2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tövbe estafurullah...
Hakikaten ne garip adam bu böyle, 1 aya yakındır babanın evindesin.
Onun nerde ne yaptığı belli bile değil, boşamayacaksın da napacakmışsın.
Neyine şaşırmış acaba:))
Canım sen avukatına her şeyi en ince detayına kadar anlat, o delilleri nereden alabileceğini söyler zaten.
Hatta işin büyük çoğunluğunu kendi halleder, senin bu durumda onlarla yüz göz olmaman için.
Umarım dişli bir avukatın vardır, yani senin ne yaşadığını anlayan ve buna sıradan bir dava gözüyle bakmayan bir avukat lazım sana.
Ev sahibinle konuşulur, o ödediğiniz yerden eksik dekont bilgisi alınır, sonra faturalar için ne eksikse o kurumlarda borç belgesi alınır, eşinin maaş bordrosu çıkarılır.
Senin düğün takıların ispat edilir ve bunca paranın nereye gittiği zaten ortada olmayınca sen üstünlük sağlarsın.
Ve bana kalırsa senin eşyalarının yollanmasına yardım etmesi ve ailesinin evine giden eşini almaya gelmemiş olması da ispat edilirse durum apaçık ortaya çıkacaktır.
Bu arada sakın anneanne ve dedenin söylediklerini, küskünlüklerini, diğer akraba sözlerini kafana takma.
Anne baba jenerasyonlarımızda da boşanma yoktur ama bak nasıl senin yanındalar, benim ailem de ablamın yanındaydı aynı şekilde.
Herkes görecek, kabul edecek, sana saygı duyacak zamanla.
Sen şuan onlara günedişin batıdan doğduğunu söylüyor gibisin, onlar için bu kadar zıt ama alışacaklar ve farkına varacaklar senin mutluluğunun buradan geçtiğini.

Canım,kesin bir adım atmışsın, Allah yardımcın olsun..Bu süreci mümkün olduğunca kavga etmeden,sorunsuz atlatmanı dilerim. Pek rahat olmayacak gibi ama bakarsın kararlılığın karşısında saygı duyarlar

çok üzüldüm benimde 2 aylık evliliğim sallanıyo kaynana olcak kadın daha 1 ay olmadan evi boşalttırdı evimde 3 gün oturabildim

canım kaç gündür giremiyorum verdiğin dilekçeyi isimleri silerek yaz bakim. okuyayım birde avukatın kim?

canım kaç gündür giremiyorum verdiğin dilekçeyi isimleri silerek yaz bakim. okuyayım birde avukatın kim?

"İzahat: Davalı ile iki ay kadar önceleri evlenmiş olup evlilikten olma henüz çocuğumuz yoktur.

Ancak davalı evlenmeden önce bana ve aileme bir takım vaatlerde bulunmuş ise de evlendikten sonra bu vaatleri tutmadığı gibi, bir de bana (o evlenmeden önce idi) diyerek reddetmiştir.
İşte bu tutumundan dolayı da aramızda da sık sık münakaşalar yaşanmıştır. Bu münakaşalar son zamanlarda daha da şiddetlenmiş ve müşterek hayat benim için çekilmez bir hal almış, aile birlik ve beraberliğimiz temelinden sarsılmış, birbirimize karşı olması gereken sevgi saygı ve güven kalmamıştır. Davalı, evlendikten sonra birsürü borçlanmış ve bunları ödemek için de benden takılarımı istemiş ise de borcunu da açık bir şekilde belirtmemiş bulunmaktadır.

Yukarıda açıkladığım sebeplerle davanın kabulu ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmamıza karar verilmesini saygılarımla arz ederim."

Avukat henüz tutmadım barodan isteteceğim uygun olur değil mi? Yanlız kütüğüm eşimin oturduğu yerde oraya gidemem çok küçük bir yer. ailemin yanında oturuyorum ya buradan alabilir miyim acaba fakirlik belgesini?

eğer sorun çıkarırsa, barodan değil de, dişli bir avukat tutacağım ama :)

Bu raddeye geldi demek ki... Dilerim bir an önce bütün bunlar yaşanıp biter, kendinize yepyeni bir sayfa açarsınız.

şimdiki evliliklerde bir tuhaf halbuki yeni evlisiniz şimdi sizin birbirinize bakarken gözleriniz sevgiden kamaşması lazım anlamıyorum insanlar neden bu kadar değişti.ben iyi olursunuz inşallah diyorum sizin için dua edeceğim birde dedenin söylediklerine şaşırdım sana moral vereceğine yaşlı insanla evlenirsin demiş ne kadar ayıpppppp.

canım bitsin,,bu adamdan adam olmaz,,olsa başında böle yapmazdıı,,okdar hertürlü konuşmuşun yani anlamamış seni,,ama bişe dicem ne kadar nişanlı kaldın,,hiçç kendini belli etmedimi...

günümüz erkekleri tavırlarından kendini belli ediyor eğer birçok şeyi evlenmeden önce vaad ediyorsa bilin ki gerçekleşmeyecektir ,

çoğunluk sorumsuz ve anazkuzusu zaten annelerde başlarından atmaya bakıyorlar hem üstü başı pak olur tabi cinsel arzuları

tamamlamış olur ve kız ne kadar saf ise o kadar uygun oğluşları için çoğunun zaten sorumluluk ve para kazanma becerisi yoktur ya

yeni işe girecektir yada iş bakıyordur bunlar güvenilmez tipler aslında evlenmeden önce mahalle sakinlerinden onun hakkında bilgi

edinmek gerek , nede olsa erkekler 10 evlilik yapsada göze dokunmaz ama bayan bir kaç tane yapınca en ağır eleştiri kendi hem

cinslerinden gelmektedir , bence ayrılmayla iyi ediyorsun bundan sonra ki evlilik maceralarında dah dikkatli ol

bu arada canlarım pek vaktim olmuyor yorumlarınıza cevap veremiyorum detaylı kusuruma bakmayın olur mu

bu arada canlarım pek vaktim olmuyor yorumlarınıza cevap veremiyorum detaylı kusuruma bakmayın olur mu

Baro nun kadikoy Şubesi'nin telefonunu yazdım, orayı ariyip avukat Süreyya Turan tarafından tarafından yonlendirildiginizi söylerseniz. ( bakirkoy kent konseyi bsk. Yrd) yardımcı olacaklardır. Sdc sizin için degil ihtiyacı olan tüm kadınlara baro bu hizmeti veriyor. Hatta rica edin dilekçenizi de yazarlar

çok sağolun yanlız numarayı özelime mi attınız? gelmemiş de göremiyorum sanırım :S

Foruma yazmıştım

Anadolu yakasından başvurular için

Telefon : 0216 414 68 53
Faks : 0216 414 68 43
Adres : Bahariye cad. No: 82/7 Kadıköy/İstanbul

İstanbul Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi 1999 dan bu yana faaliyette:

1-Şiddete maruz kalmışsanız( fiziksel,cinsel,psikolojik,ekonomik)veya bu yakın bir ihtimal ise,4320 sayılı yasanın öngördüğü korumadan yararlanmak istiyorsanız,

2-Ekonomik gücünüz yeterli değilse,aile hukukuna ilişkin konularda(boşanma,velayet,nafaka,tazminat vb.)bir avukatın hukuki desteğine ihtiyacınız varsa

Telefonla bilgi alabilirsiniz.
Randevu alarak ile bir avukat ile yüzyüze görüşebilirsiniz.

Bir avukatın hukuki yardımına ihtiyacınız varsa size, bulunduğunuz bölgeden bir avukat tayin edilecek ve sizden ücret talep edilmeyecektir.

İstanbul da baro nun 3 tane şubesi vardır kadikoy, bakirkoy, Beyoğlu

Tekradan sağolun pazartesi görüşeceğim :)

bu arada bugün konuştuk eşimle. bana bunca yamuk yaptın bir kere dürüst davran ve imzala boşanma kağıdını dedim. hiçbir şey talep etmiyorum hayatımdan git yeter dedim. sen mutlu olacaksan atarım feda olsun sana imza dedi ama ileride pişman olacaksın düşününce anlarsın şimdi annenler dolduruyor seni dedi.. halbuki annemlerin ona yaptığı iyiliği kendi ailesi yapmadı :)

her neyse.. yüzüme bakarak bir de beni sevmediğini söyleticem sana dedi. ben de acele ettm telefonda söyledim. çünkü sen de beni sevmiyorsun dedim. benimle resmen maddi getiri için evlendin dedm. yok hayır filan dedi. kapatırken de "seni çok seviyorum" dedi ağladı. ama bana hiç inandırıcı gelmedi

sanırım zorluk çıkarmayacak. yani inşallah :) yoksa bir avukat tutup tazminat nafaka ne istersem alacağım dedim. imza atarsan hiçbir şey istemicem dedm.

bakalım hayırlısı olsn :)

Yazık, aptallığına doymasın ne diyim...

Bir de erkeklerin tipik lafıdır bu Annenler Dolduruyor Seni.
Beni annemler dolduruyor madem seni kim dolduruyor deseydin.
Hayret bir şey ya..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…