Ben merdiven çıkıyorumYa vardir elbet de ; dogru gida alimi ve egzersiz cok onemli.
Makinelerle falan calisio bunlar biz evde yerde dosek uzerinde nekadar olursa artikin
Benim minik oğlan bunu görmüş meme diyor çocuk da ne olduğunu anlamadi zavallım
HahahahahahahahahahBenim minik oğlan bunu görmüş meme diyor çocuk da ne olduğunu anlamadi zavallım
Ya şu hayatta tek şansım çikolatayı aramamam galibaŞekersiz çikolata aldım. Artık onu yerim
Hahaaa ya benim jeton düşmedi küçülsün mü istiyor yoksa kalsın mıBenim de JLo’dan büyük popom varHiç sevmiyorum. Eşim diyor ki diyet yapınca bu da küçülecek mi bu dediği popo
Kız anam yok ya bende kendime pratiğim diyorum şu ev işlerini bi düzene koyim oğlanın çiş mevzusunu hafifletim bende evde spora başlayim. Belki çocuklarda benimle beraber yapar yorulurlarSimdi bir kase yoğurt yedim.
Ve spor yapıcam.
Şimdi hem spor hem dans vidosu bakıyorum buraya da gönderirim ben de onunla dans edicem.
Hadi herkes kopsun🏋
Be densin babyYürüyüşten geldim 9 bin adım attım bend eherseyi yürüyerek yapanlardanimn
Bende tavsiyelere açığımTavsiye ettiğiniz adımsayar var mı yükleyeyim
Limon da ekleyince çok düşürmüştü benimkini. Benimki de düşüktür normalde her zaman, 3 gün üst üste yapinca yatıp kalkamamistimHer gün yapamam zaten haftada bir yapsam kafi.
Tansiyonum hep düşük benim.
Bilgi alisverisine bayılırım.Limon da ekleyince çok düşürmüştü benimkini. Benimki de düşüktür normalde her zaman, 3 gün üst üste yapinca yatıp kalkamamistimsağlıklar dilerim baby.
Tam 10 dakika bu dansı yaptım aynısını tam yapamasamda yakin diyelim hadi.
Suyu çok iç.Gec kaldim ama günaydın
Uyandik, kahvaltidan önce yürüyüse gittik. Ormanda 14 bin adim, oksijen de boldu ama cok aciktik
Uzun, büyük bir kahvaltı ettik ama sagliksiz hic bisey yemedim
Sanirim biraz uyurum, su az ictim aksama tamamlamam lazim. Bu maddeden kendime eksi veriyorum
Suyu çok iç.
Spor yapıp su icmeyenlerde böbrek hasar görür.
Sağlıklı olmak için her şeyi eksiksiz yapmalıyız
Bizde kaldırımda yürüyoruz işte çoğu zaman işin ucunda bim aktüel var diye motive edip çıkıyorum ben yürüyüşeGec kaldim ama günaydın
Uyandik, kahvaltidan önce yürüyüse gittik. Ormanda 14 bin adim, oksijen de boldu ama cok aciktik
Uzun, büyük bir kahvaltı ettik ama sagliksiz hic bisey yemedim
Sanirim biraz uyurum, su az ictim aksama tamamlamam lazim. Bu maddeden kendime eksi veriyorum
BimmBizde kaldırımda yürüyoruz işte çoğu zaman işin ucunda bim aktüel var diye motive edip çıkıyorum ben yürüyüşe
He ya farkettim
Aferin kız hızlı çıktın ha sonradan gelenler daha mi azimli ne ?Bende 2.litreyi bitirdim bi c life kullanıyorum onun için de yürüyüş su bol içmek gerekiyor benim için iyi oldu buraya katılmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?