2. Aşılama

Aşılamanın yapıldığı gün hariç 1 hafta gün aşırı geri kalanı istediğiniz gibi dedi doktorum
bana da aşılama günü dahil 3 gün dedi fakat aşılama akşamı olmadı çünkü ben aynı gün midemden rahatsızlandım sonraki gün de ovülasyonla baktığım kadarıyla çatlama vs bitmişti zaten

bana da aşılama günü dahil 3 gün dedi fakat aşılama akşamı olmadı çünkü ben aynı gün midemden rahatsızlandım sonraki gün de ovülasyonla baktığım kadarıyla çatlama vs bitmişti zaten
Anladım bana iki seferdir aynı şekilde söylediler bende öyle yapıyorum

Selam kızlaar güne bel ağrısı ve kasık ağrıları ile başladım sizde durumlar neler???
Göğüslerim baya fenaydı şimdi dokununca acıyor sanırım ilacın etkisi geçiyor belimde sürekli bir ağrı yok arada oluyor kasıklarda ara ara ağrı gaz devam canım benim aldırış etmemeye çalış hepsi maalesef iğne etkisi geçen ay hepsini en yüksek seviyede yaşadım tutmadı aşılama 2 dakika ayakta duramıyordum sırtım belim kopuyordu kasık ağrısı da cabası 🤷🏼‍♀️ bu ay belim aşırı değil kasıklarda ara ara şiddetli ağrı oluyor içim dökülüyor sanki adet olucam gögüslerde dediğim gibi sızlıyor dokununca uçları hassas

Benimkiyle seninki arasında baya bir fark var 🙄 benimkide çatlatmanın bir önceki günü bakılmıştı sanırım

Aşılamadan 1 hafta sonra kanda progesteron hormonu bakılır ki bu hormonun 5 ng/ml üstündeolması yumurtlamanın başarılı olarak gerçekleştiğinin göstergesidir.

Senin ki normal sanırım yumurtalayınca yüksek cıkıyormus

Benimkiyle seninki arasında baya bir fark var 🙄 benimkide çatlatmanın bir önceki günü bakılmıştı sanırım

Aşılamadan 1 hafta sonra kanda progesteron hormonu bakılır ki bu hormonun 5 ng/ml üstündeolması yumurtlamanın başarılı olarak gerçekleştiğinin göstergesidir.

Senin ki normal sanırım yumurtalayınca yüksek cıkıyormus
Tek bildiğim e2 yükselince progesteronun düşmesi progesteron yükselince e2nin düşmesi şuan orantılı 19mm görülmüştü aşılamadan iki gün önce inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlıca tutar tek duam o 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tek bildiğim e2 yükselince progesteronun düşmesi progesteron yükselince e2nin düşmesi şuan orantılı 19mm görülmüştü aşılamadan iki gün önce inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlıca tutar tek duam o 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde 2 tane 17 18 di 2 gün önce progestan 0,44 e2 bakmadılar ısrarlarıma ragmen 🤷🏼‍♀️ zaten hiç bir seyin yolunda gittiğini sanmıyorum ilgisizlikten kaynaklı

Benim hiç bir hormonuma bakmadilar ya. Taa geçen sene aylar önce yaptırdığım sonuçlara bakti doktorum Bi kere o kadar. Özel klinik olmasına ragmen

Benim hiç bir hormonuma bakmadilar ya. Taa geçen sene aylar önce yaptırdığım sonuçlara bakti doktorum Bi kere o kadar. Özel klinik olmasına ragmen
Aa 😯 neden ki acaba 6 aydan az olması lazım en az diye biliyorum çünkü her ay değişen hormonlar var 🤷🏼‍♀️

Bilmiyorum ki hiç bakmadı. Profesör Bi de gittiğim doktor. 6 aydan da fazladır gördükleri sonuçlarım. Takmış amh değerine genellikle o çok güzel diyor sadece ama o da 1 yılı vardır yani

Bilmiyorum ki hiç bakmadı. Profesör Bi de gittiğim doktor. 6 aydan da fazladır gördükleri sonuçlarım. Takmış amh değerine genellikle o çok güzel diyor sadece ama o da 1 yılı vardır yani
Amh yumurta rezervini gösteriyor
Ama geri kalan hormonlar da çok önemli basit şeyler bile gebe kalmaya engel d vitamini eksikliği bile gebe kalmaya engelmiş

Niye arkadaşım
Bende bilmiyorum inan ilk sefer e2 baktılar progestan da bakıldı
Aşılamada idrara sıkısık gittim ultrasonla karnımdan bakılarak yapıldı yarım saat dinlenmiştim

İkicide sadece progestan bakıldı e2 için 2 kere yalvardım bakmadı
İdrara yine sıkışıktım ama ultrasonla bakılmadan yapıldı 15 dk yattım

X