2 ay önce nişan attim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir aslında sonraki gün herkese soyledim duyuldu tartışmalar çıktı ama ortak akrabadaki olan insanlar bu nasıl kızmış bir tokat icin neler yaptı biz eskiden ne fedakarlıklar yaptık kocamiza dediler
Yok muymuş kızları mızları, onlara alsınlar, kızları fedakarlık yapsın. Elin kızına makbul kadınlık dersi vermek kolay.

Hayir aslında sonraki gün herkese soyledim duyuldu tartışmalar çıktı ama ortak akrabadaki olan insanlar bu nasıl kızmış bir tokat icin neler yaptı biz eskiden ne fedakarlıklar yaptık kocamiza dediler
Kocan değil kocan olsa da eski zaman değil. Terbiyesizlere bak. Hiç bir saniye bile pişman olma. Ömür boyu sana aptal gerizekalı diyen ve sürekli döven bir adamdan kurtulamazdin.

Eski nesil oyleymis kocasi dovse de sovse de bir sey demezlermis bir de cok iyi gibi yeni evleneceklere de ayni akili veriyorlar saka gibi gercekten
Bir tokat dedikleri saygisizlik, terbiyesizlik, sevgisizlik, sizi onemsememe, “sana simdi bunu yapiyorum evlenince daha kotuleri gelecek” deme , ben erkegim her seyi yapabilirim deme, ben boktan bir herifim demenin acilimi yalniz.
Sakin o cahil ve kendine saygisi olmayan akrabalarinizi dinleyip barismayin, hayatinizi yakarsiniz.

Sorsana ben gerizekali salaksam neden hala pesimdesin??? Bırak git de.

Sizde de bi tuhaflık yok değil.
Çok şey söyledim başlarda ama faydası yok o yüzden yazdığı mesajlara cevao dahi vermeden engelliyorum başka hesaptan yazziyor onunla diyologa girio beni nie bırakmıyorsun demek bile artık istemiyorjm

Kocan değil kocan olsa da eski zaman değil. Terbiyesizlere bak. Hiç bir saniye bile pişman olma. Ömür boyu sana aptal gerizekalı diyen ve sürekli döven bir adamdan kurtulamazdin.
Denecek çok güzel laf vardı orda, aferin gerizekalı, bükülen belin de madalyası galiba, hayrını gör derdim de bu kız onu demez.

Sakın barışma haklısın. Senin yerinde ben olsaydım attığı yüzüğü alır tüm ailenin içine götürür ayrılıyoruz böyle böyle psikopatlıkları var der ailemi de alır çıkardım oradan. Bu şiddet ve hakaretin devamı bin katı şeklinde gelir. Ve her şiddet hakaretin sorumlusu senmişsin gibi gösterir. Manipüle de var. Ayrılman en doğru karar olmuş. Yalvarmalarına kanma. Erkek adam ağlıyosa seviyodur gibi bişey yok. Seviyosa bu hareketleri sana yapamaz, kılına dokunmaya kıyamazdı.

Sakın geri adım atma ve barışma kurtulmuşsun şükret. Çevrenin ne dediği de bir gram umrunda olmasın. Allah korusun ilerde başına bir şey gelirse 2-3 gün ah vahh ederler sanki kendileri ayıplamamış gibi keşke ayrılsaymış derler.Olan sana olur.

Yarısını okuyabildim, allah kurtarmış seni kardeş, bi yoksunu sevindir. Diğer konular (barış falan) tartışmaya dahi kapalı

Ortak akrabalardan dolayi tanıyordum kendisini ama sevgili uzun konuşma donemlerimiz olmadı birbirimizi çokta tanimiyorduk görücü usulü gibi bir şeyde diyebiliriz
Bu adamın siniri bana çok dişil geldi. Sizinle sanki bir kadın gibi kavga ediyor. Çirkef bir de çenesi var öff.

Yani kusura bakma ama bukadar yaptığı saygısızlıktan sonra hala buraya yazıp yorum bekliyorsan belki gerizekalı kısmında haklı olabilir

Daha ne kurcalıyosun. Sil engelle heryerden iletişimi kes.

Yarın öbür gün kucağınız da çocuk ortada kaldığınızda aynı Elalem bu defa niye evelndin sen bununla diye konuşur. Yani her durumda seni suçlarlar. Hem eski nişanlınızdan hemde bu şekilde konuşanlar dan uzak durun. Size zarardan başka bir şey getirmez bunlar.

Şimdiden bu kadar tokat atıp gerizekalı diye asagilayan, hoşgeldin demedin diye yüzüğü suratına atan insan kılıklı ilerde neler yapmaz. Kuyruğunu kistirip dönmesine inanma. Yalan. Affedersen iki gün sonra daha beterini yaşatır Allah korusun. Tüm suçu da sana atmış şeref yoksunu... Tavsiyem sosyal medya hesaplarını kapat veya dondur. Bir süre sana ulasamasin, elbet pes eder. Vazgeçer uğraşmaktan. Numaranı kesinlikle değiştir ve o insan kılıklınin akrabalarına ya da tanıdıklarına asla verme. Sana ulasamasin mümkünse şehrini bile değiştir böyle bir manyaktan her şey beklenir.

Kocan için fedakarlık yapman hele de tokat yemen gerekmez. Onların lafına bakma sana söyleyenlere de ki; zaman değişti artık onlar eskidendi. Şimdi kıymet bilene evlenme zamanı tokat atanla değil.

tokat atmasına ben sebep olmuşum kapıda hosgeldin demeyerek onu yarı yolda bırakmışım bu ilişkiyi ben bitirmişim bir tokat icin kıyameti koparmisim
Yuh diyorum sayın seyirciler
"Sen bana tokat attırdın" diye kör gözüme parmak manipülasyon da ilk kez görüyorum!
Sakın dönmeye kalkmayın, sakın ha.
Evlenince daha beterlerini yapcak, daha nişanda bu kadar öküzleşiyorsa.
Geç olmadan kendinizi korumayı başarmışsınız, asla geri dönmeyin lütfen.

Bu nasıl bir hayat boğuldum resmen okurken. İnan bana sevgi bu değil seven erkek bu değil sakın sakın sakın inanma kime ne iyilik yaptın bilmem Allah seni öyle bir hayvandan kurtarmış ki şükür namazları kıl çocukları sevindir.

Ortak akrabalardan dolayi tanıyordum kendisini ama sevgili uzun konuşma donemlerimiz olmadı birbirimizi çokta tanimiyorduk görücü usulü gibi bir şeyde diyebiliriz
Tanımışsınız işte daha fazlasına hiç gerek yok. Nişan takılınca dayak ve hakaret edebilirim diye düşünen bi ailede büyümüş, evlenince hastanelik etmeye başlar.
Odaya kilitlemek ne psikopatça, ya orda başka bir şeye kalkışsaydı? Malum hassasiyetlerinizin oldu belli üstelik. Çocuk yanında tokat atan ötekini de yapar o da şiddet?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…