7.500 bi verdim daha sonrasıda yine iğne almam gerekti 300lük onada 2440 vermiştim. Çatlatma iğnesinede 600-700 civarı bişey vermiştimBu arada ignelerine nekadar verdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.500 bi verdim daha sonrasıda yine iğne almam gerekti 300lük onada 2440 vermiştim. Çatlatma iğnesinede 600-700 civarı bişey vermiştimBu arada ignelerine nekadar verdin
Ben kullanıyorum gece vajinal olarak ve ciddi belirtiler yaşıyorum maalesefYa bide progesteron inanilmaz belirti yapiyormus ben kullanmadim ama kullananlar hep oyle diyor
Benim ilki 900lüktü450 olandan 3 adet kullandım tanesi 3.800
Çatlatma 765
Cok asiri pahali igneler ya Allah yardim etsin gerçekten ben 2 kutu gonalf 450 1 ovitrelle 1890 verdim raporlu ama gonalfin 1 kutusunu kullandim halada var ignenin icinde450 olandan 3 adet kullandım tanesi 3.800
Çatlatma 765
Kesinlikle bende oyle 7. Gunden itibaren gogus hassasiyeti bel agrisi adet sancisi herseyi yasadim resmenİlk aşılamam da öyle belirtiler yaşadım ki ayakta duramıyordum sırtım belim ayrılıyordu gaz sıkısması karın ağrısı bıcak saplanması gibi herseyi yasadım ama olmadı büyük ihtimalle kimyasal geçirdim
Benimde sonuncudan az bir sey arttı bekletiyorum bir daha ki sefer 28 gün diyorlar ama eczanede kullanabılırsınız dediler doktorun sekreteri de aynısını dedi sadexe biraz etkinliği azalıyor basla bir sorun yaratmaz dediCok asiri pahali igneler ya Allah yardim etsin gerçekten ben 2 kutu gonalf 450 1 ovitrelle 1890 verdim raporlu ama gonalfin 1 kutusunu kullandim halada var ignenin icinde
Oylemi bende muhafaza ediyim ozaman 28 gün yazdigi icin bozulur diye düşündümBenimde sonuncudan az bir sey arttı bekletiyorum bir daha ki sefer 28 gün diyorlar ama eczanede kullanabılırsınız dediler doktorun sekreteri de aynısını dedi sadexe biraz etkinliği azalıyor basla bir sorun yaratmaz dedi
Yine sizde danışın ben sordum öyle dediler hatta hastaneye getirmeyi teklif ettim yok asla dedi sekreter beklet dediOylemi bende muhafaza ediyim ozaman 28 gün yazdigi icin bozulur diye düşündüm
Aynen bende bir sorayim bakalim insallah gerek kalmazdaYine sizde danışın ben sordum öyle dediler hatta hastaneye getirmeyi teklif ettim yok asla dedi sekreter beklet dedi
Bende aynı sabahları haşlanmış yumurta her gün avokado yiyorum bir tane. Ben bir sey sorucam bu spermlerin hangisini baz alacağımSağlıklı beslenmeye çalışıyorum mümkün olduğunca sabahları haşlanmış yumurta yemeye dikkat ediyorum avakado tüketiyorum bi yerde öneri olarak vermişlerdi bende uyguluyorum. Yıkandıktan sonra 25 milyondu sperm
5,7 milyon o zamanEvet yıkama sonrası toplam spermi baz alman gerekiyor çünkü enjekte edilen sağlıklı sperm sayısı o oluyor