Çok iyi yaptınnKopya çektim
İlk etikete geldiğimde 0800 hatlardan atanmış gibi hissettimTopli cvp yazıyorum.
Ne yediğimiz yazilmayacak.
Ne yenilmesi gerekeni zaten ben diyorum ona göre siz yemeğinizi yapar yersiniz. (Et, yoğurt, sebze, balık, tavuk, meyve, 1 tatli kaşığı pekmez ve bir tatlı kaşığı bal)
Hamur tatlı börek ekmek seker yok. Abur cubur eve bile sokulmayacak. Cikolata ya da tatlı bir hafta sonunda eğer ki 1 kilo verilmişse çok minik parça ödül olarak yenilebilir.
Zayiflayamayana ödül yok.
Maksat esneklik.
Seker sadece çay ve kahvede azaltılarak içilebilir.
Bol dans edebilir spor yapabilirsiniz.
Bol yeşillik salata yiyebilirsiniz.
Kuru yemislerden ceviz ( 3 adete kadar fazlası yok)
Aksam saat 8 den sonra sadece su içebilirsiniz.
Meyve ve kuruyemis bile yemek yok gündüz yiyin onları.
Utanarak söylüyorum bugün ben de ekmek arası bir şeyler yedim. Sonra ekmeğe el salladım
Not: kimse kimseyi ezemez dalga geçemez şakalaşabilir ama dozunda ayarlanmali.
Maksat hoş sohbet ve gülümseyen yüzlere sahip olmak.
Kendimizle barışık ve fit olmak.
Hayırlı olsun ilk doğum mu ?i p e k ben biraz esnek bir şekilde katılabilirim bu aralar sütüm baya azaldığı için dikkat etmeye çalışıyorum. Mesela kilo yapsa da malt içeceği içiyorum
Yine de kilo vermeye başlamam lazım, belki burası motive eder beni.
Çok teşekkürlerHayırlı olsun ilk doğum mu ?
Süt arttırıcı şeyler önermek için sordum yanlış anlamayınÇok teşekkürlerevet ilk dogum
Ay olur mu ne yanlış anlamasıSüt arttırıcı şeyler önermek için sordum yanlış anlamayın
Ben incir, hurma ,armut ve su çok yedim ictim çok çok işe yaradı
.Ablam in bebekleri 20 günlük o da yulaf in çok sut yaptiigini söylüyor deneyin inşallah artsin
Ben yulafi ilk defa ablamdan duydum ona da gelinimoz demiş ben yulaf yedim çok işe yaradi diyeAy olur mu ne yanlış anlamasıçok teşekkür ederim iyi niyetiniz için.
Ben de hurma yemeye başladım şimdi bol bol tüketmeye çalışıyorum, ama incir ve armutu da deneyeceğim.
Yulafi da tüketmeyi hiç sevmiyorum ki yabir çözüm bulmam lazım ona
Selammm. Ben de en az 2 lt su icmek ve yurumek istiyorum. Yarin sıkı bir başlangıç yapmak istiyorum. Yazışmak dileğiyle..En önemlisi = 2-3 litre arasi su
Sağlıklı beslenme
Fit olma
Spor ve dans
Sohbet dostluk ve destek
Evet annem de çok bulgur yedirdi başlarda. Aslında pirinç yerine arpa, bulgur tuketsem hem zayıflamış olurum hem de sütüm iner inşallah.Ben yulafi ilk defa ablamdan duydum ona da gelinimoz demiş ben yulaf yedim çok işe yaradi diye
Eskiler bulgur der ama o da gaz yapabiliyor
En grantisi bol bol su iç ve hareket et daha iyi süt olur insallah
Sekersiz 21 gün başlığında örnek listeler var ben de emziriyorum, ordan faydalanacağım.Evet annem de çok bulgur yedirdi başlarda. Aslında pirinç yerine arpa, bulgur tuketsem hem zayıflamış olurum hem de sütüm iner inşallah.
Bakalım yarın yürüyüşe de başlayacağız inşallah, ufaklık küçük diye hiç dışarı çıkmadık daha kontroller dışında.
i p e k canım yarın tartiliyor muyuz, nasıl başlıyoruz. Ay heyecanlandım, şimdiden kahvaltıda ne yiyeceğimi düşünüyorum
Hemen bakayım ben de çok teşekkürlerSekersiz 21 gün başlığında örnek listeler var ben de emziriyorum, ordan faydalanacağım.
Benim de 2. haftam bitti. -3600’deyimYarın neden büyük gün nurcum2. Haftam bu hafta diyette. Herkese başarılar
Canım sonra her pazartesi sabah mı tartılacağız?Niloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
Evet listemiz hazır.
Akşam saat 10 da uyudum .
Biraz önce uyandım.
Hemen listemizi de hazır ettim.
Sabaha tlf nu her açan kendini bulsun.
Şimdi sizden istediğim sabah kalkar kalkmaz ac karnına tartilmaniz
Gün bitince Akşam yatmadan önce bir daha tartilmaniz. Bur bakin bakalım 1 gün içinde kac kilo fazla bir şeyler yiyorsunuz.
Ben dün tartildim kendimi yazayım.
Sabah : 58.3
Akşam: 59.9
Yani 1 buçuk kilo karnımda besin var .
Çok yediğimi o gün kabul ediyorum.
Bu sayı ne kadar düşerse bir gün sonra o kadar daha zayıf uyanmam mümkün olacak.
Hadi herkese başarılar.
Tekrar hatırlatıyorum.
Sabah uyanınca yataktan kalkar kalkmaz tartıliyoruz.
Sonra hemen mutfağa 1 ya da 2 bardak su içerek güne başlıyoruz.
Kahvaltıda ekmeksiz yapamam diyenler için cay bardağının yarısı kadar ekmek serbest
eğer tam buğday ve kepekli olursa 1 cay bardağına kadar serbest. Sadece Kahvaltıda.
Salatalik ve yeşillik istediğiniz kadar.
Öğle ve akşam bol sulu yemekler ya da çorbalar tercih ediyoruz. 2. Tabak yasak ve küçük tabaklar kullanalım.
Salata sınırsız.
Meyve sınırsız.
Muz yarından fazla tüketmeyin
Akşam da en geç sekiz de yemekler yenmiş olsun.
Pilav varsa 3 kasiktan fazla yemek yok.
Karnımız çorbayla suyla ve sulu bir yemekle dolacak. Etleri yemek serbest.
Akşam 8 den sonra hiç bir şey yemek yok.
Sadece su çay ve kahveye izin var.
Kahve yanı diye bir şey artık yok.
Haftanın sonunda 1 kilo verenler bir güne özel kahve yani küçük bir çikolata yiyebilir ve üzerine 10 dakika spor yapabilir.
Gün içinde bol ev işi hareket. Spor dans.
Aramizda Emzirenler için bol marul ve su öneriyorum. En az 3 litre su içenin sütsuz kaldığını görmedim. Emziren kişi maydanoz ve nane tuketmesin sütü azalmamasi için.
Bakın o kadar yoruldum ki bunları yazarken inşallah yoruldum ama değdi diyeceğimiz gün olsun lütfen. Herkes iyiliği kendine yapacak lütfen kendimizi sevelim
Vucudumuzu sevelim.
Iyi bakalım.
Sonuçta bu beden bize emanet hor kullanmadan sağlıklı beslemek bizim görevimiz. Biz ona ne kadar iyi bakarsak o da bizi o kadar gulumsetecek.
Ozguvenli bir ben için
Merhaba yeni gün ❤❤❤
Her gün tartilicaz nasıl gittiğimizi bilmemiz hakkımızCanım sonra her pazartesi sabah mı tartılacağız?
Akşam tartılınca çıkan kilo sadece yemek değil ki vücudun tuttuğu su da varBen de akşam hep 1,5 kilo fazla çıkarım.
Sabahları da tuvalete çıktıktan sonra kıyafetsiz tartılmak en iyisi