2 aylık evlilikte kv problemime fikir rica ederim. 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok tesekkur ederim.
Sizi forumdan biliyor ve yorumlarinizi cok begeniyorum, konuma yorum yaptiginiz icin herkese oldugu gibi size de cok tesekkur ederim Laale.

Ben zaten yapı olarak kesinlikle icli disli olmayi, hele de kv ile cok samimi ic ice olmayi dogru bulmuyorum. Cunku bizim turk ailelerinde cocuklara , ozellikle de gelinlere karışmak cok var ve bu samimiyet ne kadar fazlaysa, ne kadar mesafesiz iliski varsa o kadar rahat olacaklar bu konularda.
Ben yasadigimiz evi bulana kadar vizem cikmisti ama yine de gelmedim buraya , kv kv kizim burasi da senin evin gel bende kalin ev birlikte buluruz dedi ama kabul etmedim, burda ev hemen cikmiyor ama ben gelip bir gun bile kalmadım, ev tutuldu esyanin cogu tamamlandi oyle geldim.
Hic mi anlasilmadi mesafe istedigim bilmiyorum.
Kal deyince ben istemiyorum sevmiyorum diyorum, ben asla kal demiyorum. Ama 5 10 dakıkalık yolda 1 bucuk aylik evliligimde hic cagirmadigim halde ikinciye birlikte kaliyoruz, deli olacagim.

Simdi benden kahvalti, guleryuz, onun gonlunu eglendirme beklenecek. Evdeki duzeni gozlemleyecek hatta karisacak. Benim hic baska derdim yoktu cunku, cocugunu evlendiren bir o cunku. Benim annem de bos odama baksın, kizinin evini ancak kameralarda gorsun.

İlk defa esimi sabah opup kapidan ugurlamadim, cunku cok huzursuzum, o beni opup cikti, icimden birsey gelmiyor.
Sabahları benimkine sandvic falan hazirliyorum, bazen kendi hazirliyor, bazen disaridan alicam diyor. Kv simdi kalkinca der, bisey hazirlamadin mı aman ac gitti diye. :) cunku boyle seylere rahatlikla karisiyor, ben kimseye karismiyorken..
Koca adam isterse kendi de hazirlar, istemedi mi desem. Inanin yatakta oturdum söyle derse böyle ne derim diye dusunuyorum. :)

Bende senin kaynananın en son hali var
Aşırı yüzsüz umrunda degil
Ne desen tinlamaz
İş buyuran gelinleri hizmetçi roluna sokmus aşırı konuşan sen soğuk dursan da anlamayan bir tip
Ne yaparsan yap birşey olmamış gibi davranıyor
Seniseviyor imajı veriyor
Esin bu durumda çok da birşey yapamaz
Çünkü annesi o
Eve geldi mesela herşeye burnunu soktu
Emrediyor şunu şöyle yap veya şu yok mu bu yok mu
Oğlunu ovmeler vs oğlumu alan çok şanslı vs
Birde benimki aşırı aşırı cahil
Ve kendini aşırı beğenmiş
Görgü kultur sifir
Esim bu aileden nasil çıkmış ben inanamıyorum
Ben aynı ilde olmama rağmen bayramdan bayrama iki kez gittim ama ne oldu
Güya mesafe koruyacağım bak sizinle anlasamiyorum gelmek istemiyorum diye
En son kurbanda gitmistim ama ne oldu
Umruma değil gram değişme yok
Asla değişmez
Sizin yapacağınız tek şey mesafe ama o da anlarsa.
Benim esim demis kalabalıktan hoslanmiyor onlar cekirdek ailede büyümüş vs
Geldimi 10 kişi geliyorlar
Görgüsüzlük hat safhada oturup gitmez
Herşeye burunlarini sokarlar.
Kayinbabam araba suremez gelince oğlu sürer gelir arabayi geldimi kalırlar 1.5 saat mesafedeyiz.
Ve en son gittiğimde kadının asiri itici hareketlerini gördüm evdeki ikigelin azarlaya azarlaya kadın laf arsız olmus
Yine aynı devam
Sonra dedim kendime çekilecek derdim var
Bilemiyorum yani.suan koyde işlerinden dolayı pek gelemiyorlar ama kışın bostalar ve yaşlandıkça yüzde 90 bana gelirler
Çünkü sen sevmissin sevmemissin
İstemistin istememissin umruna degil
Oğlumun evi kafasi

Size kolayliklar ve sabırlar dilerim, neyseki es ile sorununuz yok ve mesafe de koyabilmissiniz. Bayram seyran cok buyuk problem ve kusluk olmayinca gorusursunuz ona da katlanilir iste yine.
Ama anliyorum sizi herkes kendi yasadigini kendi stresini bilir tabiki.

Şahsen ben kv ile ic ice yasamak icin evlenmedim, eger esim bu konuda yanımda olmazsa ben boşanırım zaten kendimi tanıyorum asla yapamam.
Ama simdilik boyle birsey dusunmek istemiyorum, sadece kendimi mesafeli ve gerekirse suratsız gelin olarak kabullendirmek ve benden mıçmıç iç içe gorusme konusunda beklentisiz olmalarini istiyorum. Ama ilk etapta bunu yaparken esimle aram acilmasin istiyorum.
Zaten acilcaksa da o zaman herseyi goze almak lazım, cunku ben boyle yasayamam.

Baska ulkeye duzenimi hayatimi degistirip geldim, henuz cok yeni oldugum icin burada tek basima yasama hakkim da yok, ki esimle ne planlarimiz hayallerimiz var sonucta. kv icin herseyi bozmak istemiyorum ama ic huzursuzlugumu da atamiyorum.

İlk önce hayırlı olsun evliliğiniz.
Eşinin bu konuyu halledeceğini düşünüyorum. Evliliğin ilk zamanlarında bu gelmediniz gitmediniz muhabbeti çok dönüyor. Başta nasıl başlarsa da öyle gidiyor. Beni KV gerçekten iyidir Allah için ama biz ilk evlendiğimizde bizi çok darlıyordu gelin diye. Haftanın 3 4 günü gelmemizi istiyordu. Gitmeyince de trip atıyordu baya baya. Neyse eşimin uyarmalarına rağmen devam edince en son eşim patladı. "Biz evliyiz ve çalışan kişileriz, senin her istediğinde gelemeyiz. Biz müsait olursak sana haber veririz gelir. Eğer bizi darlamaya devam edersen kapının önünden dahi geçmem" dedi ve konu kapandı. 5 yıldır kafam rahat

Nasıl yani gelmesini kabul edecek misin?
Benim kayınvalidede aynısı.
Benim kayınvalide evlendiğim günden beri kocasının öldüğü ve bizimle yaşadığı zamanın hayali ile yaşıyor.
Böyle bir kadınla aynı evde yaşamam mümkün değil.
İlişkimizi devam ettirme koşulum gittiğimizde az biraz takılıp kalkacağız, beni annesiyle yalnız bırakıp bir yere gitmeyecek(ailesi köyde) annesi benim lafımı kaale almazsa benim ağzımı açıp konuşmamı istemiyorsa kendisi annesine lafını söyleyecek.
Aynı seninki gibi durmuyor. Gerçekten durmuyor.
Hem sevmiyor, ne susuyor, ne yakamı bırakıyor.
Ben kayınpederimin kv yi dizginlediğini düşünüyorum.
O ölürse ( Allah uzun ömür versin) o kadını kimsr tutamayacak diye korkuyorum ve bugünden acaba ilerde boşanır mıyım? Evlendiğimde ya da şuan boşanmadığıma pişman olur muyum diye ara sıra düşünceler aklıma geliyor, sonra savuşturuyorum. Böyle olursa o zaman düşünürüm. Geleceğin derdi diyorum. Acaba kendimi mi kandırıyorum?

Valla bazisi isine nasil gelirse bir gelini soyler 1 saat oturmaya bile gitmez ama o gelini bir tanedir goz nurudur birininde evinden cikmaz yinede tu kakadir oglu soyleyecek olsa zaten daha bir bucuk aylik evlilikte bu kadar gorusmeye ikinci kalmaya musaade etmezdi daha cok yeni ya

Benim esim annesi zamaninda esten hayatindan ailesinden cok zorluklar cektigi icin annesine kiyamiyor ve diger kardeslerine gore en cok o evde kalinca , cogu isle en cok o ilgilendigi ve buna alistigi icin bir de sonucta kendi annesi oldugu icin ona batmiyor.
Ama ben yarim saatlik orta tepkili bir konusma yapmistim gecen gun ve sakin huylu birisi oldugu, beni de sevdigi, belki gercekten hak da verdigi icin benim yanimda konustu. Ama o konusmamizin ustune kadin bugun bir de kendi tercihiyle kalinca benim suratim modum cok dusuk, kv ye degil ama bu huzursuzlugumu esime yansittim geceden beri fazlasıyla.
Yani ne hayallerle evleniyor ama neler yaşıyoruz.

Sizin şuan tek kişi belki ayarlamanız daha kolay
Bende kaynana ile yaşamam eşime de dedim
Normal kadın olsa arada gelir gider yine anlardım ama normal degil.
Hele kalma olayına ayarim
Eşimle hep ilk sorunlarımız bu oldu
Ara ara yine sorun yasiyorum
Ama şuan sık gelmediği için halı altına supurulmus bir durum
İlerde beni ne bekliyor bilemiyorum
Laf arsizi insan çok kötü.

Gelmiyor şuan kabul edemem
Eşimde biliyor bu durumu
Ben senin annele aynı evde yasayamam
Eşimde biliyor ama benim şuan bebeğim var
Onu görmek istiyorlar hepsi
Bende eşime gidince yarım saat dururuz görsün geliriz dedim
Mecburiyetten çocuk var
Şuan gostermsem ne olacak mahkeme olsa yine görecek
Şuan belli ölçülerde gittiğim için katlaniyorum ama bunu siklastirirsan bu evlilik yürümez dedim
Bilmiyorum sonumu çok iyi görmüyorum

Oyle mi dersiniz ? Ama esim bu duzeni kabul etmeyecegimi biliyor. 3. Kalma konusu olursa her şey netlesir gibi o zaman belki de. Cunku esim tavir koymazsa ben dayanamam koyarim gibi , cunku sineye cekemeyecegim maalesef.

Ben kendi annemi telde akil verdiginde kocam yanimdaydi ve hemen susturdum, es kisisi de farketti ve sakayla karisik telefondan sonra herkes kendi delisine sahip ciksin, hic sevmem annelerimiz de olsa bizim islerimize karisilmasini, sen de kendininkini durdurursun dedim.
Ki oyle de olmali diye dusunuyorum.

Benim annem canim ama evimin ici , esimle hayatimiz baska. Ona kendi annemi de karistirmiyorken ustumde hicbir hakki olmayan bir kadinin da bu denli hayatimda rol oynamasini istemiyorum.
Ben altin, dugun, mobilya diye hicbirsey talep etmedim herseyi biz yapiyoruz, haklari olmasin ve ustumuzde de hak talep etmesinler diyorum ama bana oylesi catti ki hakki gecmese de kendisi manen gereksiz seyler bekliyor.

Aslında pas gelmiş golü atsaydınız keşke

Yani komşu aradığında hadi seni bırakalım deseydiniz

Kv nin yaşamı gidip gelip oturup akıl vermeli

Bu size özel değil yani senin kv den olduğu için değil, kendini tecrübeli gördüğü için böyle ( bak mesela ben de şimdi sana akıl veriyorum)

İkisinin arasındaki fark ise ben sorduğun için veriyorum, o ise kendini üsttün gördüğü, olması gerekene çabuk ulaşman için kısaca iyiliğin için diyor

Kalmıyorsunuz sorun yok

Ona gelme deyin, açık açık el bizi tefe koyuyor ooo arkamızdan neler derler deyin gülün

Hatta hikaye uydurun annenin komşularından birine “gir aralarında yat bari” demişlerdi vs yazın bir şeyler

Gün içinde de çıkıp gelirse açmayın kapıyı, bir iki uyuyordum duştaydım vs hatta cidden girin duşa, yarım saat sonra hala orada ise açın

Haberli geliyorsa da bir resmî kurumda işiniz olsun randevulu falan ne tesadüf ki hep de onun geleceği zamana denk gelsin

Ha anlamadı mı net olun, ben sürekli sizinle olmak istemiyorum deyin bundan bir önceki aşamada o size geldiğinde başka yerde takılın, alın bir kitap bunu bitirmeliyim deyin

Online eğitim var ödev deyin, bir arkadaş grubu ile değerlendirme toplantısı var ülkeye uyum sağlamalıyım deyin, dilimi geliştirmeliyim deyin yani onun yanında oturmayın

Erkekler bu konuyu annemi istemiyorsun ama o seni kızı gibi seviyora çeviriyor bir zaman sonra. Ben erkeklerin bu mantığını çözemeyeceğim. Tek evlat değil sonuçta başka da çocukları var. Kaldı ki bu kadar yapışık hayat yaşamak çok saçma

Aşırı numaraci eşime arkadan bizi sevmedi gelmiyor diyormuş ben gidince yüzüme hosgeldin cnm cicim tarzı davranıyor ısrarla kal diyor
Ben rahat edemem kalamam dedim
Suratım 5 karış
Ortamınızda haz etmiyorum
inadına beni oraya bağlama gelinlerle kanka olmamı bekliyor
Abisi dediki sen dedi soğuk durdukça ben geriliyorum dedi ben böyleyim dedim
Harra hurra bir aile
Ben olamam tarzım degil
Mesafeden hoşlanıyorum dedim
Bebeğe ciddi bu çocuk diyorlar tmm mi
Bende bana cekmis bizim ailede ciddidir dedim
Sonra abisi diyroki okur bu diyor bende okumazsa sürünür dedim
Diyorki aynı bizim gibi demi diyor gülüyor
Allah'ım dedim sana geliyorum
Neyse kısa keseyim arsız insanla basedilmez
Bunlara yüzüne sizi sevmiyorum hayatımdan çıkın gidin desem umurlarina olmaz kafa bir milyon
Oyuzden eşime de diyorum
Mecburi günlerde belirli saat gider gelirim fazlasına yokum
Neyse uzatmim
Konu sahibi umarım siz mesafeye kurtulabilirsiniz.

Esiniz size bastan destek olmus bu guzel bir sey size annem o benim canim anam cilekes anam nasil istemezsinde diyebilirdi valla o herseyi beraber yapanlardan biride bendim ama iste o cozum olmuyormus evlenince anladim bende daha yeni evlisiniz normalde cinselligi ceza olarak kullanilmasi bana ters ama baktiniz kv geldi yine kalmak istiyor ve esiniz bir sey demedi ozaman uzak durun bir derken iki derken o zaman soyler artik

Bir esinize guveniyorsanız iki guvenmeyip ama kendinize guvenip herseyi goze aliyorsanız o zaman istedigini de yapabiliyor insan.
Ben de herkes gibi evliligimi yakmayi degil elbette esime guvenmeyi istiyorum ilk etapta. Umarım istediklerimi yasayabilirim.

Kendisinin nahif ve kirilgan da yapisi var, zamaninda da cekmis falan diye esimin babasindan daha cok ona alakasi oldugunu gozlemliyorum. Ondan beklentim mesafeli olusuma destek olması ama annemdir kiyamam deyip bunu yapmama izin vermezse de beni kaybetmeyi goze aliyor demektir.
Zaman herseyi netlestirecek sanırım.

Mesela böyle kendi kendine kalayım bari dediğinde "aa geç oldu tabi tek başına gitmeye korkarsın, aşkım annen korkuyormuş onu eve bırakır mısın?" diyip ona fırsat vermeden gönderseniz nasıl olurdu? Bir sonraki kalma isteğinde fikir olsun diye söylüyorum. Ama ben bekarım ona göre yorumumu dikkate almasaniz da olur Ben bir konuda başkasını aracı yapmayı pek sevmem o evde benim de söz hakkım var sonuçta direkt söylemek daha doğru geliyor ama bu durum ters teper mi bilmiyorum

Zaten evde birisi varken ben cinsellik yaşayamam.
Sonrası icin de ödul ceza gibi cinsellik yasamak istemiyorum.
Daha cok yeni evliyiz, kaliteli bir evliligim olsun istiyorum.

Çalıştığınız zamanda gelin burda yiyin uğrama diye sizi sürekli çağıracak

Yemegim var diyerek gitmem ben de.
Ben kendi gitmemle ilgili sorun yasamiyorum, yok diyorum bitti.
Ama kendisi catkapi geldiginde yapacak şey bulamıyorum.
Yemeğin yoksa ? Eşin biliyor ? Geç geldik yemek hazır yiyelim derse ? Neden yemiyorsun annemi istemiyorsun derse ? Onu yarın yersiniz ben yaptım fazla yemek derse ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…