2. Aşılama

İnşallah Allah dualarımızı kabul etsin biran önce sizlerinde benimde güzel haberleri almak nasip olsun 🤲🏻

kızlar ayın 12 siinde aşılama olmuştum şuan regl oluyorum kahverengi akıntı geldi 2 dir tuvalate gittiğimde ama çok erken zaten ayın 2 sinde regl olmuştum daha 28 gün bile olmadı yani

Kızlar meraba bende 8 ocakta ilk aşılamamı yaptım. Son bikaç gündür aşırı bel ve kasık ağrılarım var. Önce evde test yapmak istiyorum sizce hangi gün yapmalıyım? Bugün yapsam çok mu etken olur? Ovitrelleyi 7 ocak gece 02:00 da yapmıştım
Senin sonuç ne oldu canım inşallah pozitiftir

kızlar ayın 12 siinde aşılama olmuştum şuan regl oluyorum kahverengi akıntı geldi 2 dir tuvalate gittiğimde ama çok erken zaten ayın 2 sinde regl olmuştum daha 28 gün bile olmadı yani
Canım belki de yerlesme kanaması olabilir kahverengi de oluyor açık pembede içini karartma ❤️

Sonuç ne çıktı valla heyecanla bekliyorum sonucunu 😍😍😍
Canımsınnn ❤️ burda bir tane laboratuvar var oda 3 gün sonra verabılıyorum sonucu dedi ve bu özel bi yer 300 tl dedi bende sağlık ocağına gittim verdim hastaneye gittim acile dün cidden rahatsızım yatıyorum çünkü bakmayız dediler hasta hasta yatıyorum bekliyorum öyle ama sonuc sanırım yarın çıkıyormuş

Kızlar Allah kimsenin kucağı boş bırakmasın. Insallah kan testi veren arkadaşların pozitif sonuclanir🙏🙏 yaslar kaç bu arada ve kaç yıldır deniyorsunuz

Aminn aminnn 🤲🏻
31 1,5 sene oldu pcos vardı sperm sayısı düşüktü
Benim de 31 1,5 yıl oldu.. gittiğim ilk doktor hiç birsey yok dedi 6 ay sonra kontrole gel dedi gittim o zaman pcos var dedi. Doktor değiştirdim ikincisi önce pcos var desi sonra hiç kist mist bise görmedi. Onda da defalarca catlatma denedikten sonra Bi profa gitmeye başladım. O sana kim pcos dedi yok öyle bisey dedi. Ki zateb benim reglim günü gunune olur hiç sorun yaşamadım. Sebepsiz işte...

Pcosta canım kanda cıkan var ultrason da gözüken var yani kan değerlerin pcos gibi olabilir yada ultrasonda da gözüküyor olabilir yani bilmiyorum inşallah yoktur ❤️ benim en yakın arkadaşım da benim gibi pcos olacağı saati bile biliyor ultrasonda gözüktü kan değerleri normaldi. Pcos sadece yumurta fazlalağı evet sendromları cok fazla ama kötü bir sey değil bence

Pcosta canım kanda cıkan var ultrason da gözüken var yani kan değerlerin pcos gibi olabilir yada ultrasonda da gözüküyor olabilir yani bilmiyorum inşallah yoktur ❤️ benim en yakın arkadaşım da benim gibi pcos olacağı saati bile biliyor ultrasonda gözüktü kan değerleri normaldi. Pcos sadece yumurta fazlalağı evet sendromları cok fazla ama kötü bir sey değil bence
Vallq anlamadim ki pcos muyum değil miyim. Hormon kan testleri hepsi normal. Ultrasonda da bi görünüp Bi görünmeyen birsey mi bilmiyorum

Vallq anlamadim ki pcos muyum değil miyim. Hormon kan testleri hepsi normal. Ultrasonda da bi görünüp Bi görünmeyen birsey mi bilmiyorum
Varsa vardır canım öyle kist gibi bir sey değil sadece yumurtalıklarında fazla yumurta oluyor büyüyemiyor fazla yumurta olduğu için ilaçla büyüyor işte 🤷🏼‍♀️

Benim sonucum negatif maalesef kızlar herşeyin hayırlısı Rabbim tez zamanda kolaylıkla ve sağlıkla kucaklarımızı doldursun inşallah

X