- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.474
- 31
Tamam müdürüm bak uyanır uyanmaz suyumu içtimDiyet bozma falan yok.
Yaramazlık yaptım bir defaya mahsus kabulumuz
Bugün sana güveniyorum. Hadi aslanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam müdürüm bak uyanır uyanmaz suyumu içtimDiyet bozma falan yok.
Yaramazlık yaptım bir defaya mahsus kabulumuz
Bugün sana güveniyorum. Hadi aslanım
Kuzum çok uykusuzum herifi.gönderdikten sonra geri yatcam yemin ederim gözlerim kan çanağı kaç gündür doğru düzgün uyumuyom ama gün içinde yapcam söz
Gece nöbet mi tutuyosun yavru?Kuzum çok uykusuzum herifi.gönderdikten sonra geri yatcam yemin ederim gözlerim kan çanağı kaç gündür doğru düzgün uyumuyom ama gün içinde yapcam söz
Bak şimdi 4 dakika tlf nu kenara birakicam bu sporu yapicam. Başlıyorum.
Kadin dizlerini bulmuş ya hah oraya tlf nu koydum sporu izleyerek yapıyorum
Evet canım başladım yürüyorum her günMinnosprenses
Yeni adin yerine eski adini etiketliyorum 2 gündür.
Nasıl gidiyor spore yeniden başlandı mi ?
Kuzum ben çok ağır spor yapamıyorum bebiş istediğim için yürüyüş yapıyorum günlük 40 dakka bide ev işi bacak bölgesi çalıştırıcı hareketler yapıyorum bide
3 yilin hamilelik, lohusalık vs. borcunu tuta tuta bitirmistim ben de. Yaparsın senHala tutabilirim biliyormusun öyle bir istek var içimde pazartesi ve perşembeleri tutucam inşallah çok borcum var
Sonrasında 1 tabak kabak yemeği yedim.Sonrası
Spor yaoabilecgin ya da yapmayacagin zamanları söylüyorum.Kuzum ben çok ağır spor yapamıyorum bebiş istediğim için yürüyüş yapıyorum günlük 40 dakka bide ev işi bacak bölgesi çalıştırıcı hareketler yapıyorum bide
Kuzum ben bilmiyordum onu 16. Günümdeyim şuan yürüyüş ve ev işi harala gürele yapıyordum dikkat ediyim bundan sonra dahadaSpor yaoabilecgin ya da yapmayacagin zamanları söylüyorum.
Adet döneminden 12. Güne kadar istedigin sporu yap.
Ama adetin 12. Gününden adet tarihine kadar gerekirse uzun yürüyüş bile yapma spor yapma.
İnşallah bebis gelir biz de teyze olma sevinci yaşarız burda .
Magnifiaque vardi o şimdi taze hamile o da çok istiyordu. Onunla üzüldük onunla sevindik.
Sen de sevindir İnşallah bizi Allah in izniyle
Kız benim küçük kız uyumuyo ya hep 3 te 4 de yatıyım 5 buçuk da geri kalkıyom 1 aydırGece nöbet mi tutuyosun yavru?
Iyi tamam uyu ben de sabah spor arkadaşı buldum uyanık hemde diye sevindiydim
Günaydınnn canımmSpor+sağlıklı beslenme 2 gündür yüzümü güldürüyor.
Yine eksilerek uyandım.
Artik kac kiloda olduğumu soylemicem pazartesi surpriz kiloyla karşınıza çıkıcam.
Bu şekilde gidersem 1 aya hedeflediğim kiloya ulaşırım erken mi mezun olucam ne?
En çok sorulan sorulardan sonra kilomu nasil koruyacağım?
hemen anlatıyorum.
Artik kendimizi aşırı sıkmicaz ama aşırı serbest de birakmicaz.
Mesela bugün 5 baklava yedim diyelim.
Yarın 0 şeker . Ekmeksiz bir gün olacak. Bol yesillikli bir gün olacak.
Bir gün diyet bir gün canımızın istediği şeklinde ilerlersek kilomuz sabit kalacak.
Tatlıyı haftada bir yiyebiliriz
.
Herkes hedefine ulaşsın.
Mezun etmeden önce sizleri 1 ay da sabit kiloda kalma kampına alicam sonra o da başarılı bir şekilde geçerse Artik herkes nasıl beslenmesi gerektiğini bildiği için ve vücudunu ona alıştırdıgi için mezun olacak.
Aramızdan onur belgeleriyle ayrilanlar da olacak.
@Niloyatospikk
@Minnosmeliss
Migrenben
@Catlak-kurabiye
@H M
Cookiie
@Minik Meleklerim
M @morportakal
athena
@ASSOSyal
@Assos32
@Summer-girl
B baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
H @Hale yada lale
@Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
M @morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
i p e k
Canım instagramda “baldan anne uyku” diye bir sayfa var. Ben hep oradan okuyup uykuya alıştırmıştım. Çok şükür şimdi bir yatıyor, 13 saat uyuduğu oluyorKız benim küçük kız uyumuyo ya hep 3 te 4 de yatıyım 5 buçuk da geri kalkıyom 1 aydır