bana da aşılama günü dahil 3 gün dedi fakat aşılama akşamı olmadı çünkü ben aynı gün midemden rahatsızlandım sonraki gün de ovülasyonla baktığım kadarıyla çatlama vs bitmişti zatenAşılamanın yapıldığı gün hariç 1 hafta gün aşırı geri kalanı istediğiniz gibi dedi doktorum
Anladım bana iki seferdir aynı şekilde söylediler bende öyle yapıyorumbana da aşılama günü dahil 3 gün dedi fakat aşılama akşamı olmadı çünkü ben aynı gün midemden rahatsızlandım sonraki gün de ovülasyonla baktığım kadarıyla çatlama vs bitmişti zaten
Göğüslerim baya fenaydı şimdi dokununca acıyor sanırım ilacın etkisi geçiyor belimde sürekli bir ağrı yok arada oluyor kasıklarda ara ara ağrı gaz devam canım benim aldırış etmemeye çalış hepsi maalesef iğne etkisi geçen ay hepsini en yüksek seviyede yaşadım tutmadı aşılama 2 dakika ayakta duramıyordum sırtım belim kopuyordu kasık ağrısı da cabasıSelam kızlaar güne bel ağrısı ve kasık ağrıları ile başladım sizde durumlar neler???
Progestan çatlatma aşılama olmadan 2 gün önce 0,44Arkadaşlar bir sorum olacak size. Aşılama yapıldığı gün progesteron ve estradiol(e2) değeriniz kaçtı acaba?
Bir boş bir dolu adete kadar dediler banakızlar aşılamadan sonra ilişki önerdi mi doktorunuz
Benim çatlatmadan önce 1,05 di normal mi sizce bir bilginiz var mı. Aşılama yapıldığı gün de 6,34düProgestan çatlatma aşılama olmadan 2 gün önce 0,44
Tek bildiğim e2 yükselince progesteronun düşmesi progesteron yükselince e2nin düşmesi şuan orantılı 19mm görülmüştü aşılamadan iki gün önce inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlıca tutar tek duam oBenimkiyle seninki arasında baya bir fark varbenimkide çatlatmanın bir önceki günü bakılmıştı sanırım
Aşılamadan 1 hafta sonra kanda progesteron hormonu bakılır ki bu hormonun 5 ng/ml üstündeolması yumurtlamanın başarılı olarak gerçekleştiğinin göstergesidir.
Senin ki normal sanırım yumurtalayınca yüksek cıkıyormus
Tek bildiğim e2 yükselince progesteronun düşmesi progesteron yükselince e2nin düşmesi şuan orantılı 19mm görülmüştü aşılamadan iki gün önce inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlıca tutar tek duam oRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İşlerine geldikleri gibi davranıyorlar iyi günlerine denk geleceksin de bakacaklarBenimde 2 tane 17 18 di 2 gün önce progestan 0,44 e2 bakmadılar ısrarlarıma ragmenzaten hiç bir seyin yolunda gittiğini sanmıyorum ilgisizlikten kaynaklı
İlkinde hepsine baktılar bunda sıfır ilgiydi oldu bittiye geldi suan moralim aşırı düştü değerim yüzündenİşlerine geldikleri gibi davranıyorlar iyi günlerine denk geleceksin de bakacaklar
Canım senin aşılama öncesi progestan kaçtı kandaBende 10 ocakta oldum 2.aşılamamı kızlar hakkımızda hayırlısı olsun
Canım senin progestan kaçti aşılama öncesi kandaAşılama günü ile birlikte 7.günüm bugün
AaBenim hiç bir hormonuma bakmadilar ya. Taa geçen sene aylar önce yaptırdığım sonuçlara bakti doktorum Bi kere o kadar. Özel klinik olmasına ragmen
İlkinde hepsine baktılar bunda sıfır ilgiydi oldu bittiye geldi suan moralim aşırı düştü değerim yüzünden
Niye arkadaşımİlkinde hepsine baktılar bunda sıfır ilgiydi oldu bittiye geldi suan moralim aşırı düştü değerim yüzünden
Amh yumurta rezervini gösteriyorBilmiyorum ki hiç bakmadı. Profesör Bi de gittiğim doktor. 6 aydan da fazladır gördükleri sonuçlarım. Takmış amh değerine genellikle o çok güzel diyor sadece ama o da 1 yılı vardır yani
Bende bilmiyorum inan ilk sefer e2 baktılar progestan da bakıldıNiye arkadaşım