2. Aşılama

İşte aslında bakılması gerekiyor canım e2 (yumurta kalitesini) progestan filan bakılması lazım ama bana da e2 bakmadı progestan bakmış ona da bir sey demedi iyi kötü bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Devlet o kadar detaylı ilgilenmiyor ben memnunum gittiğim hastaneden ama bende de eşimde de hiçbir sorun yok zaten belki önceki sonuçlara bakmışlardır bir sorun olsa söylerlerdi herhalde

Belim ağrıyor bazen ama anlamıyorum yatmaktan mi başka biseyden mi. Onun dışında yok bisey. Göğüs ağrısı hassasiyet vs hiç yok
bazen belirti göstermiyor kuzum bak ben gecen sefer dibine kadar yaşadım ama sonuç negatif inşallah senin ki pozitif olur 🫶🏻

Devlet o kadar detaylı ilgilenmiyor ben memnunum gittiğim hastaneden ama bende de eşimde de hiçbir sorun yok zaten belki önceki sonuçlara bakmışlardır bir sorun olsa söylerlerdi herhalde
Yani sıkıntılı bir sey olsaydı söylerdi doktor inşallah hersey yolunda gitmiştir gidiyordur bebegine kavuşursun 🤲🏻

Herkese merhaba, ben aşılama yaptırmadım ancak konuya göz atıyorum. Aşılama işlemi nasıl yapılıyor?

Merhaba arkadaşlar bende 2. Aşılama için gün bekliyorum. Bu sabah ok insallah yumurta takibi var. Aranızda olup sizlerle bu süreci beraber geçirmek isterim

Kızlar meraba bende 8 ocakta ilk aşılamamı yaptım. Son bikaç gündür aşırı bel ve kasık ağrılarım var. Önce evde test yapmak istiyorum sizce hangi gün yapmalıyım? Bugün yapsam çok mu etken olur? Ovitrelleyi 7 ocak gece 02:00 da yapmıştım

Kızlar meraba bende 8 ocakta ilk aşılamamı yaptım. Son bikaç gündür aşırı bel ve kasık ağrılarım var. Önce evde test yapmak istiyorum sizce hangi gün yapmalıyım? Bugün yapsam çok mu etken olur? Ovitrelleyi 7 ocak gece 02:00 da yapmıştım
Canım bence 4 5 gün daha bekle ama bence tabii

Bencede bekle 13. Hatta dayanabilirsen 14. Gun yap yani erken yapilan test gerçekten felaket mod dusuruyor inşallah tutmustur 🌼

Merhaba kızlar, ben de 2. aşılama tedavime başladım 5 Ocak'ta 50iu Gonal-f ile. Tedavinin 9. günü 14,5 mm'ye ulaşmış bir folikülüm vardı, ancak 11. gün kontrolümde bunun 11 mm'ye düştüğü söylendi ve ilaç dozum 75iu'ya yükseltildi. 13. gün kontrolümde, yani bugün, ise hiçbir ilerleme olmadığı söylendi ve 15. güne tekrar kontrol randevusu verdiler. İlaç dozu 75iu devam. Yine bir gelişme olmazsa, aşılama iptal ve bir sonraki döngüde tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor. Bunu yaşayan var mı aranızda? Yani folikülü belli bir noktaya kadar gelişip, sonra küçülen?

X