2. Aşılama

Kaset yaptım ama bayaa negatiff çıktı canisi. Erken gebelik aldıysan ayy yapta sevinecek biseyimiz olsun iyce🌸🌸
Böyle olunca insan sevinemiyormuş keske hep beraber olsak hamiş sevinsek nasıl heyxanı acıyı beraber yasadıysak beraber sevinsek … belki döner pozitife bir kaç gün sonra Allah büyük ol desin yeterki

Böyle olunca insan sevinemiyormuş keske hep beraber olsak hamiş sevinsek nasıl heyxanı acıyı beraber yasadıysak beraber sevinsek … belki döner pozitife bir kaç gün sonra Allah büyük ol desin yeterk

Böyle olunca insan sevinemiyormuş keske hep beraber olsak hamiş sevinsek nasıl heyxanı acıyı beraber yasadıysak beraber sevinsek … belki döner pozitife bir kaç gün sonra Allah büyük ol desin yeterki
Hayır hayırr sen sevin ben zaten bekliyordum bunu. Şuan konu sensin ve insallahhhta pozitif sonuclanacakkk🌸🙏🙏 bilmiyorum ki şu içme o zaman bir saat falan😁

IMG_1328.jpeg

Ama moral bozmayalımmm ben inanıyorum kan tahlili sonuçlarımız bizi sevindirecek Allahın izniyle :)))

Bunu salla bunu görmemiş say kann en doğrusunu morel dusurme
Öyle zaten her türlü yarın kan vereceğim negatif veya pozitif hayırlısı olsun hakkımda 😊🤲🏻 varsa çıkacak elbet kafamı karıştıran diğerin de baya baya vardı çizgi ama bunda testi açıp bakınca ince bi çizgi gördüm bu erken gebelik aslında bunda cıkması lazımdı

Erken gebelik testi gecen ay pozitif cikmisti bende ama adet oldum negatif sonuclandi bu testler bence cok guvenilir degil keske ilk yaptigin normal testten alsaydin
Artımed öyle kötülenmiş ki yalancı pozitif çıkıyor diye bidaha yapmak istedim eczane güvenilir neden artımed güvenilir olmasın onda cıktıysa vardır al bide erken gebelik testi yap dedi öylelikle aldım 😒

Artımed öyle kötülenmiş ki yalancı pozitif çıkıyor diye bidaha yapmak istedim eczane güvenilir neden artımed güvenilir olmasın onda cıktıysa vardır al bide erken gebelik testi yap dedi öylelikle aldım 😒
Hemen umutsuzluga kapilma bence en net kan testi hic bununla kendini strese sokma derim ben ama yine de sana kalmış tabi insallah guzel sonuclarini bekliyorum Rabbimin izniyle

İnşallah bakalım yarın sabah sağlık ocağına gideceğim ne çıkarsa çıksın kabulum Allah nasip ederse olacak inşallah bir gün 🥰
Buna çok katılıyorummm eğer nasipte varsa hiç bir şey ona engel olmayacak Rabbim hepimize hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah

X