2. Aşılama

Merhaba kızlar, ben de 2. aşılama tedavime başladım 5 Ocak'ta 50iu Gonal-f ile. Tedavinin 9. günü 14,5 mm'ye ulaşmış bir folikülüm vardı, ancak 11. gün kontrolümde bunun 11 mm'ye düştüğü söylendi ve ilaç dozum 75iu'ya yükseltildi. 13. gün kontrolümde, yani bugün, ise hiçbir ilerleme olmadığı söylendi ve 15. güne tekrar kontrol randevusu verdiler. İlaç dozu 75iu devam. Yine bir gelişme olmazsa, aşılama iptal ve bir sonraki döngüde tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor. Bunu yaşayan var mı aranızda? Yani folikülü belli bir noktaya kadar gelişip, sonra küçülen?
Onceki asilamamda 6 yumurtam vardi sonradan 3e düştü benimde

Merhaba kızlar, ben de 2. aşılama tedavime başladım 5 Ocak'ta 50iu Gonal-f ile. Tedavinin 9. günü 14,5 mm'ye ulaşmış bir folikülüm vardı, ancak 11. gün kontrolümde bunun 11 mm'ye düştüğü söylendi ve ilaç dozum 75iu'ya yükseltildi. 13. gün kontrolümde, yani bugün, ise hiçbir ilerleme olmadığı söylendi ve 15. güne tekrar kontrol randevusu verdiler. İlaç dozu 75iu devam. Yine bir gelişme olmazsa, aşılama iptal ve bir sonraki döngüde tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor. Bunu yaşayan var mı aranızda? Yani folikülü belli bir noktaya kadar gelişip, sonra küçülen?
Benim hiç büyümedi canım tam 21 gün sonra büyüdü gonalf le ama olabiliyor bu senin yaşadığın durum belki sonradan yetişir bir tanesi

Benim tutmadı bu sabah hasta oldum🥺 çok kötüyüm ağlamak istiyorum ama işteyim ortamım hiç müsait değil. Çok doluyummm
Canım çok üzüldüm senin adına bütün duygularını dolu dolu yaşa üzülme desem aynı acılardan geçiyorum biliyorum elde değil maalesef 🤷🏼‍♀️ Allah seninle olsun inşallah ❤️
Umarım hiç ummadığın anda duan kabul olur kolaylıkla sağlıkla 🤲🏻

Selamlar tam bir hafta oldu aşılama olalı arada karın ağrısı giriyor anlik ama geçiyor hemen böyle ayaklarını üşüttüğündeki gibi bu da mi ilacın etkisi yaşayan var mi duphaston kullaniyorum

Benim hiç büyümedi canım tam 21 gün sonra büyüdü gonalf le ama olabiliyor bu senin yaşadığın durum belki sonradan yetişir bir tanesi
Bugün kontrolde yine büyümemiş göründüğü için doktor tedaviyi kesti. Bir sonraki reglimde 3. aşılamaya başlayacağız. Ben tedavi sürecine başlamadan önce ovulasyon testi kullandığımda 22. günde yumurtlama görmüştüm mesela. Bunu onlara da söyledim ama ilgilenmediler. Bakalım... Bu döngüm bitene kadar biz yine doğal yollardan denemeye devam ederiz, belli mi olur?

3 tanesi tamamen mi kaybolmuştu? Benim bu kontrolde de aynı boyuttaydı yumurtam, doktor tedaviyi kesti o yüzden, bir sonraki reglde 3. aşılamaya başlayacağız.
Evet tamamen kaybolmuştu hayırlısı olsun hakkinda demekki dogru zaman degilmis hem biraz dinlenmis olur vücudun

Bugün kontrolde yine büyümemiş göründüğü için doktor tedaviyi kesti. Bir sonraki reglimde 3. aşılamaya başlayacağız. Ben tedavi sürecine başlamadan önce ovulasyon testi kullandığımda 22. günde yumurtlama görmüştüm mesela. Bunu onlara da söyledim ama ilgilenmediler. Bakalım... Bu döngüm bitene kadar biz yine doğal yollardan denemeye devam ederiz, belli mi olur?
Ben vazgeçtim hatta bırakmak istedim uzun sürerse kalitesiz olacağına inandım ama doktor her defasında sabret acele etme dedi 21. Günde büyüdü çok sükür ovulasyonla mutlaka takip edin iğneyle daha da kaliteli güzel büyür bu sefer belki vardır bundada bir hayır vazgeçmeyin bir gün dolu bir gün boş devam etmeye çalışın inşallah dualarınız kabul olur bebegınıze kavuşursunuz 🌸

3 tanesi tamamen mi kaybolmuştu? Benim bu kontrolde de aynı boyuttaydı yumurtam, doktor tedaviyi kesti o yüzden, bir sonraki reglde 3. aşılamaya başlayacağız.
Tedaviyi bırakmak yerine dozunu arttırsaydı yumurtalarınız gelişim gösterirdi benimde yavas yavas doz arttırımı oldu

Ve yumurtlar bir noktaya kadar büyüyüp sonradan küçülüyor yada dediği gibi kaybolup gidiyor bianda bu normal bir sey

X