Takviye olarak ne kullandınız acaba eşiniz içinHmm bende devlette yaptırdım ama hic kagit falan vermediler bende merak ediyorum yikamadan sonraki sperm durumunu .. esimde cok cok onceden ileri hareket sorunu vardi 3 aylik takviye sonucu çözümlemistik normale dönmüştü ama yinede bir soru isareti kalıyor aklimda
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaBende 10 ocakta oldum 2.aşılamamı kızlar hakkımızda hayırlısı olsun
Wm multifer keci boynuzu pekmezi ve taze sıkılmış havuc suyu icti bol bol ceviz findik badem falan yediTakviye olarak ne kullandınız acaba eşiniz için
Bizde hiçbir problem yok açıklanmayan infertiliteHayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Hepimiz aynı duygulardan geçiyoruz
Sperm sorunu bizde de vardı keçiboynuzunu özü ve supralife kullandık morfoloji 4 den 9 oldu sperm sayısı 47,5 m dan 146,7 a çıktı
Bende de aynı bel ağrım çok fazlaSelam kızlaar güne bel ağrısı ve kasık ağrıları ile başladım sizde durumlar neler???
kaçıncı gününüz ben cuma günü aşılama olmuştum sadece gaz problemi var çok nadiren belime ve kasıklarıma ağrı giriyor anlık yani sürekli ağrı olmuyor hiç duphaston içiyorum ama bence anlatılan kadar çok yan etki yapmıyorSelam kızlaar güne bel ağrısı ve kasık ağrıları ile başladım sizde durumlar neler???
Aşılama günü ile birlikte 7.günüm bugünkaçıncı gününüz ben cuma günü aşılama olmuştum sadece gaz problemi var çok nadiren belime ve kasıklarıma ağrı giriyor anlık yani sürekli ağrı olmuyor hiç duphaston içiyorum ama bence anlatılan kadar çok yan etki yapmıyor
Bizde hiçbir problem yok açıklanmayan infertilite
Aşılamadan sonra duş almak zararlı mı kızlarWm multifer keci boynuzu pekmezi ve taze sıkılmış havuc suyu icti bol bol ceviz findik badem falan yedi
Benim hemşirem yapıldığı gün bekle ertesi gün yapabilirsin demişti.Aşılamadan sonra duş almak zararlı mı kızlar
Yani benim sabah yapıldı ben gece duş aldım ama herkes keşke duş almasaydın diyor bende korktum yaBenim hemşirem yapıldığı gün bekle ertesi gün yapabilirsin demişti.
Tuttu mu sizinBenim hemşirem yapıldığı gün bekle ertesi gün yapabilirsin demişti.
Yok ben daha dün yaptırdımTuttu mu sizin
Kalbinizi bozmayın bir nevi ilişkiye girince hemen yapılmaması gibi düşünün gece yaptıysan çok etkileyeceğini sanmam. Sadece çok sıcak suyla yapmaktan kaçının kasları gevşettiği için risk oluşturuyor normal ilişkiye girdiniz zaman da dikkat edin sıcak sudan dolayı.Yani benim sabah yapıldı ben gece duş aldım ama herkes keşke duş almasaydın diyor bende korktum ya
Aşılamanın yapıldığı gün hariç 1 hafta gün aşırı geri kalanı istediğiniz gibi dedi doktorumkızlar aşılamadan sonra ilişki önerdi mi doktorunuz