- 28 Aralık 2023
- 57
- 7
- 32
Belim ağrıyor bazen ama anlamıyorum yatmaktan mi başka biseyden mi. Onun dışında yok bisey. Göğüs ağrısı hassasiyet vs hiç yokOh yat dinlen
Hiç belirtin yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belim ağrıyor bazen ama anlamıyorum yatmaktan mi başka biseyden mi. Onun dışında yok bisey. Göğüs ağrısı hassasiyet vs hiç yokOh yat dinlen
Hiç belirtin yok mu
Devlet o kadar detaylı ilgilenmiyor ben memnunum gittiğim hastaneden ama bende de eşimde de hiçbir sorun yok zaten belki önceki sonuçlara bakmışlardır bir sorun olsa söylerlerdi herhaldeİşte aslında bakılması gerekiyor canım e2 (yumurta kalitesini) progestan filan bakılması lazım ama bana da e2 bakmadı progestan bakmış ona da bir sey demedi iyi kötü bilmiyorum
bazen belirti göstermiyor kuzum bak ben gecen sefer dibine kadar yaşadım ama sonuç negatif inşallah senin ki pozitif olurBelim ağrıyor bazen ama anlamıyorum yatmaktan mi başka biseyden mi. Onun dışında yok bisey. Göğüs ağrısı hassasiyet vs hiç yok
Yani sıkıntılı bir sey olsaydı söylerdi doktor inşallah hersey yolunda gitmiştir gidiyordur bebegine kavuşursunDevlet o kadar detaylı ilgilenmiyor ben memnunum gittiğim hastaneden ama bende de eşimde de hiçbir sorun yok zaten belki önceki sonuçlara bakmışlardır bir sorun olsa söylerlerdi herhalde
Amiinnn inşallah ya rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsinYani sıkıntılı bir sey olsaydı söylerdi doktor inşallah hersey yolunda gitmiştir gidiyordur bebegine kavuşursun
Canım bence 4 5 gün daha bekle ama bence tabiiKızlar meraba bende 8 ocakta ilk aşılamamı yaptım. Son bikaç gündür aşırı bel ve kasık ağrılarım var. Önce evde test yapmak istiyorum sizce hangi gün yapmalıyım? Bugün yapsam çok mu etken olur? Ovitrelleyi 7 ocak gece 02:00 da yapmıştım
Iyiyiiizz sen nasilsinnnn :))Kizlarr napiyosunuzzz nasilsinizz :)
İyi bende :)) varmi agri siziIyiyiiizz sen nasilsinnnn :))
Bencede bekle 13. Hatta dayanabilirsen 14. Gun yap yani erken yapilan test gerçekten felaket mod dusuruyor inşallah tutmusturKızlar meraba bende 8 ocakta ilk aşılamamı yaptım. Son bikaç gündür aşırı bel ve kasık ağrılarım var. Önce evde test yapmak istiyorum sizce hangi gün yapmalıyım? Bugün yapsam çok mu etken olur? Ovitrelleyi 7 ocak gece 02:00 da yapmıştım
Yok valla. Nadiren belim ve yumurtalık kısımlarım da ağrı oluyor geçiyor. Var denmez yani. Sende var mı?İyi bende :)) varmi agri sizi
Hiccccc bir sey yok bende olmaması bi yandan isime geliyor adetmi olucam acaba diye düşünmüyorumYok valla. Nadiren belim ve yumurtalık kısımlarım da ağrı oluyor geçiyor. Var denmez yani. Sende var mı?
Ne zaman olmuştun asilamayiiHiccccc bir sey yok bende olmaması bi yandan isime geliyor adetmi olucam acaba diye düşünmüyorum
Kizlar merhaba bende aşırı gaz var duphaston kaynakli sanirimNe zaman olmuştun asilamayii
Ben hiç bilemiyorum kullanmadım ilaç verilmedi ama olabilir. Kendini sıcak tutKizlar merhaba bende aşırı gaz var duphaston kaynakli sanirim
10 ocakta oldum senin kac gun olduNe zaman olmuştun asilamayii
Merhaba bende duphaston kullaniyorum ayni sorun benimde varKizlar merhaba bende aşırı gaz var duphaston kaynakli sanirim