kim evlenecek ??
sorumsuz iste belli, adam degilki bi tuhaf yaaa
Belli ki ört bas etmek için evlenmiş.
Çok üzüldüm bunları yaşadığına. Uzun yıllar önce iki yakın arkadaşımın başlarına gelmişti. Ard arda... Hatırlamak istemediğim günler...
Bundan sonrası senin için çok çok iyi olacak.
Ayrıca ne yapıp et, etrafa duyur. İntikam için değil; başka kızları da aldatmasınlar diye. Diyelim ki aldattılar... Herkes senin kadar güçlü ve başı dik atlatamaz.
Eşcinsel olabilir, şu olabilir bu olabilir. Kendi hayatını kursun, otursun evinde tek başına. Öyle yapan çok var. İlla evlenmek, etrafa karşı kılıf uydurmak nedir. Bunlara şerefsiz deniyor işte. Yazık.
boşanma davası bitsin inşallah duyuracağım, zaten babam öğrenince bunları rahat durmaz gidip rezil eder onu oturduğu muhite. böyle benim gibi kaç kişiye yazık edilmiş kim bilir. aslında evlilik öncesi erkekleri bir testten filan geçirseler, böyle kız çocuğu gibi erkeklere nikah kıymasalar ne bileym..
kızlarr yeni gelişmeler var.
bana ulaşamadığı içn annemle konuşmuşlar bugn. dilekçe vermiş. anneme beni suçlamış durmuş yine, neymiş ben annemden kopamamış mışım el insaf :) annem ona sordu ben kızımla görüşmedim bile doğru dürüst diye, sen sürekli ailene gitmişsin deyince, o da ne yani anneme gitmeyecek miyim demiş hey Allah ım ya
sonra anneme sürekli ısrar etmiş noterden kağıt imzalatmak için. tazminat filan açılmaması içn bu kağıt. annem de gerek yok demiş. geçen sefer hiçbir hitapta bulunmamıştı çünkü kağıt imzalatması gerekiyordu, annem imzalamıyorum dediği için şimdi "anne anne" diye hitap etmeye başladı çok da iyi davranmaya başladı ne hikmetse
bomba da burasıanneme demiş ki "ben ona o kadar iyi davrandım ki, ilk gecemizde ona sadece sarılıp uyudum"
zaten regl iken evlendim kaldı ki regl geçtikten sonra da sarılıp uyudu elinden geldiğince..
tazminat açacağımızdan da acayip korkuyor annem korktuğun birşey mi var demiş
biliyor kendini..
durumlar böyle kızlar :))
Biz bu duruma geçti Bor'un pazarı, sür .... durumu diyoruz:)
Ahhh daha çok tutuşacak o ki bu dünyada yaşadığı tutuşma bir hiç öbürününkinin yanında....
Daha ne yalakalıklar yapar kim bilir, oyuna ortaya çıkmasın diye hacivat karagöz bile oynar sanırım.
Tez zamanda bitsin canım bu dava inşallah ya, sen hiç avukatla görüştün mü bu süreçte?
:) hukuk bürosuna filan danıştık ama yarın baroya gidiyorum inşallah avukat istetecğm :)
karşı dilekçe vermem gerekiyor şimdi onu avukatla yazsam daha iyi olacak sanrm :)
bitsn de kurtulayım gerçekten dua edin olur mu :)
:) hukuk bürosuna filan danıştık ama yarın baroya gidiyorum inşallah avukat istetecğm :)
karşı dilekçe vermem gerekiyor şimdi onu avukatla yazsam daha iyi olacak sanrm :)
Dualarım seninle canım benim...
Hepsi bitecek, geçecek inşallah.
Yaşadığın yerde bir tanıdığımız olsa mutlaka yönlendirirdim ama malesef ki çevremiz hem Ankara...
Orada ne dişli bir avukat tanıyoruz, ne de yardımcı olabilecek birini.
Avukat belki yavaş haraket edebilir, yani nasıl diyeyim boşanma davalarına çok önem veren olmaz(hepsi değil tabiki), sen hiç çekinme, sıkıştır, ne istediğini neler olduğunu tüm detayıyla anlat ki avukat da kısa yoldan biran önce çözüm yoluna götürsün sizi.
Allah yardımcın olsun. Ben de yaşadım o dönemleri. Zordur ama devamı çok aydınlık. Hiç merak etme. En doğrusunu yapmışsın. Dedikleri gibi birinci evlilik benim için prova oldu ikincisi gerçek evlilik. Paylaşımı, rahatsız olmadan saatlerce sessiz oturabilmeyi, aynı esprilere gülebilmeyi, hayat arkadaşının nasıl olduğunu ikinci eşimle öğrendim. Tüm evlilikler kötü değil. Boşanınca fazla ara verme ama.
çok sağol cnm ya yanımda olmanız bile yeter.. bu forum ayağa kalkmamda çok büyük destek oldu :)
aslında özel avukat tutmak istiyorum da şimdi süreç uzarsa maddi gider fazlalaşacak diye çekniyorum, aileme yük olmak istemiyorum. olmadı barodakileri sıkıştıracağım dediğin gibi :)
bir de şey soracağım, cinsel problemleri açsam, hani kızlarda mahkeme bekaret arıyor, boşanma sebebi oluyormuş bakire çıkmama. bunun da erkek çıkmaması daha çabuk boşanmamıza sebep olur mu ki acaba..
Canım sebep olur ama o işi öyle bir yokuşa sürer ki ben diyeyim 2 sen de 4 celse atar...
Tanık, uzman raporu, eski defterler derken ohooo...
Sen avukatına yine de cinsel yaşantınızı anlat, ne sorunlar yaşadığını ve kendini nasıl hissettiğini.
Zaten kendisi dava dosyasında üzeri kapalı olarak bunlara da değiniz, en azından cinsal münasebetin olmayışı, kadınlık gururunun kırılması vs gibi.
Ama itham kısmı dediğim gibi işe girerse sürer de sürer.
çok doğru diyosn.. sadece avukata açayım konuyu.. eşyaları aldıktan sonra da kendisyle bir görüşeceğim vatandaşın inşallah.. probleminin farkındayım bu işi mümkün olan en kısa sürede bitrmeye çalış sorun çıkarma yoksa tazminat açıp açmama konusunda söz vermemem diyeceğim
Yüreğine iner, o geceden itibaren soluğu mahkemede alır herhalde
Çok şükür, artık yüzün gülebiliyor ve kendinde hata aramıyorsun.
Hah bir de tekrar soy adına kavuş, hayat o gün yeniden başlayacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?