İnstam yok canım malesef acaba sayfa açıksa dışardan takip edebilir miyim. Hiç dermanım kalmadı yemin ederimCanım instagramda “baldan anne uyku” diye bir sayfa var. Ben hep oradan okuyup uykuya alıştırmıştım. Çok şükür şimdi bir yatıyor, 13 saat uyuduğu oluyor
Ben onur belgesi istemem özelden adresi yazayım bana 1 çeyrek yolla ödül olarak 850ye çıkmış mübarekSpor+sağlıklı beslenme 2 gündür yüzümü güldürüyor.
Yine eksilerek uyandım.
Artik kac kiloda olduğumu soylemicem pazartesi surpriz kiloyla karşınıza çıkıcam.
Bu şekilde gidersem 1 aya hedeflediğim kiloya ulaşırım erken mi mezun olucam ne?
En çok sorulan sorulardan sonra kilomu nasil koruyacağım?
hemen anlatıyorum.
Artik kendimizi aşırı sıkmicaz ama aşırı serbest de birakmicaz.
Mesela bugün 5 baklava yedim diyelim.
Yarın 0 şeker . Ekmeksiz bir gün olacak. Bol yesillikli bir gün olacak.
Bir gün diyet bir gün canımızın istediği şeklinde ilerlersek kilomuz sabit kalacak.
Tatlıyı haftada bir yiyebiliriz
.
Herkes hedefine ulaşsın.
Mezun etmeden önce sizleri 1 ay da sabit kiloda kalma kampına alicam sonra o da başarılı bir şekilde geçerse Artik herkes nasıl beslenmesi gerektiğini bildiği için ve vücudunu ona alıştırdıgi için mezun olacak.
Aramızdan onur belgeleriyle ayrilanlar da olacak.
@Niloyatospikk
@Minnosmeliss
Migrenben
@Catlak-kurabiye
@H M
@Mimariye
@Minik Meleklerim
M @morportakal
@renksizgokkusagi
@ASSOSyal
@Assos32
@Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H @Hale yada lale
@Chocolita
Mintimint
@Pembe Lotus
M M morpapatya_
@BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
Canın sağolsun ayolBen onur belgesi istemem özelden adresi yazayım bana 1 çeyrek yolla ödül olarak 850ye çıkmış mübarek
Seninde canımCanın sağolsun ayol
İyiyim emos sen nasılsın kuşum?Nur nasılsın?i p e k
Maşallah sana3 yilin hamilelik, lohusalık vs. borcunu tuta tuta bitirmistim ben de. Yaparsın sen
Canım çay idrar sökücü olduğundan her bardak çay için iki bardak su içmek gerekiyormuş. Ama az içmiyorsun bence su, birkaç bardaktan fazlasını içermeyenler de varKizlar hic yazmaya firsatim olmuyor. Suyu hala 2 2.5 lt kadar icebiliyorum en az 500 ml de sekersiz cay iciyorum. Sadece suyla olmasa da sıvı alımını dengeliyorum. 2 gündür kaçamaklar olsa da dengeliyorum midemi eskisi gibi tıka basa doldurmuyorum.pazartesiden bu yana ac karnina 1.5 kilo eksik çıkıyorum tartıda. Emziren ve iştahlı anneden selamlar
Giriş yapmadan instaya bakılmıyor bildiğim kadarıylaİnstam yok canım malesef acaba sayfa açıksa dışardan takip edebilir miyim. Hiç dermanım kalmadı yemin ederim
Ben dondurmalı baklava yerim ödül olarakOnur belgesini almak için zayıfluycam
Kızlar siz diyet yaparken ödül günü veya ödül öğünü yapıyor musunuz ? Yapıyorsanız ne yiyorsunuz o gün
Ben 2 haftadır kaçamaksız ilerliyorum acaba ödül öğünü versem mi kendime ? Ne dersiniz
Çok güzellBen dondurmalı baklava yerim ödül olarak
İyiyim kuzum, çok şükür bin şükür bu günümüzeİyiyim emos sen nasılsın kuşum?
Verebilirsin.Onur belgesini almak için zayıfluycam
Kızlar siz diyet yaparken ödül günü veya ödül öğünü yapıyor musunuz ? Yapıyorsanız ne yiyorsunuz o gün
Ben 2 haftadır kaçamaksız ilerliyorum acaba ödül öğünü versem mi kendime ? Ne dersiniz
Neyi okudun şoka girdin kız baby?Maşallah sanasenin bünyenin neresi zayıf halsiz okuyunca şoklara girdim
Ay olsun beyaz çikolata da çok severim. Sevilmez mi yahuuVerebilirsin.
Ben ne yapardim diye düşündüm de abarti bir sey yapmazdim formu bozmamak icin.
Küçük bi sütlü tatlı.
Serbetli seviyorsam 2-3 tane şerbetli tatlı türevi.
Beyaz cikolata da olabülüü ben bayılırım, icinde kakao yok, cikolata bile degil der bazısı ama olsun
Dondurma da iyi secim, hic aklima gelmemisAy olsun beyaz çikolata da çok severim. Sevilmez mi yahuu
Ben de dondurmamı yedim ve 2 haftalık zayıflama sayacımı tekrar başlatıyorum. 2 hafta sonra -2.5 kilo daha olur inşallah