Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 2 buçuğu geçmiyor bu aralar ama haziranda o 3 litre kesin içilir çünkü havalar çok ısınacak ve çok ihtiyacımız olacak2 lt yi içiyorum 3 e bir türlü tamamlayamadım, ha gayret..
Yemeklere sardirmadan biraz çorba salata ye açlığın gider canimCok açım ne yiycem canım hicbi sey istemiyor diye üzgün üzgün mutfakta dolaniyordum...
Şu anda 60 kilo, inmek istedigim 55 kilo.
Esim diyetimizin ilk günü aşure alıp getirmis, hâlâ yemedim, dolapta bekliyor. Ev yapımı sekerpare geldi annemden, yemedim, şükür ki esim yedi bitirdi. Tutuyorum kendimi.
GeyikliGece
O ifadeyi buraya yazarken icimden "esim ne karisir, ona ne benim kilomdan" diyerek yazdım Ben ne istiyorsam o. Onun lafını maksat muhabbet olsun diye aktardım.
Yaşım 37. Boyum 1.54
Fikrin ve tavsiyen nedir sportmen ve atletik insan?
Ben 49 kiloydum, kv ve herkes kilo al cok zayifsin derdi, esim bir sey demezdi sen nasil rahat ediyorsan öyle ol derdi. Esimin akrabalari vs. bir işte zorlandigim zaman zayif olduğum ici zorlandığıma, yapamadigima yorarlardi (ilgisi yok, su an 60 kg olsam da yine yerimden kalkacak hâkim yok, hâlsizim yorgunum aynı, kasların zayif bazi seyleri yine zor yapıyorum vb.).Ya ehehehe inanmiyorum :)
Ben sey gibi dusundum, esin diyor ki "ya tamam istersen yap diyet ama cok zayiflama, kendini yorma, gucsuz dusme"
Dedim ki ne minnos fikirli bi bey
Benim esim ısrarla kilo almamı istiyor mesela. Görsel veya estetik amacli degil. Gercekten sagliksiz derecede dusuk kiloda oldugum icin, gucsuz kaldigim icin. en az 55 kg olmam gerektigini söylüyor
Acık havada bol ve tempolu hareket, yavas yemek yemek, sabahlari sirkeli su icmek, bol ama saglikli beslenmek ve günde mutlaka 1 probiyotik tüketmek benim vazgecilmezlerim.
Alalop yumurta ve ızgara yeşil biber şeyettim; 1 saate yakin idare etti sanırımYemeklere sardirmadan biraz çorba salata ye açlığın gider canim
İyi misin Niloş? :)Bugünki askerlerim Nurcum
İyiyim çok şükür sen nasılsın canım?İyi misin Niloş? :)
Sen geldin ben gidecem oruca (inş.) Haftaya istiyom. Umarım.Yemeklere sardirmadan biraz çorba salata ye açlığın gider canim
Sana karbonhidrat icin patates yazmistim gözünden kacti sanırımSabah dereotlu peynirli yumurta ve sut
Ogle (spor oncesi) yulafli yarim muzlu smootie
2 adet ceviz
Simdi 2 yemek kasigi kurufasulye ile iki servis kasigi kiymali makarna( makarna yemeye baslamam lazim az az cunku baya kg verdim amacim 50lere dusmek degil)
İyiyim şükür yuvarlanmaya devam, aayynı be yaİyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
Canim yaa onu da ufak ufak yemeye basladim ama haslayip. Ben boyleyim iste zayiflayim dedim mi gozunu cikaririm bana da cok zayifladim gibi geldi; korkmaya basladim ufak ufak karbonhidrata basladim iste.Sana karbonhidrat icin patates yazmistim gözünden kacti sanırım
Patates kontrollü yükseltir derler ya doktorlar, ondan yazdim, yavas yavas depolarsin :)Canim yaa onu da ufak ufak yemeye basladim ama haslayip. Ben boyleyim iste zayiflayim dedim mi gozunu cikaririm bana da cok zayifladim gibi geldi; korkmaya basladim ufak ufak karbonhidrata basladim iste.
Saol canimPatates kontrollü yükseltir derler ya doktorlar, ondan yazdim, yavas yavas depolarsin :)
Yukarıda az okudum birşeyler gelmiş mutfağa yememişsin aynı ben zor tutuyorum kendimi ama bu sefer başarayım yaİyiyim şükür yuvarlanmaya devam, aayynı be ya