsız olmus
Yine aynı devam
Sonra dedim kendime çekilecek derdim var
Bilemiyorum yani.suan koyde işlerinden dolayı pek gelemiyorlar ama kışın bostalar ve yaşlandıkça yüzde 90 bana gelirler
Çünkü sen sevmissin sevmemissin
İstemistin istememissin umruna degil
Oğlumun evi kafasi
İlk önce hayırlı olsun evliliğiniz.Herkese merhaba.
Forumda uzun süredir katılımcı ve yorumcuyum, ilk kez konu açıyor ve yardımınızı rica ediyorum hanımlar.
Ben çiçeği burnunda yeni evliyim. Yurtdışına eşimin yanına geleli daha bir buçuk ay oldu ve kendimi kv problemi ile karşı karşıya buldum.
Özetlemek gerekirse kv nin birden fazla cocugu var ancak evliler, yanında kalan son bekar çocuğuyla ben evlendim. Eşi yaşıyor ama karışık durumları var ve her zaman evde olmuyor, kv çok sık komşularına, akrabalarına, çocuklarına oturmaya gidiyor, buraya kadar beni ilgilendiren bir durum yok ancak ben geldiğimden beri benimle de çok sık görüsmek istiyor. Başta ben de ailemden kopup geldim yalnız bırakmak istemiyordur dedim ancak anladım ki benim için değil kendi içinmiş hepsi. Zaten ilk birkaç hafta oğluma ağladım, alışamadım, evde korkuyorum diyordu.
Ben sen alışamıyorsan benim annem ne yapsın, kızı tek basına başka ulkeye gelin oldu senin butun cocukların, akrabalarin, komsularin, cevren iç içe dedim.
Çok uzatmak istemiyorum ama derdim şu ki kv her gittigimizde kalın kalın diye tutturuyor. Ben de baska yerde rahat edemedigimi, kimsede kalmadan hoslanmadigimi, gorusup oturup evime gidip yatmak istedigimi soyledim. Hala arada kalın dese de takmiyorum. Ama bu defa da bu gece ikinciye o geldi kalmaya.
Ben cagirmadim, oglu da cagirmadi, dizi izleriz falan dedi sonra da kalirim burda dedi, komsusu bir ara aradi kadin bile neden kaliyorsun yeni evlide dedi.
Arkadaslar daha birbucuk aylik evliyim ve kadin ikinciye bende kaliyor. Ben de esime bunun normal olmadigini, insanlarin bile gordugu gibi garipsedigini, ayip oldugunu, zaten gorustugumuzu ama kalmali etmeli konular istemedigimi, bir daha geregi yokken kalmasini istemedigimi, evliligimizi boyle hayal etmedigimi, tek derdimin annesini eglendirmek olmadigini soyledim. Sen ise gidiyorsun butun gun ben oturuyorum yaninda, benim annem ya da babam gelse zaten hep gorusseniz bir de ustune gece kalsa, ben ise gitsem butun gun basbasa otursanız cok mutlu olcakmisin, cok rahat etcekmisin, zaten annenin gozu ustumde, rahatca akıl vermek adi altinda birseylere karisiyor, ben boyle dayanamam dedim, ki gercekten ev duzenine hafif hafif akıl veriyor ve rahatsız oluyorum.
Esim bu konusmayi yaptigimda alttan alıyor, yani annemdir gelir falan demedi dese zaten evliliği devam ettirmem, o dusunememistir, birdaha kalcam derse kirmadan soylerim diyor. Biz de zaten kalmayacağız arada gorusuruz iste diyor ama kv arada ile yetinmiyor.
Ama ben gercekten simdiden psikolojik olarak yoruldum.
Sizden istegim kv ye nasil davranmaliyim?
Baskasi olsa belki yorum yazardim ama suan ne olmasi gerektigini gercekten bilmiyorum.
Soguk mu olayım, yoksa normal davranip sadece kalmak etmek sevmem diye konu arasında mi geçireyim? Hiç karısmayip oglunu yani esimi mi devreye sokayım?
Asla boyle alistirmak istemiyorum ama ne yapmali nasil davranmaliyim.
Yakin zamanda ise baslamayi planliyorum, o zman belki çok sık gorusmek istemez diye zamana mı birakayim?
Ben kendi annemden uzakken , esim de olsa baskasinin annesiyle bu kadar iç içe yasamak agrima gidiyor resmen.
Yaşım cok kucuk degil, esim de ben de 29 yasindayiz ama bazi seyler icin kendi fikirlerimin disinda fikirlere de ihtiyac duyuyorum ve Kk'nın akıllı ve yorumlarına cok guvendigim kadinlarından fikir rica ediyorum.
Herkese sevgiler
Nasıl yani gelmesini kabul edecek misin?Bende senin kaynananın en son hali var
Aşırı yüzsüz umrunda degil
Ne desen tinlamaz
İş buyuran gelinleri hizmetçi roluna sokmus aşırı konuşan sen soğuk dursan da anlamayan bir tip
Ne yaparsan yap birşey olmamış gibi davranıyor
Seniseviyor imajı veriyor
Esin bu durumda çok da birşey yapamaz
Çünkü annesi o
Eve geldi mesela herşeye burnunu soktu
Emrediyor şunu şöyle yap veya şu yok mu bu yok mu
Oğlunu ovmeler vs oğlumu alan çok şanslı vs
Birde benimki aşırı aşırı cahil
Ve kendini aşırı beğenmiş
Görgü kultur sifir
Esim bu aileden nasil çıkmış ben inanamıyorum
Ben aynı ilde olmama rağmen bayramdan bayrama iki kez gittim ama ne oldu
Güya mesafe koruyacağım bak sizinle anlasamiyorum gelmek istemiyorum diye
En son kurbanda gitmistim ama ne oldu
Umruma değil gram değişme yok
Asla değişmez
Sizin yapacağınız tek şey mesafe ama o da anlarsa.
Benim esim demis kalabalıktan hoslanmiyor onlar cekirdek ailede büyümüş vs
Geldimi 10 kişi geliyorlar
Görgüsüzlük hat safhada oturup gitmez
Herşeye burunlarini sokarlar.
Kayinbabam araba suremez gelince oğlu sürer gelir arabayi geldimi kalırlar 1.5 saat mesafedeyiz.
Ve en son gittiğimde kadının asiri itici hareketlerini gördüm evdeki ikigelin azarlaya azarlaya kadın laf arsız olmus
Yine aynı devam
Sonra dedim kendime çekilecek derdim var
Bilemiyorum yani.suan koyde işlerinden dolayı pek gelemiyorlar ama kışın bostalar ve yaşlandıkça yüzde 90 bana gelirler
Çünkü sen sevmissin sevmemissin
İstemistin istememissin umruna degil
Oğlumun evi kafasi
Valla bazisi isine nasil gelirse bir gelini soyler 1 saat oturmaya bile gitmez ama o gelini bir tanedir goz nurudur birininde evinden cikmaz yinede tu kakadir oglu soyleyecek olsa zaten daha bir bucuk aylik evlilikte bu kadar gorusmeye ikinci kalmaya musaade etmezdi daha cok yeni yaMerhaba benim 6 aylık evliliğim de Kv yüzünden son bulmak üzere. Sana verebileceğim tavsiye kendin söylersen inadına yapar, surat assan oğluna der aranızı bozar. Kocanı nasıl ikna edersin bilemem ama annesiyle konuşması gereken o.
Benim esim annesi zamaninda esten hayatindan ailesinden cok zorluklar cektigi icin annesine kiyamiyor ve diger kardeslerine gore en cok o evde kalinca , cogu isle en cok o ilgilendigi ve buna alistigi icin bir de sonucta kendi annesi oldugu icin ona batmiyor.İlk önce hayırlı olsun evliliğiniz.
Eşinin bu konuyu halledeceğini düşünüyorum. Evliliğin ilk zamanlarında bu gelmediniz gitmediniz muhabbeti çok dönüyor. Başta nasıl başlarsa da öyle gidiyor. Beni KV gerçekten iyidir Allah için ama biz ilk evlendiğimizde bizi çok darlıyordu gelin diye. Haftanın 3 4 günü gelmemizi istiyordu. Gitmeyince de trip atıyordu baya baya. Neyse eşimin uyarmalarına rağmen devam edince en son eşim patladı. "Biz evliyiz ve çalışan kişileriz, senin her istediğinde gelemeyiz. Biz müsait olursak sana haber veririz gelir. Eğer bizi darlamaya devam edersen kapının önünden dahi geçmem" dedi ve konu kapandı. 5 yıldır kafam rahat
Sizin şuan tek kişi belki ayarlamanız daha kolaySize kolayliklar ve sabırlar dilerim, neyseki es ile sorununuz yok ve mesafe de koyabilmissiniz. Bayram seyran cok buyuk problem ve kusluk olmayinca gorusursunuz ona da katlanilir iste yine.
Ama anliyorum sizi herkes kendi yasadigini kendi stresini bilir tabiki.
Şahsen ben kv ile ic ice yasamak icin evlenmedim, eger esim bu konuda yanımda olmazsa ben boşanırım zaten kendimi tanıyorum asla yapamam.
Ama simdilik boyle birsey dusunmek istemiyorum, sadece kendimi mesafeli ve gerekirse suratsız gelin olarak kabullendirmek ve benden mıçmıç iç içe gorusme konusunda beklentisiz olmalarini istiyorum. Ama ilk etapta bunu yaparken esimle aram acilmasin istiyorum.
Zaten acilcaksa da o zaman herseyi goze almak lazım, cunku ben boyle yasayamam.
Baska ulkeye duzenimi hayatimi degistirip geldim, henuz cok yeni oldugum icin burada tek basima yasama hakkim da yok, ki esimle ne planlarimiz hayallerimiz var sonucta. kv icin herseyi bozmak istemiyorum ama ic huzursuzlugumu da atamiyorum.
Gelmiyor şuan kabul edememNasıl yani gelmesini kabul edecek misin?
Benim kayınvalidede aynısı.
Benim kayınvalide evlendiğim günden beri kocasının öldüğü ve bizimle yaşadığı zamanın hayali ile yaşıyor.
Böyle bir kadınla aynı evde yaşamam mümkün değil.
İlişkimizi devam ettirme koşulum gittiğimizde az biraz takılıp kalkacağız, beni annesiyle yalnız bırakıp bir yere gitmeyecek(ailesi köyde) annesi benim lafımı kaale almazsa benim ağzımı açıp konuşmamı istemiyorsa kendisi annesine lafını söyleyecek.
Aynı seninki gibi durmuyor. Gerçekten durmuyor.
Hem sevmiyor, ne susuyor, ne yakamı bırakıyor.
Ben kayınpederimin kv yi dizginlediğini düşünüyorum.
O ölürse ( Allah uzun ömür versin) o kadını kimsr tutamayacak diye korkuyorum ve bugünden acaba ilerde boşanır mıyım? Evlendiğimde ya da şuan boşanmadığıma pişman olur muyum diye ara sıra düşünceler aklıma geliyor, sonra savuşturuyorum. Böyle olursa o zaman düşünürüm. Geleceğin derdi diyorum. Acaba kendimi mi kandırıyorum?
Oyle mi dersiniz ? Ama esim bu duzeni kabul etmeyecegimi biliyor. 3. Kalma konusu olursa her şey netlesir gibi o zaman belki de. Cunku esim tavir koymazsa ben dayanamam koyarim gibi , cunku sineye cekemeyecegim maalesef.Valla bazisi isine nasil gelirse bir gelini soyler 1 saat oturmaya bile gitmez ama o gelini bir tanedir goz nurudur birininde evinden cikmaz yinede tu kakadir oglu soyleyecek olsa zaten daha bir bucuk aylik evlilikte bu kadar gorusmeye ikinci kalmaya musaade etmezdi daha cok yeni ya
Erkekler bu konuyu annemi istemiyorsun ama o seni kızı gibi seviyora çeviriyor bir zaman sonra. Ben erkeklerin bu mantığını çözemeyeceğim. Tek evlat değil sonuçta başka da çocukları var. Kaldı ki bu kadar yapışık hayat yaşamak çok saçmaBenim esim annesi zamaninda esten hayatindan ailesinden cok zorluklar cektigi icin annesine kiyamiyor ve diger kardeslerine gore en cok o evde kalinca , cogu isle en cok o ilgilendigi ve buna alistigi icin bir de sonucta kendi annesi oldugu icin ona batmiyor.
Ama ben yarim saatlik orta tepkili bir konusma yapmistim gecen gun ve sakin huylu birisi oldugu, beni de sevdigi, belki gercekten hak da verdigi icin benim yanimda konustu. Ama o konusmamizin ustune kadin bugun bir de kendi tercihiyle kalinca benim suratim modum cok dusuk, kv ye degil ama bu huzursuzlugumu esime yansittim geceden beri fazlasıyla.
Yani ne hayallerle evleniyor ama neler yaşıyoruz.
Ooo güleryüz mü diyorsunuz. Benim kayınvalide ne yapacaksa güler yüzüyle yapar ama ne yapar eder yapar. Benim eşim evde hiç yemek yemezmiş kahvaltı yapmaz yumurta falan yemezmiş. Evlendikten sonra eşim kilo aldı. Her sabah kahvaltıda yumurta yiyor. Aylarca kadına dert olmuştu. Meğer benim yemeklerimi beğenmiyormuş diyordu. Diyorum ya kıskançlıktan çatlıyorlar gerçekten. İnsan mutlu olur ya. Benim çocuğumun her gün kahvaltısını düşünen var ona sevgiyle güzel yemekler yapan bir karısı var diye. Ben kayınvalideyi ilk tanıdığımda sürekli dışarıdan yemek söylerlerdi. Sevmezdi yemektir pasta börektir yapmaya. Şimdi benimle yarışmaya çalışıyor, ben evde ne yemek yapıyorsam ertesi gün o da yapıp bize getiriyor. Eşim de diyor ki e
Esiniz size bastan destek olmus bu guzel bir sey size annem o benim canim anam cilekes anam nasil istemezsinde diyebilirdi valla o herseyi beraber yapanlardan biride bendim ama iste o cozum olmuyormus evlenince anladim bende daha yeni evlisiniz normalde cinselligi ceza olarak kullanilmasi bana ters ama baktiniz kv geldi yine kalmak istiyor ve esiniz bir sey demedi ozaman uzak durun bir derken iki derken o zaman soyler artikOyle mi dersiniz ? Ama esim bu duzeni kabul etmeyecegimi biliyor. 3. Kalma konusu olursa her şey netlesir gibi o zaman belki de. Cunku esim tavir koymazsa ben dayanamam koyarim gibi , cunku sineye cekemeyecegim maalesef.
Ben kendi annemi telde akil verdiginde kocam yanimdaydi ve hemen susturdum, es kisisi de farketti ve sakayla karisik telefondan sonra herkes kendi delisine sahip ciksin, hic sevmem annelerimiz de olsa bizim islerimize karisilmasini, sen de kendininkini durdurursun dedim.
Ki oyle de olmali diye dusunuyorum.
Benim annem canim ama evimin ici , esimle hayatimiz baska. Ona kendi annemi de karistirmiyorken ustumde hicbir hakki olmayan bir kadinin da bu denli hayatimda rol oynamasini istemiyorum.
Ben altin, dugun, mobilya diye hicbirsey talep etmedim herseyi biz yapiyoruz, haklari olmasin ve ustumuzde de hak talep etmesinler diyorum ama bana oylesi catti ki hakki gecmese de kendisi manen gereksiz seyler bekliyor.
Bir esinize guveniyorsanız iki guvenmeyip ama kendinize guvenip herseyi goze aliyorsanız o zaman istedigini de yapabiliyor insan.Aşırı numaraci eşime arkadan bizi sevmedi gelmiyor diyormuş ben gidince yüzüme hosgeldin cnm cicim tarzı davranıyor ısrarla kal diyor
Ben rahat edemem kalamam dedim
Suratım 5 karış
Ortamınızda haz etmiyorum
inadına beni oraya bağlama gelinlerle kanka olmamı bekliyor
Abisi dediki sen dedi soğuk durdukça ben geriliyorum dedi ben böyleyim dedim
Harra hurra bir aile
Ben olamam tarzım degil
Mesafeden hoşlanıyorum dedim
Bebeğe ciddi bu çocuk diyorlar tmm mi
Bende bana cekmis bizim ailede ciddidir dedim
Sonra abisi diyroki okur bu diyor bende okumazsa sürünür dedim
Diyorki aynı bizim gibi demi diyor gülüyor
Allah'ım dedim sana geliyorum
Neyse kısa keseyim arsız insanla basedilmez
Bunlara yüzüne sizi sevmiyorum hayatımdan çıkın gidin desem umurlarina olmaz kafa bir milyon
Oyuzden eşime de diyorum
Mecburi günlerde belirli saat gider gelirim fazlasına yokum
Neyse uzatmim
Konu sahibi umarım siz mesafeye kurtulabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim.
Ben Asla kalmam:) kalmicagimi , baska yerde rahat yatamadigimi, sevmedigimi soyledim zaten. Ama bu sefer de kendi geldi. Ikimizin de izledigi diziyi izlemek icin geldi, sonra gidecegim demedi saat gec oldu ve kendi kendine kalayim bari dedi. Ben asla teklif etmiyorum, esim de etmedi, kendi spontan sekilde kalmaya getirdi konuyu.
Bu sekilde ama ben cok huzursuzum
Zaten evde birisi varken ben cinsellik yaşayamam.Esiniz size bastan destek olmus bu guzel bir sey size annem o benim canim anam cilekes anam nasil istemezsinde diyebilirdi valla o herseyi beraber yapanlardan biride bendim ama iste o cozum olmuyormus evlenince anladim bende daha yeni evlisiniz normalde cinselligi ceza olarak kullanilmasi bana ters ama baktiniz kv geldi yine kalmak istiyor ve esiniz bir sey demedi ozaman uzak durun bir derken iki derken o zaman soyler artik
Çalıştığınız zamanda gelin burda yiyin uğrama diye sizi sürekli çağıracakHerkese merhaba.
Forumda uzun süredir katılımcı ve yorumcuyum, ilk kez konu açıyor ve yardımınızı rica ediyorum hanımlar.
Ben çiçeği burnunda yeni evliyim. Yurtdışına eşimin yanına geleli daha bir buçuk ay oldu ve kendimi kv problemi ile karşı karşıya buldum.
Özetlemek gerekirse kv nin birden fazla cocugu var ancak evliler, yanında kalan son bekar çocuğuyla ben evlendim. Eşi yaşıyor ama karışık durumları var ve her zaman evde olmuyor, kv çok sık komşularına, akrabalarına, çocuklarına oturmaya gidiyor, buraya kadar beni ilgilendiren bir durum yok ancak ben geldiğimden beri benimle de çok sık görüsmek istiyor. Başta ben de ailemden kopup geldim yalnız bırakmak istemiyordur dedim ancak anladım ki benim için değil kendi içinmiş hepsi. Zaten ilk birkaç hafta oğluma ağladım, alışamadım, evde korkuyorum diyordu.
Ben sen alışamıyorsan benim annem ne yapsın, kızı tek basına başka ulkeye gelin oldu senin butun cocukların, akrabalarin, komsularin, cevren iç içe dedim.
Çok uzatmak istemiyorum ama derdim şu ki kv her gittigimizde kalın kalın diye tutturuyor. Ben de baska yerde rahat edemedigimi, kimsede kalmadan hoslanmadigimi, gorusup oturup evime gidip yatmak istedigimi soyledim. Hala arada kalın dese de takmiyorum. Ama bu defa da bu gece ikinciye o geldi kalmaya.
Ben cagirmadim, oglu da cagirmadi, dizi izleriz falan dedi sonra da kalirim burda dedi, komsusu bir ara aradi kadin bile neden kaliyorsun yeni evlide dedi.
Arkadaslar daha birbucuk aylik evliyim ve kadin ikinciye bende kaliyor. Ben de esime bunun normal olmadigini, insanlarin bile gordugu gibi garipsedigini, ayip oldugunu, zaten gorustugumuzu ama kalmali etmeli konular istemedigimi, bir daha geregi yokken kalmasini istemedigimi, evliligimizi boyle hayal etmedigimi, tek derdimin annesini eglendirmek olmadigini soyledim. Sen ise gidiyorsun butun gun ben oturuyorum yaninda, benim annem ya da babam gelse zaten hep gorusseniz bir de ustune gece kalsa, ben ise gitsem butun gun basbasa otursanız cok mutlu olcakmisin, cok rahat etcekmisin, zaten annenin gozu ustumde, rahatca akıl vermek adi altinda birseylere karisiyor, ben boyle dayanamam dedim, ki gercekten ev duzenine hafif hafif akıl veriyor ve rahatsız oluyorum.
Esim bu konusmayi yaptigimda alttan alıyor, yani annemdir gelir falan demedi dese zaten evliliği devam ettirmem, o dusunememistir, birdaha kalcam derse kirmadan soylerim diyor. Biz de zaten kalmayacağız arada gorusuruz iste diyor ama kv arada ile yetinmiyor.
Ama ben gercekten simdiden psikolojik olarak yoruldum.
Sizden istegim kv ye nasil davranmaliyim?
Baskasi olsa belki yorum yazardim ama suan ne olmasi gerektigini gercekten bilmiyorum.
Soguk mu olayım, yoksa normal davranip sadece kalmak etmek sevmem diye konu arasında mi geçireyim? Hiç karısmayip oglunu yani esimi mi devreye sokayım?
Asla boyle alistirmak istemiyorum ama ne yapmali nasil davranmaliyim.
Yakin zamanda ise baslamayi planliyorum, o zman belki çok sık gorusmek istemez diye zamana mı birakayim?
Ben kendi annemden uzakken , esim de olsa baskasinin annesiyle bu kadar iç içe yasamak agrima gidiyor resmen.
Yaşım cok kucuk degil, esim de ben de 29 yasindayiz ama bazi seyler icin kendi fikirlerimin disinda fikirlere de ihtiyac duyuyorum ve Kk'nın akıllı ve yorumlarına cok guvendigim kadinlarından fikir rica ediyorum.
Herkese sevgiler
Yemegim var diyerek gitmem ben de.Çalıştığınız zamanda gelin burda yiyin uğrama diye sizi sürekli çağıracak
Yemeğin yoksa ? Eşin biliyor ? Geç geldik yemek hazır yiyelim derse ? Neden yemiyorsun annemi istemiyorsun derse ? Onu yarın yersiniz ben yaptım fazla yemek derse ?Yemegim var diyerek gitmem ben de.
Ben kendi gitmemle ilgili sorun yasamiyorum, yok diyorum bitti.
Ama kendisi catkapi geldiginde yapacak şey bulamıyorum.