kızlar bugn baroya gittm ama fakirlik kağıdı yeterli olmuyormuş, gidecek arkadaşlar filan olursa gerekli belgeleri yazayım;
Muhtardan alınacak fakirlik ve ikametgah belgeleri
Nüfus cüzdan fotokopisi
Dava için gerekli belgelerin fotokopisi
Bu evraklar hazırlanıp randevu alınıyormuş. Randevu tel: 0216 414 68 53
Sıkıntı olursa hbr verin Ltf.
amin canım çok sağol duaların için :)
yok öyle başıma gelir diye düşünme, benim nişanlılığım da çok zordu ve birçok şey belliydi ama nasipmiş engel olamadım evlilğe ve bu kadar büyük sorunlarla karşılaşacağımı tahmin edemedim.
evliliğinin gidişatına bak büyük ihtimal benimki gibi değildir, hiç üzme kendini :)
ve ben bunu etrafımdaki tüm evlilere diyorum, eşlerinize dört elle sarılın.. yanımda erkek diye taşıdım ne sahip çıktı ne birşey.. inanın sırf sahip bile çıkıyorsa sarılın sıkı sıkı..
barodan randevuyu kasımın sonuna verdiler. haftaya da heralde mahkemeden tebligat gelir, ona karşı cevap yazıp vercem inşallah :)
bu arada kızlar durup düşündükçe aklıma bir şeyler daha geliyor
iki kere başıma geldi hem de, hazırlanıp yanına gittim ve bana "başım ağrıyor" dedi iki kere
hey Allah'ım ya
barodan randevuyu kasımın sonuna verdiler. haftaya da heralde mahkemeden tebligat gelir, ona karşı cevap yazıp vercem inşallah :)
bu arada kızlar durup düşündükçe aklıma bir şeyler daha geliyor
iki kere başıma geldi hem de, hazırlanıp yanına gittim ve bana "başım ağrıyor" dedi iki kere
hey Allah'ım ya
7 ay arkadaştık çok uzak. Sonra yakınlaşma oldu 4 ay konştuk, 9 ay da nişanlı kaldık. Bana da kaynanam zorluyor gibi geliyor. 2000 nedir ki... Bunun için insan sevdiğini bırakır mı?
Ailesi konuşmaya geldi. Annesi borç bulamıyor çocuk dedi. Durumları iyi değil tamam ama, eşimin birikmişiyle nişanda tuvaletini yenilettirdi kadın. Şimdi sıkıştık borç da veremiyor, benden istiyorlar açık açık.
bir umut daha oldu örneğiniz inşallah mutluluğunuz daim olur :) inanın evliliğe o kadar hevesliydim ki çocukluğumdan beri, hep kocam olsun çocuklarım olsun yuvam olsun, hepsi kursağımda kaldı
arayı çok açmayı düşünmüyorum ama, ne bileyim, bugün anneme benim için evliliğe hazır değildi demiş.. tmm bnm de hatalarım oldu ama, o kadar çok üst üste sorun yaşattı ki verdiğim tepkileri kim olsa verirdi.. benim sürekli boşanmayı dillendirmemi öne sürüyor sürekli. ben bunu dillendirdim diye mi boşanıyoruz yoksa,
1-evi geçindirmemesi
2-sürekli ailesine gitmesi
3-ailesine gittiğimzde beni yanlz bırakıp kahveye veya başka yerlere gitmesi
4-cinsel isteksizliği adam olamaması
5-takılar için baskı yapması
6-şeffaf olmaması
7-evliliğimizi kurtarmaya çabalamaması
8-aileme iftira atması yüzünden mi..
kendimi suçlu görmeli miyim sizce?
tek 2000 le kalmayacakki altınlarınız bitene kadar gözü onlarda olur bence hırsı bundan. benim kocamda öyleydi altınları bitirdi rahatladı. derdimiz kalmadı
daha şimdiden 2 bilezik için kavga eden ,maaşını göstermeyen, hç bir açıklama yapma ihtiyacı bile hssetmeyen, 2 aylık karısını aramayan,arasa bile hala para isteyen ,evden giderken bir dur konuşalım bile demeyen adamdan koca olurmu dersen arkadaşım bence olmaz...kaynananıda bahane etmemelisin bence.. eşinin kendi aklı fikri var... seni gözden çıkarmamış yada sana değer veriyor olsaydı kimseyi dinlemezdi...
ama sendede şu yönde bir hata var.. sende sanatakılan altınları saklamışsın..yani iki taraflı daha evliliğin başında AŞKI unutup PARA hesabı yapmışsınız... evlilik değilde şirket olmuş sizin evliliğiniz biraz....
bunun süreyle alakası olduğunu sanmıyorum, bir tanıdığımız 8 yıl sevgililik dönemi geçirdi. evlendikten 3 ay sonra gelip evlilik bu muydu dedi.. insanlar çok iyi oynuyorlar. imtihan meselesi. Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın.
bu arada özelden mesaj yollayamıyorum hepimizin kurban bayramı mübarek olsun :)
Ya Canımmm Allah kolaylık versinnnn bencede eşinin kabahati yok bu mevzuda şöle kiii annesinin yaptıkları ona tuhaf gelmiyor..Sana nefretle bakmasının sebebi onun beynini yiyolardırrr karın paragözün teki die.KİMBİLİR.Bence sen kocanı o zalimlerin eline bırakmamalısınn..
Kaynanan kendisi yaşamışmı böle güsel bir düğün ve takılar felannn????????????
haline çok üzüldüm allah sabır versin aam bence yol yaklından ön. şimdiden böyle şeyler yaaşadıysan ilerde dahalarıda olabilir ve geri dönülmesi daha zor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?