2 ay önce nişan attim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ailenizin bulunduğu bir ortamda o hayvanla 2 saat aynı odada kilitli mi kaldınız? Aileniz kızımız nerde demedi mi, sözüm ona muhafazarklık bu değil diyeceğim ama muhafazakarlık tam olarak bu. Lütfen geri dönmeyin kendinizi geliştirin, kendinizi korumayı öğrenin. O aile içinde buna çok ihtiyacınız var.

O tokatları yiyorsun tüm aile orada ve sen halâ hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun
Ne deyim ki ben sana
Bana konu sahibi çok aklı selim gelmedi. Günaşırı hakaret işitiyor ardından şakır şukur tokatlar yiyor halen objektif yorum bekliyor. Muhtemelen evlense ölümüne dayak yiyecek.

Ya işte yolu açtım, durumları da iyiymiş ya kızınızı ya da yeğeninizi verin o psikopata diyemediniz mi? Ya da anneniz babanız abiniz yok mu şu akılsız akrabalarınızı sustursun. Ne demek bi tokatla bişey olmaz. Cahillik gördüm de böylesine ilk kez denk geldim

Bana konu sahibi çok aklı selim gelmedi. Günaşırı hakaret işitiyor ardından şakır şukur tokatlar yiyor halen objektif yorum bekliyor. Muhtemelen evlense ölümüne dayak yiyecek.
Gün aşırı hakaret yediğimi söylemedim kıskançlık üzerine tartışmalar yaşanıyordu ve sinir problemi mi vardı sanırım bilmiyorum 1 ay nişanlı kaldık zaten kıskançlıktan hakaret ediyordu gerizekali vs gibi en son olayda zaten tokat ve sonra bitti karşı taraf sürekli psikolojik olarak etkilemeye çalıştığı için sorun gercektne kimde diye yazdım yargilamasaydiniz keşke

Kıskançlıktan mı ah canım yaa kıyamam. Hakaret işte bildiğin hakaret. Ha kıskançlıktan ha durduk yere. Sana asla saygı duymuyor. Bu adam(!) size ağzına geleni sayıyor siz öfkeli, yok efendim kıskanç diyerek bunu indirgiyorsunuz. Velev ki siz hatalısınız, bunu ifade etmenin yolu hakaret ya da tokat mı olmalı.? Kusura bakmayın göz göre göre kendini ateşe atanları hiçbir zaman anlamayacağım.

Evet çok haklisiniz

Dünyadaki kalan tek kişi bu muydu merak ettim ?? Hadi dünyada tek kalsın kendimle yatardım yine o şahsiyetsizle ya yana gelmezdim..Hakareti, şiddeti kafana vura vura mi etti düşünme yetini kaybetmişsin ..

Begüm hanım silme şansınız var mı acaba konunun tamamı alıntı olduğu icin bende silemiyorum siz siler misiniz konu tamamıyla gözüksün istemiyorumda

Oktivus yorumunu silme şansın var mı konunun tamamı alıntılanmista gözüksün istemiyorum

Yorumunuzu silme şansınız var mı konunun tamamı alitnilida gözüksün istemiyorjm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…