Çok benzerini yaşamış biri olarak asla inanmayın demeye geldim. 1 ay içinde tanışıp 1 ay nişanlı kalmıştım. Asla hakaret ve şiddet yoktu(olsaydı benim elimde armut toplamazdı ya ) ama dışarı çıkamazsın, benden izinsiz kimse ile konuşamazsın , beni arama ben aradığımda sadece konuşacağız gibi gibi saçma salak kuralları vardı. Asla beni aramazdı ben arardım. Bir gün böyle yapacaksan neden nişan yaptın dedim ? Erkek adam böyle yapar ben erkeğim dedi. Annesine arayıp söyleyince annesi erkektir o ne derse huyuna git dedi. Bende aradım gel pılını pırtını al çık hayatımdan dedim. Oda geldi aldı. 1 hafta aramadı 2 hafta aramadı. Bende aramadım. 3.hafta zırlamaya başladı. Özürler hediyeler. Her şey çok daha güzel olacak gibi gibi sözler. Asla inanmadım. 5 ay sonra hayatımdan zorla çıktı
Demem o ki numaranızı değiştirin. Asla cevap vermeyin. Size hakaret ettiğinde ya da şiddet uyguladığında yüzüne tükürmediğiniz için pişman olun sadece. Kurtulmuşsunuz verilmiş sadakanız varmış. Etrafımdaki insanlar hakkımda çok fazla konuştular. Bazılarına ağız payı verdim bazılarını duymadım bile.
Şimdi evliyim. Bebişimi bekliyorum. Zaman çok hızlı akıyor. Kimsenin sözüne inanma. Annen baban arkanda ise asla yüzüne bile bakma. Değillerse yine de bakma anneni babanı da dinleme.
Allah kolaylık versin