- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
Bende vazgeçtim test yapmıcam korkuyorum hayali bile güzelYok yapmadım henüz son güne kadar beklemek istiyorum tek çizgi görünce moralim bozuluyor çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende vazgeçtim test yapmıcam korkuyorum hayali bile güzelYok yapmadım henüz son güne kadar beklemek istiyorum tek çizgi görünce moralim bozuluyor çünkü
Aynen öyle bekleyelim bakalım hayırlısı olsun hakkımız da inşallah güzel haberler alırız yaBende vazgeçtim test yapmıcam korkuyorum hayali bile güzel
Az kaldı azzz inşallah hayırlı haberler alırızAynen öyle bekleyelim bakalım hayırlısı olsun hakkımız da inşallah güzel haberler alırız ya
İnşallah hersey yolundadır güzel seyler oluyordur onları hissedıyoruzdur günler geçmiyorBen ilaç kullanmiyorum ama aynı şekilde benim de öyle oluyor. Unuttum heralde diyorum. Bianda kramp girip gidiyo
Merhaba benimde 2 aşılamam olucak 24.01 de yapılacak 6.02.2024 de test günümMerhaba kızlar 2. Aşılamamı 11 ocakta yaptırdım pcos var günler geçmiyor benim gibi aşılama yaptıranlar birbirimze destek olalım
İnşallah hayırlısıyla olursunuz sonunda hayırlı haberler alırsınızMerhaba benimde 2 aşılamam olucak 24.01 de yapılacak 6.02.2024 de test günüm
İyi olmanıza sevindim bol bol dinlenin birde kabak çekirdeği ve her gün avokado yemeye çalışın tutunmaya yardımcı oluyorİyi günler merhaba ben iyiyim bugün 6. Günüm hiçbir belirti yok şu anlık hayırlısı inşallah
Merhaba canım bende sadece adet agrisi oluyor ara ara sanirim yine olmadi sen nasılsın
Adet sancısı ama ilk aylar hamile kalsak bile olucak diye biliyorum adet olduğumuz zamanlarda belli olmaz yani ondam adet olmadıkça umudunu kesme bende nefes darlığı var bugün aşırı birde aynı karın kasık ağrılarım devamMerhaba canım bende sadece adet agrisi oluyor ara ara sanirim yine olmadi sen nasılsın
Benim karın kasık ağrıları devam canımm göğüslerim aynı hassas aşırı derecede nefes darlığı var anlamadım nedenini belim de ağrıyor belli olmuyor ki belirti veren bünye de var hiö belirti vermyende regl olmadıkça umut her zaman var canını sıkmaaIyiyiiiz canim sen nasilsiiinnn ? Belirti var miii bende sıfır
Merhaba benim arada bi üşütmede karin agrisi olur ya hani ishalde falan öyle ağrı saplanıp çıkıyor belirti falan yok yani zaten umudum da yok hiç kaçıncı gün idrar testinde çıkiyordu ben hiç test yapmadim önümüzdeki cumartesi kan vermem lazim fakültede yaptirdigim icin kan testi istiyorlar her durumda
İnşallah hepimizin duaları kabul olur hepimiz gebe kalırızHadiii inşallah bu belirtilerin güzel sonuclansin amiiinnnnn