2. Aşılama

Takviye olarak ne kullandınız acaba eşiniz için

Bende 10 ocakta oldum 2.aşılamamı kızlar hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Hepimiz aynı duygulardan geçiyoruz
Sperm sorunu bizde de vardı keçiboynuzunu özü ve supralife kullandık morfoloji 4 den 9 oldu sperm sayısı 47,5 m dan 146,7 a çıktı

Selam kızlaar güne bel ağrısı ve kasık ağrıları ile başladım sizde durumlar neler???

Selam kızlaar güne bel ağrısı ve kasık ağrıları ile başladım sizde durumlar neler???
kaçıncı gününüz ben cuma günü aşılama olmuştum sadece gaz problemi var çok nadiren belime ve kasıklarıma ağrı giriyor anlık yani sürekli ağrı olmuyor hiç duphaston içiyorum ama bence anlatılan kadar çok yan etki yapmıyor

Aşılama günü ile birlikte 7.günüm bugün

Aşılamadan sonra Duş aldım ama alınmaması gerekiyormuş ben devlette tedavi gördüğüm için doktorum bununla ilgili bir şey söylemedi bana

Arkadaşlar bir sorum olacak size. Aşılama yapıldığı gün progesteron ve estradiol(e2) değeriniz kaçtı acaba?

Yani benim sabah yapıldı ben gece duş aldım ama herkes keşke duş almasaydın diyor bende korktum ya
Kalbinizi bozmayın bir nevi ilişkiye girince hemen yapılmaması gibi düşünün gece yaptıysan çok etkileyeceğini sanmam. Sadece çok sıcak suyla yapmaktan kaçının kasları gevşettiği için risk oluşturuyor normal ilişkiye girdiniz zaman da dikkat edin sıcak sudan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…