- 6 Temmuz 2023
- 4.843
- 16.743
-
- Konu Sahibi mavigokyuzu11
İnanın derdimi anlatmaya çalışırken konuyu bile toparlamakta zorlandım hiç dikkat edemedimnoktalama işaretleri ve paragraf başıyla falan tanışmadınız mı hiç ?
Konu silmek yasak yalnız.Konuyla alakalı yazdığınız her şey icin teşekkür ederim
Bana konu sahibi çok aklı selim gelmedi. Günaşırı hakaret işitiyor ardından şakır şukur tokatlar yiyor halen objektif yorum bekliyor. Muhtemelen evlense ölümüne dayak yiyecek.O tokatları yiyorsun tüm aile orada ve sen halâ hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun
Ne deyim ki ben sana
Ya işte yolu açtım, durumları da iyiymiş ya kızınızı ya da yeğeninizi verin o psikopata diyemediniz mi? Ya da anneniz babanız abiniz yok mu şu akılsız akrabalarınızı sustursun. Ne demek bi tokatla bişey olmaz. Cahillik gördüm de böylesine ilk kez denk geldimBu yorumu görmek çok iyi geldi çünkü bana nisan atacaksın kimse gelip istemez Nisan atmis kizi gibi saçma söylemleri oldu psikolojin bozulduysa psikoloğa git dediler erkeği kadın yumuşatır kadın alttan alır bu çocukta bağırıyor ama sonradan kedi gibidir merak etme birdsha yapmaz dediler ben çok merhametsiz gaddar misim affetmeyerek şimdi oturmuş 2 aydır beni konusuyorlar durumları iyi yarin oburgun evlenir mutlu olur karısıyla sen pişman olursun bir tokatı ne kadsr abartmışım dersin sendede hata var hosgeldin dememissin kapıda ondan olmuş erkeğinde bir gururu var o her şeye rağmen ağlıyor barışmak istiyor femekki çok sevmiş seni şimdiki kızlar çok simarmis gibi dahada fazlası söylemler duyup duruyorum
Gün aşırı hakaret yediğimi söylemedim kıskançlık üzerine tartışmalar yaşanıyordu ve sinir problemi mi vardı sanırım bilmiyorum 1 ay nişanlı kaldık zaten kıskançlıktan hakaret ediyordu gerizekali vs gibi en son olayda zaten tokat ve sonra bitti karşı taraf sürekli psikolojik olarak etkilemeye çalıştığı için sorun gercektne kimde diye yazdım yargilamasaydiniz keşkeBana konu sahibi çok aklı selim gelmedi. Günaşırı hakaret işitiyor ardından şakır şukur tokatlar yiyor halen objektif yorum bekliyor. Muhtemelen evlense ölümüne dayak yiyecek.
Kıskançlıktan mı ah canım yaa kıyamam. Hakaret işte bildiğin hakaret. Ha kıskançlıktan ha durduk yere. Sana asla saygı duymuyor. Bu adam(!) size ağzına geleni sayıyor siz öfkeli, yok efendim kıskanç diyerek bunu indirgiyorsunuz. Velev ki siz hatalısınız, bunu ifade etmenin yolu hakaret ya da tokat mı olmalı.? Kusura bakmayın göz göre göre kendini ateşe atanları hiçbir zaman anlamayacağım.Gün aşırı hakaret yediğimi söylemedim kıskançlık üzerine tartışmalar yaşanıyordu ve sinir problemi mi vardı sanırım bilmiyorum 1 ay nişanlı kaldık zaten kıskançlıktan hakaret ediyordu gerizekali vs gibi en son olayda zaten tokat ve sonra bitti karşı taraf sürekli psikolojik olarak etkilemeye çalıştığı için sorun gercektne kimde diye yazdım yargilamasaydiniz keşke
Evet çok haklisinizKıskançlıktan mı ah canım yaa kıyamam. Hakaret işte bildiğin hakaret. Ha kıskançlıktan ha durduk yere. Sana asla saygı duymuyor. Bu adam(!) size ağzına geleni sayıyor siz öfkeli, yok efendim kıskanç diyerek bunu indirgiyorsunuz. Velev ki siz hatalısınız, bunu ifade etmenin yolu hakaret ya da tokat mı olmalı.? Kusura bakmayın göz göre göre kendini ateşe atanları hiçbir zaman anlamayacağım.
Begüm hanım silme şansınız var mı acaba konunun tamamı alıntı olduğu icin bende silemiyorum siz siler misiniz konu tamamıyla gözüksün istemiyorumdaBana tokat atan adamı alır amcalarımın önüme atarım, çiğ çiğ yesinler. Yüzükler takılınca aileni görmüştür, hiç utanması yoksa anasını babasını akrabasını gördüğü kızın ailesinden de utanmıyor. Bunları yetiştirenin 7 sülalesini kör kuyulara atmak gerekir.
Sen de eğer seni döven adamla barışırsan sana da yazıklar olsun.
Oktivus yorumunu silme şansın var mı konunun tamamı alıntılanmista gözüksün istemiyorumAyy kurtuldugun icin muhtac insanlara yardim et sadaka ver bu ne bee. Bi tokati cok buyutmussun ne demek manyaga bak. Sikayet et uzaklastirma aldir buna manyak. Nasi manipule ediyo. Vurdum ama senin yuzunden ne demek asil gerizekali kendisi. Boylelerini hadim ediceksin ki evlenip kimseyi yakmasinlar
Yorumunuzu silme şansınız var mı konunun tamamı alintilida gözüksün istemiyorum efendimSan
a tokat attı ve sen sadece oturup ağladın mi ? Mahalleyi birbirine katsaydin. O ortamda rezil etseydin. affetmek istediğin için sesini cikarmamissin. Bunu sokaktaki kediye anlatsan miyavlaya miyavlaya ayrıl derdi.
En iyisini yapmışsın.O sana tokat atarken sen niye ona vurmadın.Yada evde kimse yokmuydu bagirsaydin evlensem sürekli dayak yersin bu kişiden.Konuyla alakalı yazdığınız her şey icin teşekkür ederim
Yorumunuzu silme şansınız var mı konunun tamamı alitnilida gözüksün istemiyorjmSakın barışma haklısın. Senin yerinde ben olsaydım attığı yüzüğü alır tüm ailenin içine götürür ayrılıyoruz böyle böyle psikopatlıkları var der ailemi de alır çıkardım oradan. Bu şiddet ve hakaretin devamı bin katı şeklinde gelir. Ve her şiddet hakaretin sorumlusu senmişsin gibi gösterir. Manipüle de var. Ayrılman en doğru karar olmuş. Yalvarmalarına kanma. Erkek adam ağlıyosa seviyodur gibi bişey yok. Seviyosa bu hareketleri sana yapamaz, kılına dokunmaya kıyamazdı.
Efendim yorumunuzu silebilir misiniz heosi alintillida gözüksün istemiyorumYarısını okuyabildim, allah kurtarmış seni kardeş, bi yoksunu sevindir. Diğer konular (barış falan) tartışmaya dahi kapalı
Yorumunuzu silme şansınız var mı konunun heosi gözüksün istemiyorum daYani kusura bakma ama bukadar yaptığı saygısızlıktan sonra hala buraya yazıp yorum bekliyorsan belki gerizekalı kısmında haklı olabilir
Daha ne kurcalıyosun. Sil engelle heryerden iletişimi kes.