2. Aşılama

Bende bilmiyorum inan ilk sefer e2 baktılar progestan da bakıldı
Aşılamada idrara sıkısık gittim ultrasonla karnımdan bakılarak yapıldı yarım saat dinlenmiştim

İkicide sadece progestan bakıldı e2 için 2 kere yalvardım bakmadı
İdrara yine sıkışıktım ama ultrasonla bakılmadan yapıldı 15 dk yattım
Benim devlet hastanesi olmasına rağmen kan vermekten artık kolum delik deşik oldu. Ama aşılama yapılırken hiç ultrason ile bakmadılar eski usul yaptılar ona rağmen tutanlar var bence kalbini bozma inşallah olur demek ki zamanı var hep öyle teselli ediyorum ben kendimi tabi özlem duygusu daha ağır basıyor 😊

Bundan önceki doktora da d vitamini baktiralim dediğim de magnezyumunu bilmem neyini niye merak etmiyorsun vs diyip baktirmamisti. Şansım yok galiba...

Asilama olurken ultrason bakilmasimi gerekiyor ,? Benim ikisinde de birgun önce yumurta oluşumu için muayene edip igne yapıp ertesi gün direkt asılma yapıldı 1 saat dinlendirdi. Ve ikisinde de sonrasi için hiç bir ilaç vermedi

Asilama olurken ultrason bakilmasimi gerekiyor ,? Benim ikisinde de birgun önce yumurta oluşumu için muayene edip igne yapıp ertesi gün direkt asılma yapıldı 1 saat dinlendirdi. Ve ikisinde de sonrasi için hiç bir ilaç vermedi
Benim de aynı şekilde özeller de daha çok ultrasonla yapıyorlar diye duydum ben

Benim devlet hastanesi olmasına rağmen kan vermekten artık kolum delik deşik oldu. Ama aşılama yapılırken hiç ultrason ile bakmadılar eski usul yaptılar ona rağmen tutanlar var bence kalbini bozma inşallah olur demek ki zamanı var hep öyle teselli ediyorum ben kendimi tabi özlem duygusu daha ağır basıyor 😊
Benim de aynı şekilde özeller de daha çok ultrasonla yapıyorlar diye duydum ben

Normalde bakılıyor diye biliyorum kimle konussam bakmışlardı bana da baktılardı normalde ama bu sefer çok farklı oldu belki de hayırlısı böyledir 🤷🏼‍♀️

Kızlar ne zaman test yaptırcaksınız kan testi
Ben önce evde test yaparım 14.gun falan çizgi mizgi görünürse kan testi veririm diye düşünüyorum. Çünkü geçen sefer 10. Gün yaptim test hiç bir çizgi yoktu. Kana gitmedim reglide oldum zaten sonra. Erkenden gidip üzülmek istemiyorum

Ben önce evde test yaparım 14.gun falan çizgi mizgi görünürse kan testi veririm diye düşünüyorum. Çünkü geçen sefer 10. Gün yaptim test hiç bir çizgi yoktu. Kana gitmedim reglide oldum zaten sonra. Erkenden gidip üzülmek istemiyorum
Bende öyle yapmayı çok istiyorum Dayanabilirsem tabi sanmıyorum ama 🙄
Günler geçmiyor

Bende öyle yapmayı çok istiyorum Dayanabilirsem tabi sanmıyorum ama 🙄
Günler geçmiyor
Dayan diren :) Rabbım şu gecenin huyu suyu hürmetine gönlümüze ferahlık versin. Maddi manevi zor bir süreç hepimiz için. O güzel haberi bizlere mujdelesin insallahhh emeklerimiz bosa cikmadan tez zamanda kavuşalım hasretle bekledigimize

Dayan diren :) Rabbım şu gecenin huyu suyu hürmetine gönlümüze ferahlık versin. Maddi manevi zor bir süreç hepimiz için. O güzel haberi bizlere mujdelesin insallahhh emeklerimiz bosa cikmadan tez zamanda kavuşalım hasretle bekledigimize
Aminnn 🤲🏻🥺 evet cok zor birde bı belirtiler insanı maf ediyor maalesef bugün benim doğum günüm tek dileğim hepimizin sağlıkla kolaylıkla gebe kalması 🤲🏻🥺❤️

Aminnn 🤲🏻🥺 evet cok zor birde bı belirtiler insanı maf ediyor maalesef bugün benim doğum günüm tek dileğim hepimizin sağlıkla kolaylıkla gebe kalması 🤲🏻🥺❤️
Aa doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun eşinle sevdiklerinle ve tabi ki insallahhhh bebeginle🌸🌸 aslında buralarda çok okuyup karıştırmakta bizleri çok etkiliyor bence. Ya da beni bilmiyorum :) ama bakmadan duramıyor da insan

Aa doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun eşinle sevdiklerinle ve tabi ki insallahhhh bebeginle🌸🌸 aslında buralarda çok okuyup karıştırmakta bizleri çok etkiliyor bence. Ya da beni bilmiyorum :) ama bakmadan duramıyor da insan
Teşekkür ederim ☺️ aminnn inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz inşallah 🤲🏻
Yatıyorum sürekli iş yapmıyorum bunalıyorum yat kalk buraya bakıyorum yoksa zaman hiiç geçmeyecek

Hayır almadılar en son 1 ay öncesinde vermiştim zaten 1 ay sonra da aşılamaya gittim o sonucuma da baktılar mı bilmiyorum
İşte aslında bakılması gerekiyor canım e2 (yumurta kalitesini) progestan filan bakılması lazım ama bana da e2 bakmadı progestan bakmış ona da bir sey demedi iyi kötü bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Teşekkür ederim ☺️ aminnn inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz inşallah 🤲🏻
Yatıyorum sürekli iş yapmıyorum bunalıyorum yat kalk buraya bakıyorum yoksa zaman hiiç geçmeyecek
Bende öyle paso yatış. İşten de izin aldım bu hafta için. Kafa dağıtmak lazım vücudumu çok dinlemeye başlıyorum. Hiç Bi belirtim olmayınca bende niye olmuyor a dusuyorum

X