2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugn baroya gittm ama fakirlik kağıdı yeterli olmuyormuş, gidecek arkadaşlar filan olursa gerekli belgeleri yazayım;

Muhtardan alınacak fakirlik ve ikametgah belgeleri
Nüfus cüzdan fotokopisi
Dava için gerekli belgelerin fotokopisi

Bu evraklar hazırlanıp randevu alınıyormuş. Randevu tel: 0216 414 68 53

Sıkıntı olursa hbr verin Ltf.

Son düzenleme:

rica ederim canim :)

nedense bazen dusunuyorum cunku cevremde ve burda o kadar cok olaylar duyuyorum ki insan ister istemez sarsiliyor... aceba benimde mi basima gelir diye dusunmeden edemiyor... tabiiki her erkek bi deyil, iyi eslerde var karisina sahip cikan kollayan sadik eslerde var....
artik evlilikler eskisi gibi deyil, nerde o guzelim eski evlilikler...
cok sukur esim her daim yanimda ve hep arkamda kimsenin bana bi söz söyletmesine izin vermiyor....
Allahim herkese iyi bi es nasip etsin, önce insan olsun yeter....

barodan randevuyu kasımın sonuna verdiler. haftaya da heralde mahkemeden tebligat gelir, ona karşı cevap yazıp vercem inşallah :)

bu arada kızlar durup düşündükçe aklıma bir şeyler daha geliyor

iki kere başıma geldi hem de, hazırlanıp yanına gittim ve bana "başım ağrıyor" dedi iki kere

hey Allah'ım ya

yahu o kadın repliği değil mi

güleyimmi sinirleneyimmi napayim bilemedim,
öyle dedigi anda cimcikliyeceksin malum yerlerini,
görecek gününü

Ay gelmiş geçmiş olsun.

Sanki dizi senaryosu gibi ve hala devam ediyor ve en önemlisi de gerçek.

Allah ım daha neler duyacağız bakalım.

Ve

sanırım 22 yaşındaymışsınız değil mi?

Sizi tebrik ediyorum, bu konuyu açalı yaklaşık bir ay olmuş. Ve henüz 22 yaşınızda olmanıza rağmen böylesi bir travmayı daha konuyu açtığınız bir iki gün içinde gayet olgunlukla ve çok güçlü olarak atlatmış olduğunu için, gereğini ise böylesine yaptığınız için.

Tabii ki bunda sizin de ara ara belirtmiş olduğunuz gibi, size burada desteğini sürekli esirgemeyen ve yakından takip eden kk üyelerinin de katkısını gözardı etmemek lazım.

Ne güzel bir kadın dayanışması, sizi hem yalnız bırakmamışlar, hem de bu yolda sürekli destek halindeler.

Hem de hani eşinizin özel durumu nedeniyle olanları bile paylaşabiliyorsunuz burada, böyle bir durumun farkına varabilmenizi bile sağlamışlar.

Allah yardımcınız olsun zaten artık yapmanız gerekenleri de yapıyorsunuz anladığım kadarıyla ve ileride önünüzde kocamaaaan bir hayata güzel adımlar için bir an evvel hazırlıklarınızı da yapmaya başlarsınız, hem bu defa hani nişanlıyken farkedemediğiniz ancak burada şimdi düşündükçe aklınıza gelen ayrıntılar var ya, işte onları çok iyi gözlemleme ve değerlendirme tecrübeniz de olacağı için, en azından bu manada yanılmayacağınız bir tercih yapabileceksinizdir.

Herşeyde bir hayır vardır ve hayat tecrübelerle gelişiyor değil mi? Hayırlı akşamlar.

haklı olduğun taraflar var ama bana göre yarı yolda bırakan sensin.daha ikinci ayda 2altaın için kavga çıkartmışsın.birazda onun gözünden bak sana göre 2000 nedirki...ona görede 2 bilezik nedirki..alttan mutlaka dolduruyorlardır ama sende zemin hazırlamışsın..

az önce yazdığım yorumu sadece takılarla alakalı olarak yapmıştım bunları görünce fikrim değişti..allah yardımcın olsun..özellikle ailene iftira atması hazmedilemez...

Kesinlikle katılıyorum..

canım bence değişmez eşin yol yakınken bırak derim ama tabi senin fikrin ..bi insan ne ise o asla değişmesini bekleme ilerde sorunlar dahada artabilir

cnm bende evliyim şuan anlattıklarını eşim bana yapsa ne kadar üzülürdüm onu düşündüm. yazıktır insan sevdiğini bilezik uğruna üzermi
belliki eşin seni gerçek manada sevmiyor. benim 7 bileziğim vardı 2 yıllıkta evliyim. ekmek parasını zor bulduğumuz zaman oldu ama eşim hiç bir zaman benden altın istemedi. hatta kayınvalidem istedi borclarım var diye eşimde isteyemesinler diye altınlarımızı benim üzerime yatırdı. onlar senin hakkın sen rıza vermeden ben dahi dokunmam diyor.
sakın verme altınlarını. bence onlar barışma derdinde değil amacı altınları geri alabilmek. emin ol altını alsada boşnır o adam..

Kesinlikle katılıyorum.Her ne kadar evliliğimde ciddi sorunlar olmasa da,5 yıllık sevgililik döneminin çok da bir faydası olmadığını anladım evlenince.Annem hep derdi aynı eve girmedikçe tanıdım deme diye..

bizde takı paralarıyla borcumuzu ödedik bileziklerimi sattık sorun değil ki bunlar tek sorun borç olsun ödenir. kocan o senin beraber kazanıp beraber yiceksiniz.çalışıp tekrar yerine gelir .
başka sorunlar varsa tabiii bilemem senden sakladığı baktın olmuyor güvnmiyosan hiç tehlikeye atma kendini de altınlarını da
zaten belli onun da istemediği kolayca evi başkalarına açmış eşyalarını toplatmış hatta elleriyle kapıya çıkarmış. yazık

bizde takı paralarıyla borcumuzu ödedik bileziklerimi sattık sorun değil ki bunlar tek sorun borç olsun ödenir. kocan o senin beraber kazanıp beraber yiceksiniz.çalışıp tekrar yerine gelir .
başka sorunlar varsa tabiii bilemem senden sakladığı baktın olmuyor güvnmiyosan hiç tehlikeye atma kendini de altınlarını da
zaten belli onun da istemediği kolayca evi başkalarına açmış eşyalarını toplatmış hatta elleriyle kapıya çıkarmış. yazık

canım bizde borçlarımızı takılarımla ödedik bileziklerimi sattım sorun değil ki bunlar sonuçta birbiriniz için bişeyler yapmak gerekir şartlar el vermiyorsa,çalışıp yerine gelmiyecek şeyler değil.
arada başka sorunlar varsa bilemem tabikiii maaşını senden saklamsı garip
1 gariplik daha var ki eşyalarını elleriyle kapıya çıkarması seven biri gitmeni istemeyen biri bu şekilde davranmaz yanlışsam düzeltin ama sen daha iyi bilirsin düzelmiyorsa kendini çok ta yıpratma yol yakınken ............

haline çok üzüldüm allah sabır versin aam bence yol yaklından ön. şimdiden böyle şeyler yaaşadıysan ilerde dahalarıda olabilir ve geri dönülmesi daha zor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…