- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
Diğer konuda (tuvalet eğitimi)şu an cesaret edemedim 1 hafta daha beklicem galibaSenden çok güzel bir sonuc bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer konuda (tuvalet eğitimi)şu an cesaret edemedim 1 hafta daha beklicem galibaSenden çok güzel bir sonuc bekliyorum
Başarı derken? İyi mi gidiyorum? :)Yedin mi doğru söyle?
Evet
Ay inşallah bizi de mutlu eder güzel gidiyorsan
Sen de çok başarılısın valla
Üzülme canım bugünün acısını yarın çıkarırsın midendenBugün çok kötüydü kızımı okula götürüp getirdim, geldik evde yemek yok. Öğlen pizza, akşam tavuklu makarna yedik
Yaz geldi, ben ne yapıyorum offf. Yarın tek öğün besleneceğim. Bu gece salata malzemelerini falan hep yıkayıp dolaba koyacağım yarın yıkamaya üşenmeyeyim diye. Tek öğünde et ve salata yiyeceğim
Ya sen varya diyecek iltifat bulamıyorum artık lugatimda kelimeler kifayetsiz kalıyor ❤Bugün çok güzel geçti. Ve şaka gibi ama 7 gündür şekersiz besleniyorum.
1.000 ip atlama
30 dakika bölgesel hareketler
şekersiz kaçamaksız bir gün
3.5 litre su içtim
Hadi bakim hedefler hemen hemen aynı su an kac kiloydun.Başarı derken? İyi mi gidiyorum? :)
Varlığın, kontrolün bana iyi geliyor, destek veriyor, esprili ve eğlenceli diline hastayım
Temmuzda düğün var, azcık kilo versem süper olurum :) Kocam, 55'e kadar izin verdi de ben durumuma bakarım, begenmezsem daha veririm :)))
Ya Nur çok güzel motive ediyorsun. Harika birisinn harikaaaÜzülme canım bugünün acısını yarın çıkarırsın midenden
Ya sen varya diyecek iltifat bulamıyorum artık lugatimda kelimeler kifayetsiz kalıyor ❤
Hadi bakim hedefler hemen hemen aynı su an kac kiloydun.
Ben bu günü daha az kiloyla kapatıcam gibi bugün az yemek cok hareket bol su ile geçirdim.
Sekerli bir şeyler canım çok istedi o zamanlarda meyve tükettim geçti gitti o tatlı isteği.
Ramazanda her gün farklı tatli yemeye alışmıştım ben yapmasam esim dışarıdan alıyor illa ki evde tatli oluyordu. vücut tekrar o alışkanlığa dönmek istiyor ama ben istemiyorum.
Eşimi de uyardım eve tatli alma artik diye. Şimdilik istikrarlı ilerliyoruz bakalım
Arkadaşlar aradı, sabah simit alıp kahvaltı yapalım diyorlar Yarım simit yiyeyim di miÜzülme canım bugünün acısını yarın çıkarırsın midenden
Ya sen varya diyecek iltifat bulamıyorum artık lugatimda kelimeler kifayetsiz kalıyor ❤
Hadi bakim hedefler hemen hemen aynı su an kac kiloydun.
Ben bu günü daha az kiloyla kapatıcam gibi bugün az yemek cok hareket bol su ile geçirdim.
Sekerli bir şeyler canım çok istedi o zamanlarda meyve tükettim geçti gitti o tatlı isteği.
Ramazanda her gün farklı tatli yemeye alışmıştım ben yapmasam esim dışarıdan alıyor illa ki evde tatli oluyordu. vücut tekrar o alışkanlığa dönmek istiyor ama ben istemiyorum.
Eşimi de uyardım eve tatli alma artik diye. Şimdilik istikrarlı ilerliyoruz bakalım
Kocam, 55'e kadar izin verdi de ben durumuma bakarım, begenmezsem daha veririm :)))
Ye kiz ye ama sonra sporunu yap.Arkadaşlar aradı, sabah simit alıp kahvaltı yapalım diyorlar Yarım simit yiyeyim di mi
Bol peynir ve söğüş götüreceğim, yarım simit yiyeceğim. Yaz geldi, yaz için aldıklarımı hep bir beden küçük almıştım. Onların içine girmeliyimYe kiz ye ama sonra sporunu yap.
Pazartesi 1. Olma şansını kaybedersin ama üzülme. Diger haftalarda belki 1. Olabilirsin
Şu anda 60 kilo, inmek istedigim 55 kilo.Hadi bakim hedefler hemen hemen aynı su an kac kiloydun.
Etikete unutmayayım diye alıntı yaptımPazartesi günü kilo bildirimimi yapıyoruz
Canım elbet olur inanki veremesem ben vermezdim yılkarfır bünyemde kilo hiç 80 den aşağı düşmemiştimNiloyatospikk
@Minnosmeliss
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
M GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
mavispreyboya
Eki Görüntüle 2853533
Bugün çok mutluyum her sabah tartıliyorum ya Bugün verdiğim emeğin karşılığını aldim.
Tartım 300 gr verdiğimi söylüyor.
58.3 çıktım.
Bu beni çok mutlu etti.
Bu mutluluğumun devamı için beni kisa süreli mutlu eden tatlı, abur cubur tarzi seyleri elimle itip uzun süreli mutluluk için sabretmem gerek.
Kizlar bir şeyleri aşırı canınız istiyor ve sonrasının gelmeyeceğinden eminseniz tadına bakın ama devamını getirmeyin.
Hayaller bu hayatlar ne
Ben de eskiden çok kolay kilo alıp verirdim.C
Canım elbet olur inanki veremesem ben vermezdim yılkarfır bünyemde kilo hiç 80 den aşağı düşmemiştim