2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarrrrrrrrrrr mahkeme günü verildiiii :) Mart'ta ilk duruşmam inşallah. Bana dua edin bol bol olur mu çok ihtiyacım var :)

merhaba canım... tabiki zordur herşeyi yaşamak böyle olsun kim isterdi ki... ama benden sana bi tavsiye ... bence bırak gitsin sen bu büyümemiş çocuğu.. bundan koca moca olmaz... tamam aile de sayılır ama 9 gündür giden karını aramayacak kadar da değil... daha anasından ayrılamıyor belli ki.. boşver yol yakınken dön derim... yarın kısmet çocuklarınız olur o sorumluluğu da yükler senin omzuna.... sonra yaşa kolaysa... evlilik sorumluluk ve paylaşmaktır.... üni mezunu kızsın... hayatını bu adam;a adama ..... evlilik olur gider... önemli olan hayırlı ve adam gibi adamı bulabilmekte... evliliğinin daha 2. ayında bunlar olursa 2. yılın da neler olmaz... gerisini sen düşün... aklını kullan... bu çocuğu bırak anasına.... bi insan 7 sinde neyse yetmişinde de odur değişirim palavralarına gelme... ayyyy içimde anlattığın kocana karşı bi kin belirdi beee iyice kusacam şimdi de tutuyorum ağzımı.... allaha emanet ol... inşallah hayır olsun.... ama irade senin elinde seçimini iyi yap derim....

Dilekçeyi verdikten ne kadar süre sonra mahkeme gününü verdiler. Hadi Allah tan hayırlısı. Ben de bu süreçteyim

canım kararımı verdim çok şükür ve inan canım zerre kadar acımıyor, benim de kusasım geliyor aklıma geldikçe :))

çevremde duyduğum örneklere göre 2 duruşma filan sürcek tahminimce yaza boşanmış olurum :)

Dilekçeyi verdikten ne kadar süre sonra mahkeme gününü verdiler. Hadi Allah tan hayırlısı. Ben de bu süreçteyim

Canım Allah yardımcın olsn üzülmemeye çalış tamam mı güçlü dur :)

ekimde verdm dilekçeyi, marta verdiler gün 5 ay kadar işte :)

Allah yardımcın olsun.Allah yolunu açık etsin canım bol bol dua et inş.Rabbim hayırlısını versin.

son durum nedir bilmiyorum sadece senin yazdıklarını okuyorak şunu sormak istedim üni mezunuyum demişsin çalışmıyormusun yani eşine hiç desteğinden bahsetmemişsin ve 2 altını çok görmüşsün

2 bılezık ıcın evlılıgını bıtırıyorsa bu adamm senı sevıyor olamaz deılmı... beraber calıısp oderız dese ayrı bır konu .. kv aklını bulandırıo olabılır

hayırlısı olsun gülüm... şimdi başına bu gelenlerle Rabbim muhakkak seni... daha olacak kötü şeylerden korumuştur... daha çok yıpranmanı daha çok üzülüp ağlamanı istemediği için bu adamla senin yollarını ayırdı belli ki.... insanın yaşadıkları gerçekten onu olgunlaştırıyor.... inşallah bu hayat yolunda kalbini kalbi gibi sevecek hayırlı bi aşkı sana nasip etsin .... :)

çok üzüldüm inanın. 2 bilezik için yuva dağılıyor o büyükler yokmu ahh onlar. adam gibi konuşup bu ne böye 2 bilezik için ayrılınırmı oğlum diyemiyorlar. yazıklar olsun. kadınlar ne kadar fedakarlık yaparsa o kadar kaybediyor. ne acı bir durum. allah yar ve yardımcınız olsun.

amin canım benim de hayata karşı çok ümitsizim artık :)

illa ki ya daha kötü bişey yaşayacaktım bununla evlenmem engel oldu. ya da imtihandı bilemiyorum. ayrıldığıma da hiç pişman değilim yine olsa yine boşarım o derece :))

ama ne bileym artk hayatıma biri de girsn istemiyorum soğudum hepten erkeklerden :)

amin cnm :) ama zor olan kısmını atlattım bitti geçti hepsi şükür :)

2 bilezik patlama noktasıydı, daha kötü şeyler yaşattı bana.

bi yol olsa da mahkemede yüzünü görmesem güneş gözlüğü mü taksam acaba

Selami durumuna gerçekten çok üzüldüm burda yazılanların hepsini okumadım. Ama bir şey dikkatimi çekti. 22 yaşındayım ondan 10 yaş küçüğüm diyorsun. Yani? 10 yaş küçük olunca el üstündemi tutulma gerekiyor, ne oluyor yani ben evlenicem insanla aynı yaştayım, onlar gelin almış olmuyormu? bu gibi takıntılara yer vermeyin üzülürsünüz......

yoo ben kendi durumumu o şekilde değerlendirdim. ben ona göre fazlaydım ona rağmen bir ton tevazu gösterdim, kıymetimi bilmedi bana bunları yaşattı, bu anlamda dedim.

ne güzel siz mutlu olursnz inş :)

Son düzenleme:
Tez zamanda Allah kurtarsın sizi.

Selam kızlar dün duruşmam vardı yine :)

Cinsel konuları gündeme getirdik boşanma için önemli olması açısından. Adli tıbba gideceğiz şimdi.

Mahkemeye yine ailesini cümbür cemaat toplayıp getirdi. Dışarda oturdular halbuki :)

Bir de mahkemede altın istemedim dedi, hakim öyle güzel manevra yaptı ki bir dakika sonra altın istediğini itiraf etti

Başka yalanlar da söyledi tabi hakim onları vücut dilinden anlıyordur. Anlaşırsak hemen boşanabiliyoruz aslında ama dün yüzünde hiç utanma belirtisi görmedim, hala pişkin davranıyordu, şahitlerim konuşurken haha filan yaptı. Canına okuyayım diyorum bakalım nasip. Şimdi kanunlar kadından yana ama değil mi? Yani bu kadar yaşatılan şeyden sonra yalan dolan da eklese bir şekilde kazanacğımdır değil mi?

canım bence kv hırs yapmıstır altınlar sende diye ya çok uzuldum ne demek 2 bılezık ne demek ya kalp kırmaya degmez bıle anlamadınmı en baska kvdenın esının huyunu fln

Nedir bu kv lerin altınlardan istediği anlamadım. Benim kvalidem de habire altınlarımı ister durur. Ama onlar zor zamanlarımız için duruyor. Biz yeni evliyiz ve özel sektörde çalışıyoruz, yarın bir gün ne olacağımız belli değil. Benimki birde akraba ona rağmer aklına geldikçe ister. Yok derim yine ister altınları. Hemde diğer oğluna araba almak için. Nedir bu kayınvalidelerin derdi yahu? Sanki bizim altınlara güvendiler. Yabancı değil oğulları işin içinde. Biz mutsuz huzursuz olunca bilmiyorlar mı ki oğulları da huzursuz oluyor? Elbette ki iyi niyetli kıymetli kvalideler vardır ama çoğunluğu çekilmiyor.. Ne rahat bırakıyorlar evliliğin tadını çıkarabiliyorsun ne de istekleri bitiyor. Taaa nişanlıyken eşya seçiminde sorunlar yaratıyorlar. Yahu ben oturucam bırakta ben seçeyim lütfen. Yok. İlla herşeye müdahele edecek. Yahu anneciğim bak oğlunla evliyim nolur yorma artık beni. Allah nasip ederse bir oğlum olursa gelinime asla böyle davranmıcam..9 ayda tükettin beni yaşlandırdın kaynana:) Oh be içimi döktüm rahatladım.

Bugün duruşmam görüldü kızlar. Abisi ve babası şahitlik yaptı. Babası sıktı palavraları resmen. Abisi bir tuhaf zaten kağıttan okudu :)
Adli tıptan benim sonucum geldi bende bir sorun yok yalnız onunki daha gelmemiş taa eylüle erteledi mahkemeyi. bir de psikoloğa yönlendirdi.

Duruşma salonundan üçü birbirine bitişik çıktı ve hızlı adımlarla uzaklaştılar. Bizden çok korkuyorlar

Yalnız benim yine sinirlerim bozuk. Hani bu olayı bilerek uzatıyorum canı acısın diye ama pişkin yüz ifadesini gördükçe delleniyorum. Ve benim gerçekten başımı yaslayacak bir omuza çok ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…