2 ay önce nişan attim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
akrabalarimizin erkek adam ağlarsa seviyordur imajını verdi ve suan herkesin gözünde ben haksızım bir tokatı çok abartirp bitirmişim
akrabalarını dizelim sıraya hepimiz onları tokat manyağı yapalım onların iyiliği için! abartıp dur derlerseler onların hatası.

Bunlar akraba falan değil düşman sakın böyle manipülasyonlara gelme. Bugün bir tokat atan yarın kolunu bacağını k*rar. O zaman boşanmaya kalksan yine sende suç bulurlar.

Çok benzerini yaşamış biri olarak asla inanmayın demeye geldim. 1 ay içinde tanışıp 1 ay nişanlı kalmıştım. Asla hakaret ve şiddet yoktu(olsaydı benim elimde armut toplamazdı ya ) ama dışarı çıkamazsın, benden izinsiz kimse ile konuşamazsın , beni arama ben aradığımda sadece konuşacağız gibi gibi saçma salak kuralları vardı. Asla beni aramazdı ben arardım. Bir gün böyle yapacaksan neden nişan yaptın dedim ? Erkek adam böyle yapar ben erkeğim dedi. Annesine arayıp söyleyince annesi erkektir o ne derse huyuna git dedi. Bende aradım gel pılını pırtını al çık hayatımdan dedim. Oda geldi aldı. 1 hafta aramadı 2 hafta aramadı. Bende aramadım. 3.hafta zırlamaya başladı. Özürler hediyeler. Her şey çok daha güzel olacak gibi gibi sözler. Asla inanmadım. 5 ay sonra hayatımdan zorla çıktı

Demem o ki numaranızı değiştirin. Asla cevap vermeyin. Size hakaret ettiğinde ya da şiddet uyguladığında yüzüne tükürmediğiniz için pişman olun sadece. Kurtulmuşsunuz verilmiş sadakanız varmış. Etrafımdaki insanlar hakkımda çok fazla konuştular. Bazılarına ağız payı verdim bazılarını duymadım bile.

Şimdi evliyim. Bebişimi bekliyorum. Zaman çok hızlı akıyor. Kimsenin sözüne inanma. Annen baban arkanda ise asla yüzüne bile bakma. Değillerse yine de bakma anneni babanı da dinleme.

Allah kolaylık versin

Afedersin de. He ya ben salağım git sen akıllısını bul de geç ve sakın o bilmiş akrabalarının bir tokattan ne olur canım laflarını falan dinleme. Nişan da bunu yapan yarın evlenince Allah korusun. Tam sokma akıllıymış ha

İstedikleri gibi davransinlar kimse sana zorla ever dedirtemez ailende arkandaysa sıkıntı yok

Ay ne kadar anlayışlı bir eş adayı tokat atmak için namazının bitmesini beklemiş bak bu devirde böyle merhametli insan bulmak çok zor.
Sizi sindirmiş sindirmiş her fırsatta eziklemiş okurken diyorum hah tam burda resti çekmiştir artık diyorum yok hala konuşup düzeltmek isteyen taraf olmuşsunuz sonra devam ediyorum okumaya hakaretler manipüleler gırla gitmiş hah tamam artık burda resti çekmiştir diyorum yok içerde akrabalar var diye bir şey yok gibi davranmak istemişsiniz falan.
Nihayetinde nişanı atmışsınız ki böyle tesir altındayken yine iyi karar alabilmişsiniz vallahi hayret ettim.
Bundan sonrası için kapınızda da yatsa lütfen kendinize olan saygınız için bir daha bu adamı hayatınıza almayın.

Çok şey söyledim başlarda ama faydası yok o yüzden yazdığı mesajlara cevao dahi vermeden engelliyorum başka hesaptan yazziyor onunla diyologa girio beni nie bırakmıyorsun demek bile artık istemiyorjm
Engelleme bile gorme mesajlarını sende okuma sil gitsin sen engelledikce aklında hala etkilesim halindeyim diye düşünüyor zaten 1 2 sene sonra vazgeçer yazmaktan

Bu yorumu görmek çok iyi geldi çünkü bana nisan atacaksın kimse gelip istemez Nisan atmis kizi gibi saçma söylemleri oldu psikolojin bozulduysa psikoloğa git dediler erkeği kadın yumuşatır kadın alttan alır bu çocukta bağırıyor ama sonradan kedi gibidir merak etme birdsha yapmaz dediler ben çok merhametsiz gaddar misim affetmeyerek şimdi oturmuş 2 aydır beni konusuyorlar durumları iyi yarin oburgun evlenir mutlu olur karısıyla sen pişman olursun bir tokatı ne kadsr abartmışım dersin sendede hata var hosgeldin dememissin kapıda ondan olmuş erkeğinde bir gururu var o her şeye rağmen ağlıyor barışmak istiyor femekki çok sevmiş seni şimdiki kızlar çok simarmis gibi dahada fazlası söylemler duyup duruyorum

Ağız dolusu bir küfrederim bunlara sakın yemeyin bu lafları. Psikolojinizde bozulmasın ne var nişan atmakta? Evlenirse ilerde karısıda bu durumda olacak mutlu falan olmayacaklar
Ortak akrabalarınız kendi kızlarını versin o zaman. Sakın barışmayın
Akrabalarınız size bu adamı övdüğünde achoi'nin yazdığını söyleyin madem seviyor muhteşem bir adam kızlarını versinler bu adama. Kızları alttan alsın yumuşatsın bu kalası.

Çok haklısınız bana kendim sorgulatacak kadar manipülasyon uyguluyorlar
İşte buna neden izin veriyorsunuz. Biraz özgüvenli olun konuşanlara ağzının payını verin tamam siz kocalarınizdan tokadı yeyip yeyip oturun evinizde ben oturamam deyin. Sizi ezebileceklerinin farkına varmışlar ki bu kadar üstünüzde tepiniyorlar nişanlınız ailesi akrabaları kendi aileniz hepsi..

Çok şey soyledim ama insanoğlu arsız mi desem ne desem.bilemiyorum

Çok şey soyledim ama insanoğlu arsız mi desem ne desem.bilemiyorum
O halde onlarla biraraya gelmeyin, arkanızdan konuşuluyorsa size lafı taşıyan kimse söyleyin onlardan bahsetmesin size. Kendi ailenize de evleneyim bir sinir anında beni hastanelik etsin haberlere mi çıkayım bunu mu istiyorsunuz deyin barışmanız için baskı yapmasınlar. Çalışıyor musunuz ?
Nişan attınız diye başka talipleriniz olmayacak diye bir şey yok siz hele bir toparlanin kendi yolunuza bakın her şeyi kısmet

Alsın oğullarını başlarına çalsınlar. İnanma asla inanma. Bana kimse bunları yüzüme söyleyemedi. Ama arkamdan daha beterlerini yaptılar biliyorum.

Evet ben merhametsiz gaddarım diyin. Siz merhametli oldunuz da ne oldu ? Başınız göğe mi erdi diyin. Bir tokadı çok fazla abartın. Hatta öyle abartın ki aileniz bile şok olsun. Keşke o tokadı atınca sizde bir tane ona atsaydınız. Dinsizin hakkından imansız gelir. Merak etmeyin çıkar ahınız inşallah.

Bana da çok dediler. Pişman olacağın şeyi yapma diye. Annem babam değil. Elalem bunu diyen. Bende dinlemedim. O pislik erkek bozuntusu da şimdilerde evde kalmış huysuz biri olarak geçiyormuş. Ne olacaktı başka ?

Bu devirde ben sana hoş geldin demedim diye sen bana hakaret et sonra da benden özür bekle ! Yok devenin nalı artık. Bitti o dönemler. Boş verin. Önce insan olmayı öğrensin Allah’ın ayısı. Sonra hoş geldin denilmeyi belki hak ederler.

Çok sukur ailemde öyle şeyler demedi ama birinci dereceden yakınlarım akrabalardan bazıları söyledi bunları okul okuyorum ben Bana okumuş kız şımarık olur dediler türlü türlü şeyler ama hepsiyle konusmayi kestim numaramı değiştirdim ailemi arayıp bunları söylemeye başladılar

Ailenizde engellesin bir süre bunları. Bizi de hiç tanımadığımız akbabalarımız aramıştır. Kadın sabah kahvaltı yapmadan sizin kıza ne olmuş diye arıyordu. Aman hepsi ne kadar boş şeyler.

Daha sonra o akbabanın torunu da nişan attı. Ama biz bir kere bile aramadık. Kız bana mesaj attı ki bu psikolojiyi nasıl atlattın diye. Bende baya konuşmuştum süreci.

Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın

Kızım gözünü aç. İyi mal olsa sana bırakmazlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…